Quote:
Originally posted by παναγος
καλησπερα παιδια σε ολουσ ειμαι καινουργιος σε αυτο το φορουμ με λενε παναγιωτη ειμαι 25 χρονων και εδω και περιπου 7 χρονια ζω σε μια κολαση...οχι τοσο πολυ στην αρχη οσο τα τελευταια 2 χρονια...ολα ξεκινησαν πριν 7 χρονια με μια κριση πανικου που επαθα στην οδηγηση επανω και νομιζα οτι θα λυποθιμισω!απο εκει ξεκινισαν ολα!γενικα σε ολη μου τη ζωη ημουν ενα ατομα που ολοι το ηθελα στην παρεα τους ειχα απιστευτο χιουμορ ενιωθα ωραια με τον εαυτο μου και γενικα ημουν μεσα σε ολα και ημουν και απο τους πρωτοπορους σε οτι και αν εκανα!τον τελευταιο καιρο εχω φτασει σε ενα σημειο πολυ ασχημο...φοβαμαι να μιλησω να πω την γνωμη μου φοβαμαι μην με παρεξηγησουν οι αλλοι μην με απορριψουν δεν μπορω να οδηγησω αν και αντικειμενικα ωραιο παιδι δεν μπορω να κανω μια σχεση νιωθω οτι ειμαι κενος δεν εχω τιποτα πανω μου το θετικο νιωθω κακος ανθρωπος εχω αρχισει και χανω τουσ φιλουσ μου γιατι εχω γινει ενας ανθρωπος που δεν προσφερει τιποτα στην παρεα καθομαι και δεν μιλαω σκεφτομαι ολο αρνητικες σκεψης οπου και να ειμαι με οποιον και αν μιλαω...εκανα γνωσιακη ψυχοθεραπεια αλλα δεν εβλεπα προκοπη...τωρα βρηκα εναν πολυ καλο ψυχιατρο καθηγητη παν/μου και τον εχω δει μια φορα μου ξεκινησε τα σεροξατ...αυτο που με απασχολει ειναι αν ξεπερνιουντε οι κρισεις πανικου και η καταθλιψη δεν αντεχω αλλο τα βλεπω ολα μαυρα και νιωθω οτι χανω τα παντα..το τελευταιο καιρο μαλιστα εχει αλλαξει και το βλεμμα μου κοιταω τουσ ανθρωπουσ στα ματια πολυ εντονα και περιεργα προσπαθωντας να κριψω οτι κατι εχω και αυτο γιρναει αρνητικα και με ρωτανε ολοι τι εχω?εισαι 2 μετρα παιδι μου λενε εισαι ομορφος εισαι εξυπνος γιατι να εισαι ετσι?που ειναι το χιουμορ σου?τι εχεισ παθει γιατι φερεσαι ετσι?και ολο αυτο με κανει χειροτερα...θα περασει ποτε αυτο?