παντως μη βιαζεσαι και μη πιεζεις καταστασεις να την κανεις να νιωσει ανετα:)
Printable View
παντως μη βιαζεσαι και μη πιεζεις καταστασεις να την κανεις να νιωσει ανετα:)
αυτό θα κάνω και εγω και ελπίζω αυτή η επιθυμία μου να μην με κάνει να την βλέπω μόνο για αυτό το πράγμα....
ελεοοοοοοσ pad..αυτα τα λενε οι μαλ.....Quote:
Originally posted by pad
παντωσ αν θεσ να το κανετε πιο γρηγορα θα τησ πεισ οτι το χεισ ξανακανει και οταν το κανεισ συχνα θελεισ να το κανεισ σαν αναγκη και δε μπορεισ γενικα που δεν το κανετε και τετοια το κολπο ειναι εγγυημενο παντωσ
δεν ειναι αυτο πιεση???ψυχολογικοσ πολεμοσ ειναι αυτο..
σορρυ κι ολασ..
οχι ρε μαικλ , οχι . Αντιθετως το σεξ ειναι για τη σχεση οτι ειναι η τροφη για το ατομο ,,,,αμα μεινεις νηστικος πεθαινεις φιλε !!!!!!!καηκες !!!!!
Γιατί βρε Adzik; Το μόνο ψέμμα που θα πει είναι ότι το\'χει ξανακάνει όλα τα άλλα είναι αλήθεια άμα το έχει ανάγκη το παιδί; Δλδ ότι θέλει ο ένας θα γίνεται; Πίεση είναι αυτό που λες, να την πιέσει σιγά σιγά να κάνουν σεξ χωρίς να θέλει, πρώτα φιλιά, μετά τα υπόλοιπα.Quote:
Originally posted by Adzik
ελεοοοοοοσ pad..αυτα τα λενε οι μαλ.....
σορρυ κι ολασ..
εγω παντωσ οταν το κανα οταν ημουν μικροσ επιασε κι οχι γιατι ημουν μαγκασ αλλα γιατι η αλλη ψοφαγε να το κανει και τησ εδωσα τη δικαιολογια οπωσ μπορει να πει οτι θα δεθουνε θα αλλαξει επιπεδο η σχεση τουσ κ.α που αν του τα πω τωρα θα πει τι μαλακιεσ λεει τωρα αυτοσ αλλα οταν θα μεγαλωσει θα καταλαβει πωσ οι γυναικεσ θελουν μια δικαιολογια εναν παπα εσυ καταλαβαινεισQuote:
Originally posted by Adzik
ελεοοοοοοσ pad..αυτα τα λενε οι μαλ.....Quote:
Originally posted by pad
παντωσ αν θεσ να το κανετε πιο γρηγορα θα τησ πεισ οτι το χεισ ξανακανει και οταν το κανεισ συχνα θελεισ να το κανεισ σαν αναγκη και δε μπορεισ γενικα που δεν το κανετε και τετοια το κολπο ειναι εγγυημενο παντωσ
σορρυ κι ολασ..
Με εγώ θεωρώ οι όταν είναι και για τους δυο η πρώτη φορά δενεσε στη σχέση...διορθωστεκε αν κάνω λάθος
ναι δενεσε και αλλαζει επιπεδο η σχεση αλλα εσυ δε τα χεισ ζησει ακομα εμεισ τα λεγαμε αυτα μικροι οταν θελαμε να κανουμε κατι παραπανω συνηθωσ επιανε αλλα ουτε καταλαβαιναμε τι λεγαμε και το αλλο που σου ειπα οτι το χεισ ξανακανει και εκεινο χειριστικο ειναι αλλα δε σου αρεσε γιατι ελεγεσ ψεμματα τελοσ παντων πεσ τα εσυ αυτα με το δεσιμο κι οταν μεγαλωσεισ θα καταλαβεισ να στο εξηγησω εσενα σε νοιαζει πιο πολυ να δεθειτε η να μαμησεισ σαν αντρασ σε νοιαζει να μαμησεισ υπερισχυει λογω τησ φυσησ σου λογικα ε ειναι προλογοσ και μαλιστα απο τουσ καλυτερουσQuote:
Originally posted by Michaelgr
Με εγώ θεωρώ οι όταν είναι και για τους δυο η πρώτη φορά δενεσε στη σχέση...διορθωστεκε αν κάνω λάθος
θέλω και να δεθώ!θέλω να κάνω μια σοβαρή σχέση αν και μικρός!
