η αλήθεια είναι οτι το λεει στις παρενεργειες...από την άλλη έχεις δίκιο. Βεβαια η δοση διπλασιαστηκε πριν απο πολυ λιγο καιρο...τι να πω θα δειξει...ελπιζω μονο να μην ειναι καμμια ουρολοιμωξη..:(
Printable View
η αλήθεια είναι οτι το λεει στις παρενεργειες...από την άλλη έχεις δίκιο. Βεβαια η δοση διπλασιαστηκε πριν απο πολυ λιγο καιρο...τι να πω θα δειξει...ελπιζω μονο να μην ειναι καμμια ουρολοιμωξη..:(
fleur σου έστειλα ενα u2u , σου ήρθε?
πως νιωθεις τωρα που αυξησες τη δοση?να τρως κανα γιαουρτι αν ανησυχεις για ουρολοιμωξη και πινε νερο με λιγο στυμμενο λεμονι 1-2 φορες τη μερα, την ουρολοιμωξη μπορεις να την καταλαβεις και απο το χρωμα των ουρων, αν ειναι πιο σκουρο και μυριζουν καπως τσικνα..
τωρα που αυξήθηκε η δόση λίγο παραπανω άγχος....δεν ξέρω αν ειναι ουρολοιμωξη θα δειξει φανταζομαι...πηγα και για εξετάσεις αίματος σήμερα έτσι κι αλλιώς.. εσύ πως τα πας;
claire δεν μου ήρθε τίποτα:(
νταξει στον αγωνα εγω το μονο συμπτωματα που εχω ειναι ρεψιμο ρευομαι 3 φορες το λεπτο ειδικα οταν πινω και καπνιζω και τρωω και τοτε αγχωνομαι χτες πηρα μια κουταλια αταραξ και 1 λεχοτανιλ και κοιμομουν απτις 7..πιστευω πως ειμαι καλυτερα παντως δεν ξερω τι φταιει τα λαντοζ τα λεξοτανιλ παιρνω 3 τη μερα τα ροζ τωρα ολοκληρα αλλιως δεν νιωθω..το καλο ειναι πως απο τοτε που παιρνω ψυχοφαρμακα εχω ελαχιστοποιησει τα φαρμακα για το στομαχι δεν παιρνω σχεδον τιποτα πολυ σπανια αλλα οταν βαζω κατι στο στομα μου αγχωνομαι λιγο και το ρεψιμο με κανει και σφιγγομαι και με ενοχλει..παντως ο δρ μου χε πει πως τα αντικαταθληπτικα εχουν αγχολυτικη δραση απορω πως αγχωνεσαι επειδη παιρνεις διπλη δοση λαδοζ..πιστευω θα σ χουν ελαττωση κ αλλο την ορεξη για φαγητο ετσι?
η όρεξη για φαγητό έχει ελλατωθεί πάρα πολύ. Μεχρι να τα συνηθήσει ο οργανισμός σου κάνουν λίγο άγχος τα λαντοζ μετά ηρεμείς καπως γιατι υποτίθεται οτι σε ανεβαζουν. Εγω λίγο καλύτερα. Βγηκαν και οι εξετασεις αίματος -ουρων καλές...τι να πω το παλευω..
Quote:
Originally posted by elirene
ta atarax telika einai xwris suntagh phra siroph alla o giatros m eipe oti den einai kalo farmaka epeidh s katastelei polu..
τα περνω και εγω αυτα και ειναι μια χαρα αλλα σε χαπι.
εγω προσπαθησα μαζι με τον γιατρο να κοψω τα σεροξατ αλλα τζηφος.ειχα κατι τρελλες ζαλαδες .νυσταζα πολυ και πολλα αλλα κουλα.
εγω με το λεξοτανιλ παρατηρω ενα μικρό τρεμουλο τις ώρες που δεν το παιρνω και σαν μια αδυναμία...αλλα ελπιζω να το αντεξω...
και αυτα ενιωθα επισης τρεμουλα και κατι σαν ηλεκτρικη εκενωση.
πολυ ασχημο συναισθημα και δυσαρεστο το τελευταιο.
κοιτα εγω τα λεξοτανιλ που επαιρνα ήταν των 1,5 σχετικά ελαφρά και η δόση ήταν μισο-μισό και ένα το βράδυ. Τώρα παιρνω εναμισυ την ημέρα....αλλα διακρίνω μια νευρικότητα (ειδικά συγκεκριμένα διαστήματα μεσα στη μέρα)...για να δουμε απο την αλλη εβδομάδα που θα κοψω και το αλλο μισό
μπορει να ειναι στην αρχη ετσι και μετα να περασουν σιγα σιγα αυτα.
εγω περνω σεροξατ των 10 μιλιγκραμ το μισο.μαλλον επερνα.τωρα περνω το μισω 5 μιλιγκραμ δλδ και ειμαι μια χαρα.αλλα οταν το κοψα σταδιακα εντελως αρχησα να ειχα πολλα κουλα ,απωλεια ορεξης για φαι,ζηστα ενοτνη,ζαλαδες και ενα απαισιο συναισθημα σαν να αδειαζα σιγα σιγα απο μεσα.
Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα απεξάρτισης στην περιπτωσή σου Fleur. Δεν παίρνεις τρομερές δόσεις...
Νομίζω ότι αυτό που φταίει είναι ότι πρέπει να απεξαρτηθείς από την ιδέα της ασφάλειας που σου παρείχε το φάρμακο. Αυτό σε αγχώνει και όχι η έλλειψη του Lexotanil.
Πιστεύω πως μία εσωτερική αναζήτηση του τί σε αγχώνει θα σε βοηθόυσε πολύ. Για σκέψου το... Είναι όντως στεριτικά συμπτώματα αυτά που νοιώθεις ή κάτι άλλο; Ας πούμε πως χάνεις κάποιο στήριγμα ενώ δεν είσαι ακόμη σε θέση να το αποχωριστείς...
το πιθανότερο ειναι να έχεις δίκιο...ισως αυτή τη στιγμή το lexotanil να είναι ενα placebo για μένα, μία ασφάλεια. Το παλεύω όμως. οσο για το τι με αγχωνει...κανω μονο δυο μήνες ψυχοθεραπεια...ειμαι μεν καλυτερα αλλα νομιζω οτι \"εχω φορτωσει\" πολυ πραγμα ...που θα μου παει θα το βρω..