και φυσικά να την πάτε και σε έναν ψυχολόγο ψυχοθεραπευτή για να την βοηθήσει ώστε να μπορέσει να βγάλει το σχολείο
Printable View
και φυσικά να την πάτε και σε έναν ψυχολόγο ψυχοθεραπευτή για να την βοηθήσει ώστε να μπορέσει να βγάλει το σχολείο
Η αδερφη μου ειναι 16. Το χω κανει 1-2 φορες, αλλα δε μου βγαινει. Το ξερω οτι ειναι μια λυση αυτο, αλλα δε νιωθω ανετα με την παρεα μου και την αδερφη μου μαζι. Ισως εγω εχω το προβλημα τελικα:P Γιατι και η μητερα μου αυτο μου λεει συνεχεια, παρε και την αδερφη σου μαζι.
Quote:
Originally posted by janet
πηγαινει απο τα 14, αλλα το αποτελεσμα κανενα...
Τότε πως θα την βοηθήσεις είδες που δεν μπορείς εσύ τελικά;
νομίζω ότι ο πατέρας σου μόνο που φαντάζομαι θα είναι και πιο αυστηρός μπορεί να την βοηθήσει
Καλά και προτιμάς να την βλέπεις στο βούρκο να αργοπεθαίνει και να μην μπορεί να δουλέψει αργότερα για να ζήσει; Τότε τι ζητάς την δικιά μας βοήθεια; Άμα δεν μπορείς να την βοηθήσεις ούτε εσύ!Quote:
Originally posted by ti_shmasia_exei
Η αδερφη μου ειναι 16. Το χω κανει 1-2 φορες, αλλα δε μου βγαινει. Το ξερω οτι ειναι μια λυση αυτο, αλλα δε νιωθω ανετα με την παρεα μου και την αδερφη μου μαζι. Ισως εγω εχω το προβλημα τελικα:P Γιατι και η μητερα μου αυτο μου λεει συνεχεια, παρε και την αδερφη σου μαζι.
΄Η κάποιος θείος θεία που να είναι καλά και να μπορούν τελωσπάντων
Με τον πατερα μου το προβλημα ειναι οτι ειναι μακρια. Βασικα τωρα παιδια, απο αυτα που μου λετε συνειδητοποιω ποσο σημαντικο ειναι το να την παιρνω μαζι μου. Και θα την εχω κοντα μου και θα νιωθει οτι την θελω μαζι μου. Ειναι πολυ σωστο...
Ε ναι. Εδώ εγώ παρόλο ότι η αδερφή μου είναι μικρότερη, την θέλω να με παίρνει μαζί της όταν βγαίνει, γιατί εγώ δεν έχω παρέες :( Και με παίρνει τις περισσότερες φορές. Όχι εδώ που μιλάμε για έγκλημα, να παίρνει ναρκωτικά από τόσο μικρή ηλικία και να μην πηγαίνει σχολείο.:oQuote:
Με τον πατερα μου το προβλημα ειναι οτι ειναι μακρια. Βασικα τωρα παιδια, απο αυτα που μου λετε συνειδητοποιω ποσο σημαντικο ειναι το να την παιρνω μαζι μου. Και θα την εχω κοντα μου και θα νιωθει οτι την θελω μαζι μου. Ειναι πολυ σωστο...
Quote:
Originally posted by lightbluepath
Ε ναι. Εδώ εγώ παρόλο ότι η αδερφή μου είναι μικρότερη, την θέλω να με παίρνει μαζί της όταν βγαίνει, γιατί εγώ δεν έχω παρέες :( Και με παίρνει τις περισσότερες φορές. Όχι εδώ που μιλάμε για έγκλημα, να παίρνει ναρκωτικά από τόσο μικρή ηλικία και να μην πηγαίνει σχολείο.:oQuote:
Ειναι διαφορετικο να σε παιρνει μαζι της!Αλλα παρ ολα αυτα καταλαβαινω τι λες.Δεν εχεις αδικο...Και το ξερω...
Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να την παίρνεις μαζί σου με τις παρέες σου!!!
Quote:
Originally posted by janet
Το καύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να την παίρνεις μαζί σου με τις παρέες σου!!!
Απλα το σκεπτικο μου ειναι πως σε μια αμιγως αντροπαρεα που λεμε τα δικα μας, ειναι λιγο δυσκολο. Αρκετες φορες την εχω παρει με την κοπελα μου μαζι, αλλα ενταξει, αν ειναι να ναι καλα...
Γιατί είναι διαφορετικό; Σε τι πράγμα;Quote:
Ειναι διαφορετικο να σε παιρνει μαζι της!Αλλα παρ ολα αυτα καταλαβαινω τι λες.Δεν εχεις αδικο...Και το ξερω...
Αυτο που λεω απο πανω δες ;)Quote:
Originally posted by lightbluepath
Γιατί είναι διαφορετικό; Σε τι πράγμα;Quote:
Ότι είναι αντροπαρέες οι παρέες σου; Και γι\'αυτό δεν μπορεί να έρθει η αδερφή σου; Αδερφές δεν έχουν; Φίλες;Quote:
Αυτο που λεω απο πανω δες ;)