Originally posted by lightbluepath
Quote:
Originally posted by lucifer
...να ξεσκατιζει το μωρο, να βαζει σκουπα, να μην τρωει στον καναπε, να πληρωνει πιο πολλα απο τα μισα στα κοινα εξοδα του σπιτιου, γιατι εμεις ειμαστε γυναικες κ εχουμε περισσοτερα προσωπικα εξοδα, πχ καλλυντικα, κραγιον κ τετοια που εσεις οι αντρες δεν εχετε, να ανεχεται τους γονεις μας (τα πεθερικα του δλδ). ολα αυτα τα εχω ακουσει, σοβαρα τωρα, σε κουβεντες με διαφορα ατομα (ενταξει οχι ολα απο το ιδιο ατομο!)
μια συγκεκριμενη που εχω στο μυαλο μου μεχρι κ στο χρωμα του παντελονιου του προσπαθουσε να κανει κουμαντο!
Εντάξει βρε lucifer πως τα λες έτσι ζευγάρι είναι, να μην τα βρούνε δλδ; Μπορεί εσύ να μην είσαι τέτοιος χαρακτήρας, αλλά όπως το βλέπεις, οι περισσότεροι έτσι είναι!! Δεν μπορούμε εύκολα να δεχτούμε τη διαφορετικότητα του άλλου, θέλουμε κάποιον ίδιον με μας, κακό είναι; Ίσα ίσα, που είναι πολύ άσχημο να θες κάτι και να μην το βρίσκεις. Όσο για τα κραγιόν και αυτά, δεν αγοράζουν όλες οι γυναίκες κραγιόν και καλλυντικά, αλλά αυτό το κάνουν για να αρέσουν στον άντρα τους, οπότε δικαιολογούνται! Εκτός από τις τσάντες ίσως, που όμως είναι απαραίτητες! Επίσης ξέχασες την απιστία. Εγώ δεν θέλω να με απατάει ο άντρας μου, αλλιώς ουστ. Και αυτά που λες να ξεσκατίζει το μωρό εννοείται, όλα εμείς θα τα κάνουμε;