-
σου ειπα πωσ ολοι εδω ημαστε καλοπροερετοι...αν εσυ δεν το καταλαβαινεισ τοτε δεν φταιμε εμεισ ουτε ημαστε οι λαθοσ η οι κακοι που θελουμε να σε νιωσουμε...
..αλλα ειναι και κατι αλλο θα σου ελεγα πωσ τολμασ??...εσυ μπορει να θυμωνεισ αλλα εγω οπωσ και αλλοι εδω ΦΙΛΟΙ ...λυπουντε ευκολα...
αυτο ειναι εγωισμοσ και κακια...γιατι να με κανεισ χαλια?γιατι?....
-
ναι,αλλα οταν καποιοι εδω μεσα σου γαμανε την ψυχολογια,χωρις ιδιαιτερους λογους και οχι μονο.. χωρις να τους εχεις κανει τιποτα κακο... τοτε ναι μπορω να κανω τους παντες χαλια..
χαλια χειροτερα απο τα δικα μου
δεν θα πληρωνω παντα εγω για τους αλλους
αρκετα
-
γιατι ποιος σε κανει εδω μεσα χαλια?κ αν σε κανουν χαλια μπορεις να μην ξαναμπεις αν σε ενοχλει κατι τοσο πια.η αντα να βοηθησει ηθελε,με τον τροπο που μπορει.ποιος ο λογος που γραφεις εδω?τι θελεις να ακουσεις δηλαδη?
και επισης μπορεις να μου πεις την ηλικια σου?γιατι υποψιαζομαι οτι θα εισαι μικρος.μπορει αν κανω και λαθος..
-
οχι τωρα δεν φευγω
αν θελετε διωξτε με εσεις
δεν ειμαι μικρος
-
κανείς δεν σε διώχνει
γιατί αρνείσαι τη θεραπεία όμως;
έχεις πάρει lsd γιατί όχι αντικαταθλιπτικά;
τι έχεις να χάσεις;
-
δουλευει κανεις σοβαρα εδω μεσα?
μιλαει κανεις σοβαρα?
λυπαται κανεις στα σοβαρα?
νιωθει οικτο? τι σκατα?
ευχαριστη συμβουλη που μου φαινεται ακυρη μετα απο δεκα χρονια
-
Φυσικά και υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν σοβαρά και είναι ειλικρινείς εδώ μέσα.
-
ναι το καταλαβα
αλλα μπορει εγω ο βλακας να επεσα στους λαθος ε?
σωστο κι αυτο
-
απο εδω μεσα περιμενεις να γινεις καλα?εδω μεσα μπαινουμε να στηριξουμε ο ενας τον αλλον.να μιλησουμε σε καποιον που ξερουμε οτι θα μας νιωσει.και οι περισσοτεροι το εχουμε πετυχει.εσυ τι θες να καταφερεις εδω?να γινεις καλα?
θα μου πεις την ηλικια σου?το μικρος και μεγαλος ειναι σχετικο.ποσο εισαι?
-
-