jader το ονομα μου ειναι Κικη, τον τελευταιο χρονο η ψυχολογια μου ειναι σε κακη κατασταση μια και πιεζομαι πολυ απο την κακη υγεια της κορης μου και απο την ελειψη ανθρωπων που θελουν να δωσουν και να παρουν κατι απο την φιλια, ολα αυτα με καναν να στραφω στον υπολογιστη και να βρω παρηγορια.(αν θες ριξε μια ματια στο θεμα βρεφικη και παιδικη ηλικια για να διαβασεις το post μου και να κατανοησεις τον προβληματισμο μου)
Δυστηχως η Ελλαδα εχει καταντησει μια κακη αντιγραφη των δυτικων προτυπων κρατωντας ολα τα αρνητικα και υιοθετοντας ελαγχιστα απο τα καλα τους. Ειμαστε πρωτοι στην μαγκια, στην μ...κια και και οτι αλλο λεγεται μοντερνισμος αλλα σε οτι εχει σχεση με την κουλτουρα μας και την καλλιεργια μας ως πολιτισμενα ατομα αγκιζουμε τον πατο του βαλτου.
Κοιτα την κατασταση που επικρατει στα νοσοκομεια, στα σχολεια(στην ευρωπη υπαρχουν παιδοψυχολογοι που παρακολουθουν τα παιδια), τις δραστηριοτητες που υπαρχουν για τον κοσμο και πως αντιμετοπιζονται αυτοι που τολμουν να ομολογησουν πως εχουν ψυχολογικο προβλημα η\' πως πηγαινουν σε ψυχολογο. ..
Προσπαθουσα επι ενα ολοκληρο χρονο να βρω ενα forum στην ελλαδα που να ασχολειται με το συνδρομο του adhd , δεν βρηκα τιποτα ενω στην ευρωπη υπαρχουν δεκαδες και να μην αναφερω βεβαια το γεγονος για ομαδα υποστηριξης (ουτε στην πιο τρελλη μου φαντασια)....αυτη ειναι η ελλαδιτσα μας και αυτοι ειμαστε εμεις...
Αγαπαω την ελλαδα αλλα δεν μπορω να εθαλοτυφλο στον καταιγισμο προβληματων που εχουμε ως κρατος.