Quote:
Originally posted by vegga
boltseed σ ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση σου.. Ναι λοιπόν είμαι κομπλεξικός κολλάω πολύ μπροστά σε γυναίκες που μου αρέσουν ειδικά, δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου.. Δεν μου βαίνει μιλιά μπορεί να μπερδεύω και τα λόγια μου δεν ξέρω τη με πιάνει.. Πραγματικά δεν έχω τίποτα εμφανισιακά είμαι ενας φυσιολογικός τυχερός άνθρωπος που δεν έχω κάτι πάνω μου που να ντρέπομαι.. Αλλά κολλάω πάντα έχω στο μυαλό μου οτι δεν θα αρέσω και θα με απορρίψει σκέφτομαι (ρε συ τα είχα με εκείνη, με γούσταρε η άλλη, έκανα φάση με εκείνη δεν μπορεί καλός θα είμαι) αλλά πάλι τίποτα κολλάω.. Και τώρα που έφαγα και αυτήν την ήτα...?? Θα είναι μεγάλο πλήγμα για μένα...
Στο f b της μίλησα γιατί είχα πάει ένα βράδυ αποφασισμένος να της μιλήσω (φρόντισα να ποιώ και 2 ποτάκια πριν) και δεν ήταν εκεί.. :) Ηταν να φύγω και 2 ήμερο, δεν μπορούσα να περιμένω πάλη πότε θα την δώ, ήρθα στο σπίτι έγραψα ένα μήνυμα και το έστειλα...
Ναι είμαι στο χέρι της φοβερό μπαλάκι που μπωρεί να παίξει άνετα..
Δέν έχω στείλει άλλο μήνυμα σκέφτηκα να στείλω (η συμπεριφορά σου είναι και η απάντησή σου?) αλλά όταν το διάβασα μου φάνηκε πολύ ηλίθιο οπότε δεν στέλνω τίποτα...
Δεν ασχολο΄θμε καθόλου με το f b μόνο τώρα κάπου 50 φίλους έχω μόνο και καμιά 200 αιτήματα που εκκρεμούν και βαριέμαι να κάθομαι και να τα κοιτάω.. Κάνω σπάνια σχόλια, δεν ανεβάζω τίποτα ούτε τώρα θέλω να κάθομαι και να ασχολούμαι για να τα βλέπει αυτή... Εντάξει έχουμε και ένα εγωισμό.. Είχα 53 φοτο που καμία δεν είχα ανεβάσει εγώ δεν τις είχα δει και όλες και είπα ας δω τις φοτο μου να δω τι θα δει και αυτή μην έχει καμιά ηλίθια, Γυναίκες να δεις και παρέες μπορεί να τρόμαξε κιόλας. Άρχισα να σβήνω μία μια αλλά πρέπει να πρόλαβε και τις είδε αυτή άφησα μονο 5 έτσι να υπάρχουν κάποιες..
Είναι μερικοί άνθρωποι που βλέπεις κάτι το διαφορετικό στο πρόσωπό τους και όταν ξέρεις που συχνάζει και όχι την είδα σήμερα ποιος ξέρει απο πού είναι και ανθα την δώ δημιουργείτε ένα συναίσθημα, αρχίζεις και την σκέφτεσαι λές ας πάω εκεί για ποτό μπας και την δω, την ΄μία την βλέπεις την άλλη δεν την βλέπεις μετά νάτη πάλη και σιγά σιγά την ονειρεύσε αυτό ενώ συναίσθημα....
Ναι..... Πιστεύω οτι είναι καλύτερα να κοιτάξω δίπλα μου γιατί με το ζόρι δεν γίνετε τίποτα, να το αφήσω στην τύχει του αυτό και αν την δώ σε κάποιο μαγαζί η κάπου να κόψω κίνηση και ίσως πούμε ενα γεια, και θα φανεί αυτο.. Αλλά δεν θα την διαγράψω απο φίλη στο f b εκτός αν το κάνει αυτή βαίβεα κάποια στιγμή....
Πάντως δεν έχω φάει ξανά τέτοια απαξίωσα και με πείραξε κάπως... Ίσως φάνηκα και χαζοπαλίκαρο ανώριμο που έκανα κίνηση απο το fb λειτούργησε και αυτό εναντίον μου...¨
:)) Που νάξερε τι συζητήσεις προκάλεσε :) Θα τρόμαζε :)
......
γιατί το βλέπεις σαν ήττα? το να μην καταφέρεις να κάνεις κάτι με κάποια που σου αρέσει δεν βαραίνει εσένα, μπορεί να είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, πχ να έχει σχέση, να της αρέσει καποιος άλλος, ή να μην θέλει σχέση αυτή την περίοδο.