:P:PQuote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Όχι με την οικονομική κρίση :p
Printable View
:P:PQuote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Όχι με την οικονομική κρίση :p
Μπορούμε παρακαλώ να ακούσουμε τι έχει να πει ο Κιπ και να συζητήσουμε αυτό που τον απασχολεί? Μοιράζεται κάτι και δεν το ακούμε!
Με ένα τέτοιο μοτίβο επικοινωνίας μην περιμένουμε κι ο κιπ κι ο κάθε κιπ να μπορέσει να ακούσει αυτό που έχουμε να του πουμε.
Επίσης αφήστε παρακαλώ κατά μέρος τα επιφωνήματα και τα διάφορα μονολεκτικά.
Έκανα (καλοπροαίρετο μάλιστα) χιούμορ στην lbp. Παρόλα αυτά επειδή η κοπέλα έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση ζητάω συγνώμη.
keep
δεν καταλαβα την ερωτηση...
ξερω το θεμα του περιγυρου που σε απασχολει, το εχουμε συζητησει εδω πολλες φορες, το εκφραζεις πολυ συχνα.
αλλα τι ακριβως ρωτας?
αν ξερουμε τι πραγμα?
Κατερινακι .. αν δεν ξερεισ σε παρακαλω μην μιλασ.. ειμαστε παλιοι φιλοι του Κιπ και ξερουμε καλητερα..φιλια.Quote:
Originally posted by katerinaki
Quote:
Originally posted by lightbluepath
keep τα παίρνεις τα χάπια σου;
ωραια ατακα!Τα παιρνει δεν τα παιρνει δικο του προβλημα! εσενα τι σε νοιαζει? δεν μπορεις να συζητησεις μαζι του?αν δεν παιρνει τα χαπια του?ακομη δεν προλαβε να μιλησει ο ανθρωπος!
ΕΛΕΟΣ !ΑΜΑΝ πια !!!!!μας φαγατε !
αγαπη μου τι λεσ???Quote:
Originally posted by keep_walking
Ειναι κατι που κανουν οι συμπολιτες μου...αν δεν θελετε να με πιστεψετε εχει καλως...αλλιως μη λετε τιποτα...δεν μπορει να ξερετε το μεγεθος του πονου.
Κιπακο παλι δεν γινεσαι συγκεκριμενοσ..και μιλασ ακαταλαβιστικα.. δεν μπορουμε να σου δωσουμε την απαντηση που θελεισ γιατι δεν καταλαβαινουμε την ερωτηση..
Κιπακο μου.. μιλασ οπωσ μιλασ οταν δεν εχεισ παρει τα χαπια σου..
παρτα βρε ματια μου..και θα δεισ πωσ παλι ολα θα ξεκαθαρισουν..
τουσ ρωτησεσ τι δεν ξερεισ? τι εννοουν?...ισωσ σου πουν και σου περασει ολο αυτο το αγχοσ..
keep... είπαμε θα φτιάξεις ένα ημερολόγιο στο φόρουμ όπου θα γράφεις τι κάνεις κάθε μέρα , όλες τις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στην επιτευξη του στόχου σου (να φύγεις από την πόλη σου). αντ\' αυτού ανοίγεις πάλι ένα θέμα για τους συμπολίτες σου.κατα τη γνωμη μου δεν βοηθάει.οκ, δεν περνάς καλά εκεί και στον κύκλο σου υπάρχουν άτομα τοξικά. ας πάρουμε αυτό σαν δεδομένο. από εδώ και περα όμως, τι θα κάνεις? πως θα το παλέψεις? πως θα καταφέρεις να φύγεις από εκει?
κατά τη γνώμη μου πρέπει να επικεντρωθείς στον στόχο σου και να αγνοέις τους κακοπροαίρετους, ακόμα και να τους αποφεύγεις.
σεκάποιον ψυχολόγο-ψυχιάτρο πας αυτή την περίοδο?
Βρισκομαι σε διακοπες...το τι εχω βιωσει απο τους συμπολιτες μου ειναι πλεον πολυ προσωπικο και δεν θελω να το σκεφτομαι καν.
Δεν εχω ακομα συνερθει απο την καταθλιψη και δεν μπορω να πω οτι φταιω σε πελαγη ευτυχιας.
Με ενδιαφερει να καθαρισει το κεφαλι μου και να κανω πραγματα στη ζωη μου και αν μπορουσα να βρω μια δουλεια οπουδηποτε αλλου και να ζω την καθε μερα , την ρουτινα της και οτι εχει αυτη να προσφερει.
Εχω καποια προβληματα μνημης που με απασχολουν αλλα θα τα βγαλω περα...ελπιζω να μην ειναι πρωιμο αλτσχαϊμερ λολ.
Η λυση φυσικα ειναι να τα αφησω ολα πισω...να γυρισω πισω και να κανω οτι εκανα...οτι μπορουσα δηλαδη αλλα η λυση ειναι η ενεργοποιηση ,δεν μπορω να ζω πλεον ετσι.
Δεν ειναι κλαψα ειναι η φυσικη αλληλουχια των πραγματων , μπορει να γυρισω μεχρι να βρω δουλεια καπου αλλου , γιατι ειμαι αδυναμος και δεν θελω να κινουμαι στα ορια πανικου αλλα να κανω κατι καλο.
http://www.youtube.com/watch?v=h2y40bVp2Ps
Έεετσι take it easy! :P
Cause theres nothing we can do:P
Quote:
Originally posted by keep_walking
Cause theres nothing we can do:P
ρε keepara μην τρως φρίκες να πάρει λολ. Προσπάθησε να μην πανικοβάλλεσαι, να μην σε ρίχνουν και να τις ελέγχεις. Μας ανησυχείς και μας κάθε φορά :P (αλλά φυσικά εμείς γι αυτό είμαστε εδώ ! :))
χαχα black humor imo style:)