Εγώ Πετράν δεν νομίζω να έχω αρχίσει ποτέ επίθεση, δεν ξέρω για σένα, αλλά για μένα είμαι σίγουρη!Quote:
Originally posted by PETRAN
Ένοχοι όλοι! Και εσύ ακόμα ένοχη είσαι! Θα πάμε φυλακή όλοι ρεεε
Printable View
Εγώ Πετράν δεν νομίζω να έχω αρχίσει ποτέ επίθεση, δεν ξέρω για σένα, αλλά για μένα είμαι σίγουρη!Quote:
και γω θα προτιμουσα ατομα πιο φιλικαQuote:
Originally posted by lightbluepath
researcher, ωραία τα λες, αλλά στην πράξη δεν είναι όλα τόσο ρόδινα. Συνεπώς υπάρχουν τσακωμοί και θίγονται πρόσωπα και άτομα. Έχω αφηνιάσει πλέον. Και εγώ δεν κάθομαι να τα πω και να φύγω, απλά λέω ότι θα προτιμούσα να υπήρχαν άτομα που να είναι πιο φιλικά.
αλλα το φορουμ δεν ειναι φορουμ φιλικων
αλλα φορουμ ανθρωπων που εχουν ολες τις πλευρες τους εν δρασει
και τις φιλικες και τις εχθρικες
οταν κουραζεσαι με την εχθρικοτητα
απλα δεν ασχολεισαι μαζι της
(αυτη ειναι δικη μου σταση βεβαια)
και εδω στο φορουμ εχεις το περιθωριο να το κανεις αυτο
να μην ασχοληθεις (τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω)
Quote:
Originally posted by frei
Εγω λεω να κάτσουμε όλοι στον τοιχο να μας πυροβολήσουν, αφου δεν εχουμε αξία!!!!
Μέσα!
(Ελπίζω να έχω εγώ το όπλο όμως) :P
Υπάρχει και η άλλη οδός. Το να αγνοείς κάποιον..Quote:
Originally posted by frei
Εγω λεω να κάτσουμε όλοι στον τοιχο να μας πυροβολήσουν, αφου δεν εχουμε αξία!!!!
Quote:
Γράφω αυτό το θέμα γιατί κουράστηκα πια με τις διαμάχες, έχω φτάσει σε σημείο να μην πάω σχεδόν κανέναν, αφού όλοι τη λένε στους άλλους και τον εαυτό τους τον βγάζουν απ\' έξω. Ο μόνος λόγος που μένω είναι για το πρόβλημά μου καθώς και επειδή δεν έχω τι να κάνω. Για πόσον καιρό θα συνεχιστούν ακόμα αυτές οι αλληλοκατηγορίες είτε με νέα είτε με παλιά μέλη; Υπάρχει κάποιος γενικά που δεν μπαίνει για να τη λέει στους άλλους;
πως σου ήρθε αυτό, θες να μας πεις;
Quote:
Όχι και εσύ μέσα !
Quote:
Ποιόν βρίζεις researcher;Quote:
Originally posted by researcher
σκατα
στα
μουτρα
σου
μλκ!
αξιζει ρε!
(γελασα πολυ Petran μη το παιρνεις κυριολεκτικα)
τον Πετραν
γιατι μιμηθηκε τον τροπο που γραφω
αλλα γελασα πολυ και για αυτο το εκανα
σορυ Πετραν
Ναι αλλά δεν μπορούν να θίγονται πρόσωπα και καταστάσεις χωρίς να κάνει τίποτα ο αντμίν. Πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Τις προειδοποιήσεις τι τις έχουμε; Μπάτε σκύλοι αλέστε πρέπει να είναι δλδ το site;Quote:
Originally posted by researcher
και γω θα προτιμουσα ατομα πιο φιλικα
αλλα το φορουμ δεν ειναι φορουμ φιλικων
αλλα φορουμ ανθρωπων που εχουν ολες τις πλευρες τους εν δρασει
και τις φιλικες και τις εχθρικες
οταν κουραζεσαι με την εχθρικοτητα
απλα δεν ασχολεισαι μαζι της
(αυτη ειναι δικη μου σταση βεβαια)
και εδω στο φορουμ εχεις το περιθωριο να το κανεις αυτο
να μην ασχοληθεις (τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω)
Σέπια δεν έχει να κάνει με σένα, εμένα με είπαν σκατοχαρακτήρα, και έχουν γίνει και άλλες επιθέσεις σε άτομα χωρίς λόγο.Quote:
Originally posted by Sepia
Ο αναμαρτητος πρωτος το λιθω βαλετω...ετοιμαστειτε θα σας πεταξω πετρες λολ
Έχεις αποδείξεις γι\'αυτό που λες; Αν έχεις, να το δεχτώ.Quote:
Όχι και εσύ μέσα !
Εγώ εχω πιάσει τοίχο!!! Καλή θέση... πρωτη στον λιθοβολισμο!
τραγικό ποστ που φυσικά ΔΕΝ προωθεί αυτά που ζητάς.
γενικά σταμάτα να βλέπεις παντού καυγάδες και μαχαιρώματα. όχι ότι δεν υπάρχουν, αλλά εσύ όπου υπάρχει διαφωνία στις απόψεις το βλεπεις σαν επίθεση, χάος και σκοτωμό.
Σοβαρά; Έτσι όπως τα λες κοντεύουμε να σε πιστέψουμε. Αλλά έπεσες μες στην παγίδα σου, κάνεις αυτό ακριβώς το πράγμα που σχολιάζω, κρίνεις κι εσύ.Quote:
Originally posted by claire
τραγικό ποστ που φυσικά ΔΕΝ προωθεί αυτά που ζητάς.
γενικά σταμάτα να βλέπεις παντού καυγάδες και μαχαιρώματα. όχι ότι δεν υπάρχουν, αλλά εσύ όπου υπάρχει διαφωνία στις απόψεις το βλεπεις σαν επίθεση, χάος και σκοτωμό.
Quote:
Σέπια δεν έχει να κάνει με σένα, εμένα με είπαν σκατοχαρακτήρα, και έχουν γίνει και άλλες επιθέσεις σε άτομα χωρίς λόγο.Quote:
Originally posted by Sepia
οχι βρε, δεν σκέφτηκα για μένα...
να κάπως έτσι γίνονται προφανώς οι παρεξηγήσεις...
και γώ αρπαχτηκα το πρώι με κάποιον..αλλα τώρα που το ξανασκέφτομαι είναι η διάθεση του κάθενος..φαντάζομαι...αλλοί μιλάνε σοβαρά, άλλοι κάνουν πλάκα καλοπροαίρετα, άλλοι έτσι, άλλοι αλλιώς....
ελεύθερος λόγος, τι να κάνεις...είναι αυτό που είπε κάποιος πιο πάνω...απλά δεν πρέπει να ασχολούμαστε αν κάτι μας ενοχλεί..