Originally posted by Sofia
Quote:
Originally posted by kassi_21
Σοφία τα λες καλά αλλά εφαρμόζεται δύσκολα η εμπιστοσύνη στον εαυτό και στους άλλους....Δεν την έχω βρε αδερφέ....πώς να το πω πώς να το κρύψω;Κοίτα μπορεί να σε έβαζα σε απόσταση μπορεί όχι....Ανάλογα τι θα μου έβγαζες.....αλλά σίγουρα θα ήμουν επιφυλακτική και σίγουρα δεν μου αρέσει να με πλησιάζουν πολύ στο βάθος...Φρικάρω και μπορεί να γίνω επιθετική
Η εμπιστοσύνη ειναι δύσκολο θέμα για ολους μας, για καποιους προφανως ειναι ακομα πιο δύσκολο.
Δεν με κατάλαβες μάλλον: λέγοντας μου, σε επίπεδο παρέας, \"δεν εμπιστεύομαι κανεναν\" αυτοματως θα έβαζες ενα εμποδιο αναμεσα μας. Εμποδιο για να σε πλησιασω. Τοιχο, πως το λένε?-
Ίσως να μην ήθελα να με πλησιάσεις.....Δεν το προσωποποιώ-δηλ.συγκεκριμένα εσύ.Το θέμα βέβαια είναι ο ψυχίατρος που με έκανε να χάσω κάθε θετική σκέψη.....Το πρόβλημα εμπιστοσύνης δεν το δημιούργησε ο ψυχίατρος..Αυτός προσπάθησε να το λύσει...Απλά η αρνητική πορεία στην εξέλιξή μας πήγε πίσω την προσωπική μου εξέλιξη...Ένα τελευταίο..Η εμπιστοσύνη χτίζεται σιγά σιγά.Μπορεί εσύ να εμπιστεύεσαι πιο εύκολα από ότι εγώ και εγώ να θέλω κάποιον παραπάνω χρόνο......
Αν δε σου αρέσει να σε πλησιάζουν πολύ μάλλον δείχνει οτι δεν εμπιστεύεσαι εσύ τον εαυτό σου. Δεν πιστεύεις στην αξία σου.
Πιστεύω οτι δειχνοντας εμπιστοσυνη, παιρνουμε αυτομάτως ενα ρίσκο έτσι κ αλλιως. Καποιοι πιστεύουν πως δεν αξίζει. Εγω προσωπικα πιστεύω το αντιθετο. Γιατί το κέρδος κάποιες φορές ειναι τεράστιο.