Quote:
Originally posted by Scorpina90
Ναι βρε Oneiroplasmene, αλλά προσπαθώ να φανταστώ πως θα ενιωθε μεσα της αυτή η κοπελα για να φτάσει σε τετοιο σημειο, ο έρωτας μερικες φορες σε εξωθεί να κανεις πράγματα τρελα. Και επειδη εχω βρεθεί κατα καποιον τροπο στη θεση της, ειπες θεοτρελη και λεω θα μπορουσες καλλιστα να σκεφτεις και το ιδιο για μενα! Γιατι μπορει να μην εκανα παρακολουθησεις, αλλα του εστειλα και γραμμα, του ειχα βαλει και τραγουδι.:P Όταν βλεπουμε κατι απο εξω και δεν το ζουμε, είναι ευκολο να κρίνουμε και να λεμε και να λεμε. Αυτο θεωρω οτι δεν ειναι σωστό. Αυτό ειπα.
Λες να μην έχω ερωτευτεί ούτε γω? πόσο μάλλον στην ηλικία σου που είναι πιο έντονο το συναίσθημα... να σκέφτεσαι τον άνθρωπο σου συνεχώς, να ενθουσιάζεσαι σε μια καλή κουβέντα που θα σου πει κτλ δεν μου είναι άγνωστος ο έρωτας. Για μένα μάλιστα μια ερωτική απογοήτευση ήταν η αφορμή να εκδηλώσω σημάδια ψύχωσης και ακόμα και τώρα αναρωτιέμαι πόσο σοβαρός λόγος ήταν αυτός για να με στείλουν στον ψυχίατρο και να με πλακώσουν στα ψυχοφάρμακα... Τεσπά μην σε τρομάζω, ολα ανθρώπινα είναι και μέσα απο τα λάθη, τις απογοητεύσεις μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε. :)