Αυτή θέλει λοιπόν ή όχι;Γιατί εγώ δεν το κατάλαβα;;;:(:P
ρε παιδιά το οτι θα κάνουμε θα κάνουμε απλά εμένα με νοιάζει μετά απο αυτό να μην την βλεπω μόνο για ευχαρίστηση
αφου ειναι σιγουρο λοιπον καλη επιτυχια αν και με τισ γυναικεσ πρεπει να τισ πιεζεισ και λιγο αυτο που σου ειπα πιο πανω μπορει να θελουν αλλα δε ξερεισ αν φοβουνται αν ντρεπονται αν θελουν θελουν γενικα ενα σπρωξιμο ψυχολογικα εννοω τωρα για το αλλο αφου το κανετε με το καλο ειναι σαν το φαι καμια φορα πεινασ αλλη φορα δε θα πεινασ και τοσο αλλη φορα λεσ ποτε θα παω σπιτι να φαω γενικα καπωσ ετσι παει σιγουρα δε ζεισ για να τρωσ αλλα τρωσ για να ζεισ ετσι ειναι κι αυτο
εγω παντωσ οταν το κανα οταν ημουν μικροσ επιασε κι οχι γιατι ημουν μαγκασ αλλα γιατι η αλλη ψοφαγε να το κανει και τησ εδωσα τη δικαιολογια οπωσ μπορει να πει οτι θα δεθουνε θα αλλαξει επιπεδο η σχεση τουσ κ.α που αν του τα πω τωρα θα πει τι μαλακιεσ λεει τωρα αυτοσ αλλα οταν θα μεγαλωσει θα καταλαβει πωσ οι γυναικεσ θελουν μια δικαιολογια εναν παπα εσυ καταλαβαινεισ [/quote]
Pad να μη λέμε βλακείες για τις γυναίκες.
Pad να μη λέμε βλακείες για τις γυναίκες. [/quote]Quote:
Originally posted by lightbluepath
εγω παντωσ οταν το κανα οταν ημουν μικροσ επιασε κι οχι γιατι ημουν μαγκασ αλλα γιατι η αλλη ψοφαγε να το κανει και τησ εδωσα τη δικαιολογια οπωσ μπορει να πει οτι θα δεθουνε θα αλλαξει επιπεδο η σχεση τουσ κ.α που αν του τα πω τωρα θα πει τι μαλακιεσ λεει τωρα αυτοσ αλλα οταν θα μεγαλωσει θα καταλαβει πωσ οι γυναικεσ θελουν μια δικαιολογια εναν παπα εσυ καταλαβαινεισ
γιατι τι βλακεια ειπα;οι γυναικεσ δε θελουν ψεμματακια για να πεσουν; δε λενε αυτεσ;
Quote:
Originally posted by pad
γιατι τι βλακεια ειπα;οι γυναικεσ δε θελουν ψεμματακια για να πεσουν; δε λενε αυτεσ;
pad,
οι ψευτικες γυναικες, αναζητουν ψευτικους αντρες.
Αν εσυ λες ενα ψεμματακι, σιγουρα θα βρεις καποια που να ζηταει μια τετοια απευθυνση.
Μην τσουβαλιαζεις ομως.
Υπαρχουν και γυναικες που δεν γουσταρουν το ψεμα(τακι).
Προσοχη μην πεσεις σε καμια τετοια, και γινει μπερδεμα ε?