Λιμπα,
την ιδια ωρα και μερα παιζει την Ονειροπαγίδα,δες αυτο..(στον αντ1)!
Παντως σ\'αυτη τη μπουρδα πρεπει να παιζουν και καποιοι τον εαυτό τους.. δε μπορει να ειναι ολοι ηθοποιοι,ε?
Printable View
Λιμπα,
την ιδια ωρα και μερα παιζει την Ονειροπαγίδα,δες αυτο..(στον αντ1)!
Παντως σ\'αυτη τη μπουρδα πρεπει να παιζουν και καποιοι τον εαυτό τους.. δε μπορει να ειναι ολοι ηθοποιοι,ε?
Σιγουρα δεν ειναι ολοι και σιγουρα καποιοι πανε για τα 15 λεπτα δημοσιοτητας ή οτιδηποτε αλλο εχουν στο μυαλο τους (δεν ξερω αν υπαρχει και καποιο χρηματικο ποσο).
Σκεψου τωρα σε ποσο δυσκολη κατασταση πρεπει να ειναι καποιος για να ψαχνει το ταιρι του με την συγκαταθεση και εγκριση της μαμας,..και ποσο αυτες που ειναι διατεθειμενες να μπουν στη ζωη ενος τετοιου ανθρωπου.(απο αυτους που δεν ειναι ηθοποιοι ή ψωνισμενοι για την δημοσιοτητα).
Εχοντας δει μονο μερικα πλανα απο το ραδιο αρβυλα, οποτε σιγουρα δεν μπορω να ειμαι απολυτος, εχω την αισθηση πως καμια απο οσες πανε εκει δεν ψαχνετε πραγματικα για γαμο.
Δεν σκοπεύω να πάρω συμβουλές εγώ, αλλά άμα τα βλέπει αυτά η πεθερά μου, θα παίρνει θάρρος. Και το θέμα που άνοιξα αφορά γενικότερα την άποψη της κοινωνίας πάνω σε αυτό το θέμα! Οι περισσότεροι θα συμφωνούν με τις πεθερές! Είχε και η χαζοτατιάνα ένα αντίστοιχο θέμα και πάλι βγήκα από τα ρούχα μου!Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Δηλαδη επειδη θα παντρευτεις σκοπευεις να παρεις συμβουλες στο πως συμπεριφερονται οι πεθερες απεναντι στις νυφες απο μια στημενη εκπομπη;
Μη δινεις αξια στην τηλεοραση αλλα να βλεπεις κατι απλα και μονο για να περνας εσυ καλα
Quote:
Originally posted by libpa
έτσι δλδ θα έπρεπε να κάνω;
οχι δεν εχουν μπει λεπτομεριες για το κομματι του σεξ....
Κρινάκι, άστην πλάκα... :)
εγω ειπα να βοηθησω.....
;)
παιδια δεν το εχω δει φοβαμαι να το δω!χαχα
Γιατί φοβάσαι; Για τους λόγους που λέω;
ακριβως για αυτο φοβαμαι λιμπρα!αυτο μου λειπε να δω!
προσπαθω να προστατεψω τον ευατο μου και τα νευρα μου!δεν κυκλοφορουν και λιγα σκουπιδια!ασχετα αμα που και που σαχλαμριζεις και βλεπεις μερικα...βεβαια παντου υπαρχουν και εξω αλλα οχι δεν το αντεχω αυτο πχ...ριαλιτι για να παντρευτεις ριαλιτι με πεθιερα, ριαλιτι με σ@@$$..ΠΑΡΑΚΜΗ!
libpa, εγώ πάντως που παρακολούθησα ένα βράδυ, έριξα πολύ γέλιο.
όπως είπε και η Sofia όλοι ενήλικοι είναι.
από την άλλη ο όλα_είναι_δανεικά είπε επίσης πως όλα είναι στημένα.
πράγμα το οποίο βρίσκω πολύ πιθανό.
ρίξ΄το στα dvd η τι-βι μας χαλάει.
( το έχω νιώσει )
Θα συμφωνήσω απόλυτα! Κι εγώ όποτε το βλέπω γελάω γιατί όλοι μα όλοι,από τους γαμπρούς ως τις πεθερές,είναι σούργελα!Quote:
Originally posted by arktos
libpa, εγώ πάντως που παρακολούθησα ένα βράδυ, έριξα πολύ γέλιο.
όπως είπε και η Sofia όλοι ενήλικοι είναι.
από την άλλη ο όλα_είναι_δανεικά είπε επίσης πως όλα είναι στημένα.
πράγμα το οποίο βρίσκω πολύ πιθανό.
ρίξ΄το στα dvd η τι-βι μας χαλάει.
( το έχω νιώσει )
Να είσαι σίγουρη δε,οτι οι περισσότερες \"νύφες\" που πάνε εκεί,πιο πολύ τους ενδιαφέρει να τις δει ο καναλάρχης μπας και πάρουν καμιά εκπομπή,παρα να βρουν γαμπρό!
Quote:
Originally posted by La_ViTa
Να είσαι σίγουρη δε,οτι οι περισσότερες \"νύφες\" που πάνε εκεί,πιο πολύ τους ενδιαφέρει να τις δει ο καναλάρχης μπας και πάρουν καμιά εκπομπή,παρα να βρουν γαμπρό!
το ζουμι ειναι να βγεις στο γυαλι για να φτιαξεις μπουκ.
Γενικα απο καπου πρεπει ολες να αρχισουν....