-
geia...me lene lamprini k grafw k egw gia tin kopela pou leei k i amt...pleon eilikrina den kseroume ti allo na tis poume..k niwthoume oti den exoume ti dunami na ti voithisoume apo toso makria...den exei stamatisei na klaei....exei ti thelisi- opws leei i idia -na ginei kalutera alla einai adunaton...twra den mporoume na tin ksanapeisoume na paei se kapoion eidiko giati den eixe k tin kaluteri antimetwpisi..
tis teleutaies meres..exei arxisei na leei k paraloga pragmata ta opoia sxetizontai panta me auton..
plz help....ti allo mporoume na tis leme??fovamai pws exei arxisei na neuriazei k ligaki me auta pou tis leme..
-
Είναι δύσκολες αυτές οι καταστάσεις..
Ειδικά, αν ο \"παθών\" είναι και λίγο παραπάνω ευαίσθητος γίνεται ακόμη πιο δύσκολο..
Για τις σκέψεις αυτοκτονίας, κι εγώ τις είχα κατα διαστήματα αλλά έμενε μόνο σαν σκέψη..
Μακάρι το ίδιο να γίνει και γι\' αυτή..
Για τον ειδικό, στην αρχή κι εγώ ήμουν αρνητικός και πίστευα ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει..
Είδα όμως ότι ο καιρός περνούσε και η κατάστασή μου δεν άλλαζε..
Οπότε και είπα να το δοκιμάσω..
Τώρα είμαι αρκετά καλύτερα..
Anyway..
Είστε και μακριά..
Πάντως, να προσπαθείτε να είστε δεκτικές σε ότι κι αν σας λέει..όσο παράλογο κι αν είναι..
Διαφορετικά, θα αισθάνεται ακόμα πιο μόνη..
Οπως μου είχε πεί κάποιος εδώ στο forum πρίν περίπου ένα χρόνο που βρισκόμουν στη θέση που είναι η φίλη σας τώρα..
Η κατάσταση αυτή έχει στάδια..και πρέπει να τα περάσει..
-
Καταρχας μπραβο σας που ενδιαφερεστε τοσο για τη φιλη σας και που κανετε οτι μπορειτε για να τη βοηθησετε.Ειναι πολυ σημαντικο να ξερει οτι εχει καποιους ανθρωπους διπλα της,οσο και αν μερικες φορες μπορει να φαινεται οτι απομακρυνεται και απο εσας και να νευριαζει με αυτα που της λετε.
Το οτι δεν ηταν και τοσο καλη η πρωτη συναντηση με τον ειδικο ειναι κατι το αρκετα αρνητικο γιατι θα την απογοητευσε περισσοτερο και θα σκεφτει κιολας οτι ειχε δικιο που πιστευε οτι δεν μπορει να την βοηθησει κλπ.Οι τασεις αυτοκτονιας ειναι κατι το συχνο στην καταθλιψη..Ειναι κατι που στην κατασταση της της φαινεται ως η μονη λυση..οσο και αν δεν ειναι ετσι.Εσεις αυτο που πρεπει να κανετε ειναι να την ενθαρρυνεται να σας μιλαει γι\'αυτα που αισθανεται,χωρις ομως να αισθανθει οτι την πιεζεται υπερβολικα.
Κατι αλλο,εχει καιρο που ειχε αυτη την ερωτικη απογοητευση και που την εχει επηρεασει τοσο?
-
thanks harry kai niki gia tis apantiseis...
i istoria me auton exei arxisei apo perusi otan spoudazan mazi (den eixan sxesi) alla ta eferan etsi oi katastaseis k otan teleiwsan efigan se diaforetikes xwres..alla sunexise mia polu entoni epikoinwnia polu megaluteri k suxnoteri apo mia sxei..para polla tilefwna oli mera..minimata k autos anoixtike para polu.i epikoinwnia loipon arxise apo ton oktwbrio peripou k autos gia dikous tou logous ti stamatise ksafnika edw k 1,5 mina..olo auton ton kairo eniwthe i fili mou oti eixe vrei to allo tis miso..k autos tis ekane na to pistepsei auto polu entona k stirixtike kuriolektika panw tou kanontas sxedia gia to mellon..omws skeftomenos autos mallon to mellon k oti den vgazei pouthena anathewrise oles tis apopseis tou ekopse kathe eidous epikoinwnia enw autos itan pou tin parakinise na sunexisoun olo auto apo apostasi..k edw k 1.5 mina den exei stamatisei na klaiei kuriolektika..
emeis tis exoume pei apeira pragmata..kanoume kathe mera prospatheies na niwsei kalutera alla mataia...den kseroume pia ti allo na tis leme k pws na antimetwpisoume pleon tin katastasi k sigoura me tilefwna..emails k mesw msn den mporoume na kataferoume k polla pragmata.
-
k episis ithela na sas rwtisw ti gnwmi sas...ti einai kalutero....na sizitame sunexeia gia auto??giati einai dektiki sti sizitisi k ta leei apo moni tis...i tha itan kalutera na tis leme asxeta p[ragmata gia na ksexnietai k na min tin kanoume na aisthanetai oti exei provlima k tin antimetwpizoume diaforetika..
thanks..
