-
Εγώ παιδιά πιστεύω πως σαν το ψυχολόγο τίποτα.Είναι θέματα που είναι στη ψυχή μας.Αυτά πρέπει να λύσουμε και όχι τα συμπτώματα.Απο αυτά δεν παθαίνουμε τίποτα.Δεν θα πεθαίνουμε οσο και αν φοβόμαστε,Απλα ο δρόμος του ψυχολόγου είναι πιο δύσκολος γιατι περνάς απο όλες τις φάσεις με τα συμπτώματα αλλά οκ ξεπερνίεται μόνιμα έτσι.
-
Εγώ παιδιά πιστεύω πως σαν το ψυχολόγο τίποτα.Είναι θέματα που είναι στη ψυχή μας.Αυτά πρέπει να λύσουμε και όχι τα συμπτώματα.Απο αυτά δεν παθαίνουμε τίποτα.Δεν θα πεθαίνουμε οσο και αν φοβόμαστε,Απλα ο δρόμος του ψυχολόγου είναι πιο δύσκολος γιατι περνάς απο όλες τις φάσεις με τα συμπτώματα αλλά οκ ξεπερνίεται μόνιμα έτσι.
-
Ναι βρε ντινι και εγω πιστευω στην ψυχοθεραπεια, εχω σπουδασει ψυχολογια αλλα τα συμπτωματα οταν ειναι τοσο εντονα ισως η αυτογνωσια που αποκτιεται μεσω της θεραπειας που ειναι δια του λογου μονο να μην ειναι αρκετη η να παρει παρα πολυ χρονο
-
Ας πάρει βρε elirene.Σημασία δεν έχει πόσο θα κάνει να περάσει αλλά οτι θα περάσει μόνιμα.Για να μην αναφερθώ στιε εξαρτήσεις που δημιουργούν τα ψυχοφάρμακα.αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.Ο καθένας όπως βολεύεται:)