Originally posted by mstrouf
Quote:
Originally posted by claire
μστρουφ, αν επιτρέπεται με τι έχεις διαγνωστεί ?
αυτό που λες για την ψυχοθεραπεία (ότι δεν σε βοηθά και δεν έχεις να ελπίζεις για κάτι καλύτερο) το καταλαβαίνω.
αλλά μηπως, προτού τα παρατήσεις, να δοκιμάσεις και κάποιον άλλο θεραπευτή? ή ίσως να κάνεις ένα διαλειμμα να ξελαμπικάρεις λίγο και μετά συνεχίζεις!
χρόνια κατάθλιψη κ ψυχωσικόμορφες εκδηλώσεις, τωρα αν μου διαφεύγει κάτι ειναι γιατι δεν μου το έχουνε πει.
νομιζω οτι η ψυχοθεραπεια βοηθά ως ενα σημειο, απο κει κ περα ειμαστε μονοι μας με τον εαυτο μας να διανυσουμε το υπολοιπο της διαδρομής.
ήθελα η ψυχοθεραπεια να ειναι κατι σαν στηριξη (μιας κ δεν εχω ανθρωπους γυρω μου να με στηριζουν), αλλα βλεπω οτι εγω δεν μπορω να εμπιστευτώ τους γυρω μου κ υστερα δεν μπορώ να προχωρήσω σε κάτι που μου μοιάζει προσποιητό.
χαχα... σορρι αλλα τα τελευταία 2 χρόνια έχω αλλάξει 6 ψυχοτέτοιους κ ειχα κ προυπηρεσία με άλλους 2 πιο πριν. δεν μπορει να έχουν κάτι όλοι αυτοί, εγώ εχω το πρόβλημα κ δεν λειτουργω πες το. δλδ τη μια φοβαμαι γιατι αρχιζω κ δενομαι, την αλλη ντρεπομαι να μιλησω, την επομενη με εχει πιασει το αγχος μου κ εχω θαμπώσει, την τελευταια νομιζα οτι θα κλάψω κ δεν πηγα. διάλειμμα διάλλειμα όπως το πες κλαιρ!