πως το ξερουμε αυτο?
πιστευεις οτι ο αντμιν θεωρει αποδεκτο η εστω ανεκτο το σχολιο της κατερινακης?????
φανταζομαι, ελπιζω, υποθετω οτι αυτο το σχολιο απο μονο του θα ηταν αιτια αποπομπης και οχι απλης προειδοποιησης..
Printable View
πως το ξερουμε αυτο?
πιστευεις οτι ο αντμιν θεωρει αποδεκτο η εστω ανεκτο το σχολιο της κατερινακης?????
φανταζομαι, ελπιζω, υποθετω οτι αυτο το σχολιο απο μονο του θα ηταν αιτια αποπομπης και οχι απλης προειδοποιησης..
και αν μιλαμε για προειδοποιησεις, θεωρω οτι το σχολιο αυτο ηταν τοσο απαραδεκτο και ηταν τοσο απαραδεκτο το να μενει αναρτημενο στο φορουμ, που οποιοσδηποτε εβριζε απο κατω αγανακτισμενος για την κινηση και το συγκεκριμενο σχολιο, δεν θα επρεπε με τπτ να παρει προειδοποιηση. εκανε την δουλεια του αντμιν,απλα δεν ειχε τροπο να την πεταξει εξω.....
φυσικα και θα μπορουσε ο αντμιν να σβησει και τις βρισιες απο κατω, ολονων, αλλα θα ηταν απαραδεκτο να μοιρασει προειδοποιησεις στους αλλους, οταν αφησε να διαβαζεται αυτο το μηνυμα...
Ας πιάσουμε καταρχήν το ίδιο το ερώτημα.Που προυποθέτει τη μιαρότητα και την αποκρουστικότητα σε οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες του φόρουμ.Για μένα δεν είναι έτσι,οπότε τους χαρακτηρισμούς μιερό και αποκρουστικό δεν τους αποδέχομαι.Τους κρίνω ως υπερβολικούς και σχετικά \"καθοδηγητικούς\"στις απαντήσεις που θα λάβει το ερώτημα.Αν λοιπόν θέλω να είμαι αντικειμενική,μιερό και αποκρουστικό φεύγουν από τη μέση.
Πάμε παρακάτω.Ποιο από τα δύο αντιτίθεται στους κανόνες;Και τα δύο.
Και στις δύο περιπτώσεις τα όρια έχουν ξεπεραστεί.
Ποιο είναι περισσότερο ηθικά αποδεκτό-για μένα εννοείται-;
To πρώτο.Αυτό δε σημαίνει πως δεν αναγνωρίζω όμως πως ξεπερνάει τα όρια,απλά στη δική μου ηθική σφαίρα το δεύτερο περιέχει κακοποίηση χειρότερης μορφής και υφής.Στοχεύει στα μαλακά της άλλης ύπαρξης και υπάρχει περίπτωση πολύ μεγαλύτερη να την βλάψει.
Επίσης εμπεριέχει περισσότερη καλυμμένη επιθετικότητα από ένα βρισίδι,που το θεωρώ υγιέστερη μορφή αντίδρασης,χωρίς ωστόσο αυτό να της δίνει την απόλυτη κάλυψη έτσι,να λέμε τα αυτονόητα.
Αυτάαα τα φιλοσοφικά για πρωί πρωί λολ.:P
mwahah εμενα μου αρεσε αρκετα το \"go Θεοφανια, find a boyfriend\" που πεταξε εκεινο το μελος!
(πλακιτσα εεεε)
Δε ξερω τιποτα για εκεινο το κατερινακι, αληθεια, αλλα συμπεριφερθηκε σαν να ηταν στον παιδικο σταθμο με εκεινο το ποστ της στυλ \"ειστε ολοι ανοητοι,(αρα αυτη υποννοει οτι δεν ειναι) και αντε γεια!!\".Πολυ πιθανον μετα να πηγε και σε κανεναν καταυλισμο αστεγων να κοροιδευε τους ανθρωπους εκει ή σε κανενα νοσοκομειο με βαριες περιπτωσεις να ρουφηξει την δοση κουραγιου της.
