Quote:
Originally posted by ioannis2
Υπάρχει έστω κάποια ύστατη λύση, έστω στο μακρινό ενδεχόμενο, κάποιος τρόπος να την κάνω να αλλάξει γνώμη;
Για να αλλαξει γνωμη θα πρεπει να της δωσεις κινητρο πρωτα για κατι τετοιο.
Δεν εχω ιδεα τι εχεις κανει μεχρι στιγμης σε αυτο το θεμα μαζι της (αν και μπορω να υποθεσω..) παντως οπως και να εχει αυτο που εχεις κανει την οδηγησε στην αποφαση οχι μονο να σε δει φιλικα αλλα και μαλιστα να στο πει κιολας..
Αυτο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να δεις τι ΕΜΑΘΕΣ απο αυτη την εμπειρια και πως να ενεργεις καλυτερα στο μελλον σε τετοια θεματα.
Quote:
Μετά το ραντεβού που είχαμε, μου είπε να το σκεφτούμε αν θα ξαναβρεθούμε. Εκεί της έδωσα να καταλάβει ότι ενδιαφέρομε για κάτι σοβαρό.
Ε ναι, αν κοιτας τα πραγματα μονο απο την μερια ΣΟΥ και το τι θες ΕΣΥ μονο αδιαφοροντας για το τι μπορει να θελει η αλλη τοτε λογικο ειναι να οδηγουμαστε και στο....
Quote:
Την επομένη με πήρε τηλ και μου είπε ότι με βλέπει σαν φίλο, προσπάθησα να την μεταπείσω με αρκετή συζήτηση αλλά μου είπε δύσκολα αλλάζει γνώμη
...δηλαδη για να να καταλαβω..
Ανακεφαλαιωση λοιπον..
-Ενεργησες με βαση αυτο που ηθελες εσυ μονο αδιαφοροντας για αυτα που μπορει να ηθελε η αλλη αρα δεν την σεβαστηκες σαν ανθρωπο αρχικα.
-Προσπαθησες να την μεταπεισεις και να της αποδειξεις ποσο λαθος και ακυρη ειναι με τις εσφαλμενες αποφασεις της και ποσο σωστος και φοβερος και τζαμαουας εισαι εσυ.
Και μετα απο αυτα τα 2 περιμενες ειλικρινα να μην παρει μεγαλυτερη θεση αμυνας εναντιων σου?
Quote:
Πώς να το χειριστώ; Να περιμένω να με πάρει – αν με πάρει – ή να πάρω πρωτοβουλία; Πώς να το χειριστώ ώστε να γίνει κάτι, υπάρχει τρόπος;
Υπαρχει τροπος ναι. Να χαθεις ξαφνικα(!) απο την ζωη της και να επιστρεψεις μετα απο καμποσο καιρο (1 μηνα+++) διαφορετικος εντελως. Θα ειναι σαν να εχει γινει restart ολη η γνωριμια και θα την αιφνιδιασεις με την νεα σου αλλαγη.
Παρολα αυτα εσυ εισαι διατεθιμενος να αλλαξεις?
.
.
Αν τα παραπανω αποτυχουν τοτε υπαρχει και αυτο για να την ξεχασεις πιο γρηγορα ;D
GFTOW