den xreiazwsai kamia agwgh ta eixa k egw ayta k kseperasa xwris xhmeia!k apo ayta pou les eisai arxontas!sto exei pei kaneis??eisai arxontas dimitri k xwris farmaka pistepse me!
Printable View
den xreiazwsai kamia agwgh ta eixa k egw ayta k kseperasa xwris xhmeia!k apo ayta pou les eisai arxontas!sto exei pei kaneis??eisai arxontas dimitri k xwris farmaka pistepse me!
Για να πώ την αλήθεια Δώρα, όχι δε μου το είπε κανείς, η πρώτη είσαι... Όλοι οι υπόλοιποι λησμόνησαν να αναγνωρίσουν την αρχοντιά... :p
Το τώρα είναι σα να μην υφίσταται, ήταν σε ένταση δυναμικό αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι...
Αλλά να ξανατονίσω παιδιά πως εκτός του σημερινού είχα να πάθω κάτι παρόμοιο εδώ και ένα χρόνο. Δεν είναι μια καθημερινή κατάσταση που με ταλαιπωρεί!
Εκει που επικεντρώνω δεν είναι στο πλάκωμα που ένοιωσα! Για μένα πλέον έχουν περάσει αυτά...
Εκει που προβληματίστηκα είναι πως μπήκα στο τριπάκι να σκεφτώ πως ίσως να είναι βιολογικής φύσεως. Δηλαδή με βάρεσε στα καλά καθούμενα μια ιδεοληψία πρώτης τάξεως...
Δε με νοιαζουν τα πλακώματα , τα μουδιάσματα κτλ. Εκτός του ότι δεν υπάρχουν πια, μια χαρά τα αντιμετώπισα και όταν με ταλαιπωρουσαν. Μόνο σήμερα το έπαθα αυτό... Μετά από πολύ καιρό! Γιατί; Αφου 1 χρόνο δεν είχα τίποτα!
Μάλλον σας μπέρδεψα κάπως εγώ στην αρχή και καταλάβατε λάθος...
Η επομενη μέρα... 25/5/2010
Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη παιδιά, η επόμενη μέρα τελικά είναι η μέρα που το έχω ξεχάσει ήδη! Δε δίνω καμία σημασία στο συμβάν πλέον... Συνεχίζουμε απλά την ζωούλα μας ;)