Συμφωνώ σε αυτό.Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Δεν το έχω ψάξει να σου πω. Υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες.
Printable View
Συμφωνώ σε αυτό.Quote:
Δεν το έχω ψάξει να σου πω. Υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες.
Quote:
Ναι ρε σε πειράζω (πετάω μαλακίες στο φορουμ για να περάσει η ώρα). Νόμιζες ότι το έλεγα σοβαρά?Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Έγραψες όλο αυτό το κείμενο μόνο και μόνο για να πεις στην melene πως δεν ξέρει να γράφει μουσική?? Παιδί μου εσύ έχεις σύστημα σε αυτό που κάνεις! Viva τα πειραματόζωα!Quote:
Originally posted by PETRAN
Εξελικτικά όπως το βλέπω, οι γυναίκες είναι πιο εύκολο να σκέφτονται \"έξυπνα\" για διαπροσωπικά θέματα-σχέσεις και οι άντρες για αυτά θα λέγαμε που έχουν σχέση με την κατάκτηση/απόκτηση (σε ένα πολύ αφαιρετικό επίπεδο αυτό το κοινό έχουν η επιστήμη και...το ποδόσφαιρο...η \"απόκτηση\" εδάφους :P). Για εκατομμύρια χρόνια άλλωστε ο άντρας είχε τον ρόλο του \"κυνηγού\" που εμπεριέχει την εξερεύνηση νέου εδάφους/ριζοσπαστικές λύσεις πάνω στο πολεμικό έδαφος κλπ. οι γυναίκες είχε τον ρόλο του \"τροφοσυλλέκτη\" και της φροντίδας των απογόνων που σχετίζεται πιο πολύ με την ανάλυση και την ενδυνάμωση των διαπροσωπικών σχέσεων-ποιος έκανε τι/ποιος/τι μπορεί να ωφελήσει την οικογένεια οπότε οι αναλυτικές τους τάσεις και οι δυνατότητες επίλησης προβλημάτων αναπτύχθηκαν κάπως πιο πολύ προς τα εκεί κλπ. και οι \"τάσεις\" τελικά μπορούν να αναπτύξουν την \"νοημοσύνη\" που έτσι και αλλιώς αναπτύσσεται επειδή υπάρχουν πολλά κοινά (που είναι πιο πολλά σε σχέση με τις διαφορές) στο μυαλό των 2 φύλων.
Φυσικά και δεν πρέπει να γίνουμε ντετερμινιστές επειδή υπάρχει μια ελαφριά βιολογική τάση/κλίση. Οι γυναίκες πλεον με την κοινωνική εξίσωση μπορούν επίσης να γίνουν μεγάλοι επιστήμονες, φιλόσοφοι κλπ.
Βέβαια περιέργως οι πιο πολλοί ακαδημαικοί είναι ακόμα άντρες ενώ οι γυναίκες φαίνεται να μην τα πάνε καθόλου καλά με την σύνθεση της μουσικής! (και ίσως γενικότερα με τις τέχνες) (sorry melene!) lol!
Όχι...εσύ το εξέλαβες έτσι...
doh
αα χαχα οκ!:D
Απλά με αυτό το φορουμ έχω πάρει τρομάρες :P
Είναι η ώρα τώρα.. η ώρα της χαζομάρας! Έχω μια απίστευτη διάθεση για κουβέντα τώρα (αλλά για χαζομάρες περισσότερο)!
δεν με ενδιαφερουν γενικως οι γυναικες,
παρα μονο εκεινες που οταν με διαβαζουν κλειδωνει το μυαλο τους....
:D
Γενικα μιλωντας ολα ειναι εμπειριες και μπορεις να κερδισεις πολλα απο εναν ανθρωπο που σκεφτεται διαφορετικα και η μεγαλυτερη διαφορα στη σκεψη ισως υπαρχει μεταξυ αντρα-γυναικας λογω βιολογιας.
Φυσικα υπαρχει και το σεξ:P