Κατ\'εμε η καλυτερη τιμωρια της δεν θα ηταν ενα μπαν αλλα να την απομωνεσετε καπως για την \"μπουχουχου , μου φαγαν το μπιφτεεεεκι μοουουου\" συμπεριφορα της και οχι να τις χαρισετε 10 σελιδες μεσα σε λιγες ωρες, 10 σελιδες μαλιστα που απο οσο ειδα -κλασικα- επεσε και ξ-e-λο..
α κατσε, να το διευκρινισω
δεν μιλησα για αθλιοτητα για την \"κριτικη\" (of her ass) του ειστε ολοι ανοητοι και δεν μου αρεσει εδω..
αυτο ηταν απλα αφελες...αν δεν σου αρεσει, φυγε, τι κλαις, για να σε παρηγορησουμε?
αθλιοτητα θεωρω το σχολιο προς κιπ, που ελεγε σου αξιζει η ασθενεια και η δυστυχια..
blepo kapoioys apo esas na min exete kanena psyxologiko problima..giati eiste sto foroum?den to leo me kaki prothesh,apla aporo ti sas prosferei?
P.x theofania eisai 100% logikh,,krinos to idio,,gia parea?
kai remendy,,!!!h pio logikh!!!!
Γιατί οι άλλοι δεν είμαστε λογικοί;; :O
Αλλου θελει να το παει η Ελενα. Πως οι θεωρητικα \'\'λογικοι\'\' ειναι οι πρωτοστατες των καυγαδων αν και εχω μια αλλη εξηγηση γιατι συμβαινει αυτο αν και προτιμω να το κρατησω για μενα :P
Συγγνωμη παιδια αλλα οσο και να με στενοχωρησε το σχολιο δεν ειναι τιποτα με τις φρικες που τρωω real life...αλλα αυτο θα ειναι για λιγο ακομα , για να δουμε θα καταφερω να οργανωσω την ζωη μου και κατα ποσο ειμαι αυτο που θελουν να υποδειξουν οι αλλοι.
Ενιοτε περπατω σχεδον μονος αυτη τη στιγμη...επικοινωνησα με σας και ειδα οτι υπαρχουν και εξυπνοι ανθρωποι στον πλανητη αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!! και καταλαβα οτι αρκετα υπομεινα τοσο καιρο...με κρατησαν σε μια ημικαθυστερημενη κατασταση οι απιστευτα βλακες γιατι απλουστατα με θεωρουν βλακα.
Αλλα αυτο ηταν το περιβαλλον μου και οσοι ζημια προλαβαν να κανουν την καναν.
χμμ φτιαχνομαστε οταν κανουμε παρεα και οταν συζηταμε μαζι, αυτο ειναι γεγονος....Quote:
Originally posted by elena72
P.x theofania eisai 100% logikh,,krinos to idio,,gia parea?
:D
Ναι μπορει να σου εκαναν ζημια ολοι αυτοι , αλλα μαλλον τωρα ηρθε η ωρα να ξεκινησεις την επιχειρηση \"operation: Reconstruction of KeepWalkinsghton city\" . Εεεελα να ακουω λιγο λιγο τις μπλοντοζες και τους γερανους!! Θελω να την κανεις το λιγοτερο μια μητροπολη τελευταιας τεχνολογιας η οποια θα εχει πανισχυρες δομες!
Ναι αν μη τι αλλο ειμαι μηχανη επιβιωσης και εγω λολ....απλως ειμαι πολυ πικραμενος ακομα , μαλλον θα παω και κανα ταξιδι γιατι δεν την παλευω , να παρω και κανα βιβλιο να διαβαζω και να ειμαι μονος με τον εαυτο μου.
οχι ,,,,,και η limpa kai o keep kai alloi ,,,den sas xero olous,,,sygnomi an fanike oti oi alloi den einai logikoi,,,pragmatika sygnomi!!!!!!
Εγω ειμαι τρελλος παντως λολ και η μεγαλυτερη τρελλα μου ηταν που καθησα εδω να παλεψω για την ζωη μου σε ενα περιβαλλον απιστευτα ασχημο.
Επρεπε να εχω φυγει απο την πρωτη στιγμη.