-
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι ιδανικό που μπορείτε να κάνετε τώρα..
Ειτε μιλάτε για άσχετα πράγματα είτε όχι, το μυαλό της εκεί θα είναι..
Εγώ, εκείνη τη περίοδο στάθηκα λίγο τυχερός και βρέθηκα σε μια παρέα με δύο κοπέλες που και εκείνες ήταν πρόσφατα χωρισμένες..
Οπότε συνεχώς μιλούσαμε ο καθένας για τον πόνο του..
Υπομονή να έχετε και να είστε κοντά της..
-
..να μιλαει οσο περισσοτερο γινετε.... γι αυτο... καποια στιγμη... θα.... ανακουφιστει λιγο........ θελει χρονο....
-
Ακομα και να μιλατε για ασχετα πραγματα εκεινη θα παραμενει κολλημενη σε αυτα που σκεφτεται.Δε λεω να μην συζητατε και για τιποτα αλλο,ομως εφοσον ειναι δεκτικη στο να λεει αυτα που σκεφτεται και το πως νιωθει αφηστε τη να σας μιλαει γι\'αυτα.Ειναι κατι που το εχει αναγκη και πιστευω θα της κανει καλο.Και οσο μπορειτε να της υπενθυμιζεται οτι ειστε διπλα της..Ειναι δυσκολο και για σας ομως σας χρειαζεται.Φιλακια!
-
εγω ειμαι με την νικη.μπραβο παιδι μου!!!
-
-
alex 30, poli omorfa kai poli swsta ola ayta pou eipes. dysthxws etsi einai ta pragmata kai einai poli lypiro..
thanks gia thn apanthsh kai apo mena kai apo lamprinh..
filia
-
Αλεξ πολύ σωστά αυτά που λες!!!!
Αυτό με το βουνό το χω δει και μου χει κάνει τρομερή εντύπωση
-
χε χε χε....δηλαδη αλεξ τι θα εκανες εσυ?θα επιανες κουβεντα σε εναν αγνωστο?να του πεις τι?εγω εχω καλυτερα πχ οταν περιμενω στην σταση να παρω κανα παιδι τηλ να τα πουμε να χαρω και που τον ακουσα μεχρι να ερθει το λεωφοριο να παω σπιτι μου...εσυ πιανεις κουβεντα σε αγνωστους?οταν θα πας στο βουνο για βολτιτσα καλο ειναι να εχεις και το mp3 μαζι σου να ακους την μουσικη που σε χαλαρωνει να κοιτας και το τοπιο και να χανεσαι!!!η ψυχολογια σου να πηγαινει εκει που πρεπει δηλαδη στα πανω της...να ταξιδευεις!!!ετσι πρεπει να γινεται...αυτο τουλαχιστον πιστευω εγω
-
ax distixws pisteyw μονο προς το χειρότερο ... και καθόλου προς το καλύτερο αλεξ...(για την ψυχικη υγεια εννοω)
-
Ξέρετε βρε παιδιά,
πολλες φορές εχω αναρωτηθεί για το τι πραγματικά είναι όλα αυτά που πέρασα.. Ηταν αρρώστια? Ηταν κάποια ψυχική πάθηση?
Νομίζω ότι το θέμα δεν ειναι τόσο απλό και ίσως οι επιστήμονες χρειάζεται να το δουν σφαιρικά. ( ΑΧ ! Αλλα που ! Ο καθένας στο κουτάκι του, στην επιστήμη του και ριχνει ανάθεμα στον άλλον..)
Εχω την εντύπωση ότι στον πλανήτη μας συντελούνται μεγάλες αλλαγές, ότι δεχόμαστε , ας πουμε, μεγάλα κύματα ενέργειας, ότι κάποια ιδιαίτερα ενεργειακά κυκλώματα έχουν ανοίξει. Κάποιοι ευαίσθητοι εγκέφαλοι δέχονται με μεγαλύτερη ένταση αυτη την \"ενεργειακή\" επιδρομή. Ο ανθρωπινος εγκέφαλος βρίσκεται στη διαμόρφωσή του να δεχτεί αυτά τα νέα ερεθίσματα, αρχίζει να προσαρμόζεται..
Αυτή η προσπάθεια προσαρμογής του εγκεφάλου μας για να δεχτούμε ή να αρχίσουμε να κατανοούμε κάτι άλλο, κάτι μεγαλύτερο, αλλοιώτικο. Κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται κάν τα ερεθισματα αυτά, σε καποιους άλλους δημιουργούνται βραχυκυκλώματα , ενεργειακά βραχυκυκλώματα στις λειτουργίες του .. κάποιοι αλλοι αρχίζουν και συνειδητοποιούν την κατάασταση ... και ο καθένας μας αντιδρά ανάλογα..
Πάντως, ναι. Σϊγουρα ναι, είναι \"κάτι\" που χρειάζεται πολλά περισσότερα απο τα πολυχρωμα χαπάκια που μας μπουκώνουν...