Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Ονειροπλασμένε εγώ είμαι μαζί σου.
Φυσικά και θα έπρεπε να είμαι αρχηγός της φυλής.
Θα είχα δυο παλακίδες: τον κηπ και τον κρίνο.
Τον κηπ για να αμπελοφιλοσοφούμε και να με υπηρετεί, και τον κρίνο δεμένο σταυρωτά πάνω από ένα τσουκάλι που βράζει. με τρυπημένη μύτη από ένα μεγάλο κόκκαλο και κάποια μέλη από κάτω να τον μαστιγώνουν, (αλομπαρ, μστρουμφ), ενώ η υπαρχηγός της φυλής, (ρέμεντι), θα τον έλουζε με μεγάλα κομμάτια αλάτι πάνω στις τεράστιες πληγές του.
Τις δευτέρες θα μας απήγγειλε γύρω απ τη φωτια, ποιήματα η γουιρντ, τις τρίτες θα τρέχαμε στις πορείες στο δάσος με τη ρέιν, τις τετάρτες ομαδική ψυχοθεραπεία στη μεγάλη σκηνή με τη μαρίνα, τις πέμπτες θα δικάζαμε τα κακώς κείμενα της φυλής μας, όπου φυσικά κάθε εβδομάδα θα είναι κατηγορούμενος ο κρίνο και κάθε εβδομάδα να καταδικάζεται σε αιώνιο μαστίγωμα, βγάλσιμο νυχιών και ξερίζωμα μύτης.
Παράλληλα, οι υποτακτικοί του, (νάτσουρ), θα προσπαθούν να ξεσηκώσουν επανάσταση κατά του αρχηγού, (εμένα), αλλά η υπαρχηγός, εισαγγελέας εφετών και αρχηγός της αστυνομίας του χωριού μας, (ρέμεντι), θα την σούρνει στις ρούγες δεμένη στο άλογο της από το κόκαλο στη μύτη και έτσι ειρηνικά θα καταστέλουμε κάθε είδους επανάσταση.
Τις παρασκευές θα έχουμε ντέι οφ και τα σαββατοκύριακα θα πηγαίνουμε στο τσίρκο όπου φυσικά πρωταγωνίστρια θα είναι η πανικούλα και θίασος τα υπόλοιπα ψευδώνυμα της.
Αυτά.
Ελπίζω να με ψηφίσετε.