Το να σε στηριξεις με φαρμακα, αποκλειει το να σε στηριξεις ΚΑΙ με αλλους τροπους?
Printable View
Το να σε στηριξεις με φαρμακα, αποκλειει το να σε στηριξεις ΚΑΙ με αλλους τροπους?
Μα δεν χρειαζεται...δεν καθομαι να το πολυσυζηταω...γιατι οσο συζητας σκεφτεσαι και εγω δεν εχω ορεξη να σκεφτομαι τετοιου ειδους ψυχολογικης φυσης προβληματα , δεν νομιζω να μου κανει καλο.
οκ Keep, οτι νομιζεις! αλλα αν δεν θες να συζητησεις ενα θεμα, γιατι το ανοιγεις?
Δεν εννοω να μην συζητω μαζι σας λολ εννοω αυτο που λες να παω δηλαδη σε ειδικο και να αρχισουμε το μπλα μπλα μπλα λολ...νομιζω οτι θα μου ετροχιασει την σκεψη και θα σκεφτομαι αλλης υφης προβληματα και δεν θελω.
Ωραια. τοτε θες να πεις, πώς τα φαρμακα σε εμποδιζουν να παρεις και αλλης μορφης υποστηριξη?
Ακόμη μια πολύ καλή διαπίστωση.Quote:
Originally posted by Sofia
οκ Keep, οτι νομιζεις! αλλα αν δεν θες να συζητησεις ενα θεμα, γιατι το ανοιγεις?
Δηλαδή όλοι εμείς τώρα πρέπει να πούμε στον κηπ πως καλά κάνει έτσι κουτουρού να κόψει τα φάρμακα γιατί θεωρεί πως του κατεβάζουν κάτι που κανείς δεν έχει διαπιστώσει παρά μόνο ο ίδιος.
Εμένα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου και άκρη δεν έχω βγάλει.
Σοφία, ελπίζω να είσαι πιο τυχερή.
Οχι το μονο που χρειαζομαι ειναι ενα ατομο να γκρινιαζω που και που και να ξεφορτιζω λολ...πιστευω ειμαι σε μεταβατικο σταδιο.Quote:
Ωραια. τοτε θες να πεις, πώς τα φαρμακα σε εμποδιζουν να παρεις και αλλης μορφης υποστηριξη?
Απαντησα λιγο πιο πανω:)Quote:
Ακόμη μια πολύ καλή διαπίστωση.
Δηλαδή όλοι εμείς τώρα πρέπει να πούμε στον κηπ πως καλά κάνει έτσι κουτουρού να κόψει τα φάρμακα γιατί θεωρεί πως του κατεβάζουν κάτι που κανείς δεν έχει διαπιστώσει παρά μόνο ο ίδιος.
Keep,Quote:
Originally posted by keep_walking
Οχι το μονο που χρειαζομαι ειναι ενα ατομο να γκρινιαζω που και που και να ξεφορτιζω λολ...πιστευω ειμαι σε μεταβατικο σταδιο.Quote:
θα θελα να σου πω πώς οταν κοβουμε γεφυρα βοηθειας (και μια τετοια θεωρω προσωπικα κ τα φαρμακα), ειναι σαν να κοβουμε κ πολλες αλλες μαζι.
Ελπιζω να κανω λαθος.
Quote:
και γω αυτο κανω με την θεραπευτρια μου και το θεωρω στηριξη τελεια
μα στον θεραπευτη κανεις ο,τι εχεις αναγκη εσυ να κανεις και οχι ο,τι εχει αναγκη αυτος
εαν εχει αναγκη κατι αλλο ας παει ο θεραπευτης στο δικο του θεραπευτη να το κανει
ποιος σου εδωσε οτι στηριξη θεραπευτικη σημαινει σονι και καλα να σκαλιζεις??? ενω δεν το θελεις κιολας...
δεν κανω πλακα Keep
Πραγματική απάντηση δεν έχεις δώσει.Quote:
Απαντησα λιγο πιο πανω:)Quote:
Ακόμη μια πολύ καλή διαπίστωση.
Σου είπα κάτι: αν εγώ κόψω τα φάρμακα για το άσθμα, σε τρεις μερες θα πεθάνω γιατί δεν θα έχω αναπνοή.
Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του, αλλά μη περιμένεις να σε στηρίξει κανείς σε παράλογες αποφάσεις.
Έχεις στρώσει τη ζωή σου μια χαρά, έχεις πάρει αποφάσεις για το μέλλον σου, έχεις την οικογενεια σου, ανθρώπους που σε αγαπουν και νοιάζονται για σενα, διευρύνεις σπουδάζοντας τους ορίζοντες σου, μαζευεις εφόδια, τι άλλο θες?
Να δημιουργήσεις θέματα από κει που δεν υπάρχουν επειδή σε έπιασε μλκ αυτοκαταστροφής?
Κάνε ότι καταλαβαίνεις.
κηπ, πόσο καιρό έχεις που έκοψες την αγωγή σου?
Χμμμ δεν νομιζω να εχω κανει καμμια μαλακια....η σκεψη μου λειτουργει αψογα, απλως στενοχωριεμαι λιγο περισσοτερο και γενικα εχω διαθεση για επικοινωνια με ατομα που να μη με πληγωνουν εστω και αθελα τους.
Arktos...εχω καμποσο διαστημα...σταδιακα πολυ και με αργους ρυθμους την εκοψα.
Βλεπετε κατι παραλογο λολ?
και πώς πιστευεις οτι θα σε βοηθησει η διακοπη φαρμακων σ αυτη την επικοινωνια?Quote:
απλως στενοχωριεμαι λιγο περισσοτερο και γενικα εχω διαθεση για επικοινωνια με ατομα που να μη με πληγωνουν εστω και αθελα τους.
Ηδη εχω γινει πολυ επικοινωνιακος...δηλαδη απο το να μιζεριαζω επικοινωνω , βεβαια τρωω πολλες φορες παγωτο και ποναω cest la vie.
Quote:
Χμμμ δεν νομιζω να εχω κανει καμμια μαλακια....η σκεψη μου λειτουργει αψογα, απλως στενοχωριεμαι λιγο περισσοτερο και γενικα εχω διαθεση για επικοινωνια με ατομα που να μη με πληγωνουν εστω και αθελα τους.
Arktos...εχω καμποσο διαστημα...σταδιακα πολυ και με αργους ρυθμους την εκοψα.
Βλεπετε κατι παραλογο λολ?
οκ. γιατί να θέλεις να σε πληγώνουν άλλωστε ?
έχεις γίνει πιο ευαίσθητος δηλαδή.
καταλαβαίνω απόλυτα γιατί θέλησες να διακόψεις την αγωγή σου.
κι εγώ όταν χρειάστηκε να την διακόψω, ένιωσα πως ελάφρυνε το κεφάλι μου, πιο καθαρή τη σκέψη μου, αλλά ήξερα πως αν έμενα έτσι σύντομα θα ερχόταν ή η κατάθλιψη ή η μανία.