ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΝΕ ΠΑΝΙΚΟΣ..ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΤΡΑΒΑΓΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΕΤΣΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΠΩΣ..
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΝΕ ΠΑΝΙΚΟΣ..ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΤΡΑΒΑΓΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΕΤΣΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΠΩΣ..
σου εστειλα u2u demQuote:
Originally posted by -DEMGAL23-
και εγω σου εστειλα dora,σου ηρθε?
Θα συμφωνησω με την DissolvedGirl και Fleur,οτι δεν εχει νοημα να ψαχνεις να βρεις τη διαγνωση σε καθετι που σου συμβαινει στο ιντερνετ και φυσικα μπορει και αυθυποβαλλεσαι ετσι χωρις να το καταλαβαινεις διαβαζοντας συμπτωματα κτλ.
Αν παλι νιωθεις οτι δεν μπορεις να ελεγξεις το αγχος σου και τις κρισεις πανικου,γιατι δε λες στο γιατρο μηπως πρεπει να σου δωσει καποιο φαρμακο μεχρι να ηρεμησεις λιγο?
Η γιατι ο ιδιος δε σου προτεινε να σου δωσει καποιο σχετικο φαρμακο? Απο οσο ξερω οταν συμβαινουν κρισεις πανικου σε ανθρωπους τους δινει ο γιατρος καποιο φαρμακο σε περιπτωση που τους ξαναπιασει.
Φυσικα δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες..
Οτι αποριες εχεις και ανησυχιες να τις μοιραζεσαι με το γιατρο σου,και οχι ψαχνοντας στο ιντερνετ.Δε θα σε βοηθησει αυτο,γιατι κ εγω κανω το ιδιο λαθος με σενα συχνα.:)
Βασικά μου είπε ο νευρολόγος να μου δώσει κάποια αγωγή αλλά δεν ήθελα. Του είπα να το παλέψω λίγο μόνος μου και μετά βλέπουμε.
Τα ευχάριστα νέα είναι ότι το μούδιασμα από το πρόσωπο και τα πόδια σχεδόν εξαφανίστηκε. Στο χέρι επιμένει λίγο αλλά αυτό μπορεί να είναι και από τον αυχένα (παθολογικός πόνος) μιας και έχω πρόβλημα σε 3 σπονδήλους. Θα δείξει !!!
Πάντως από μια αυτοψυχανάληση που έκανα νομίζω ότι έχω βρει την αιτία του κακού. Πολλά χρόνια τώρα καταπιέζομαι ψυχολογικά μη αντιδρώντας όπως θα έπρεπε σε διάφορες καταστάσεις και διάφορα πρόσωπα. π.χ. να φανταστείτε τι εννοώ πριν 3 χρόνια πέθανε ο παππούς μου τον οποίο αγαπούσα πολύ και κρατήθηκα πάρα πολύ στην κηδεία του για να μην κλάψω που το κατάφερα. Δεν υπήρχε λόγος να μην κλάψω... άλλωστε κηδεία ήταν όλοι έκλεγαν......
Αυτό το έφερα ως παράδειγμα για να καταλάβετε πόσο καταπιέζομαι χρόνια τώρα δίχως αιτία.
τέλος πάντων για να μην μακρηγορώ νομίζω ότι απλά είχα έναν τρόπο να κάνω στην άκρη τα όποια προβλήματα μου πολύ γρήγορα. Νόμιζα ότι τα αντιμετώπιζα αλλά μάλλον τα έσπρωχνα τόσο βαθιά μέσα μου ώστε να μην τα νιώθω.
μάλλον δεν χωράει άλλο όμως και άρχισαν να βγαίνουν τα παλιά κουσούρια.
Μπορεί όλα τα παραπάνω να είναι αβάσιμα αλλά αν στέκουν κάτι πρέπει να κάνω και γρήγορα. Το θέμα είναι τι;;;;;
kalispera paidia,me lene Agia kai eimai 25. Taleporoume teleytea me fovies,kriseis panikou kai anxos,pleon swmatopoihsh tou anxous pou fernei kapoia provlimata ta opoia me kanoun kai trexw stous giatrous.kai vevea den exw tipota mou lene. Na mi sas polilogw to kolima mou einai i kardia.nomizw oti ekei pou ka8omai 8a pa8w kardia kai me pianei fovia kai meta erxete kai mia krisi panikou kai ena pniksimo sto sto laimo kai trexw sta epigonta kai pali apo tin arxi ta idia.Piga kai ekana ooooles tis eksetaseis kai ola einai kala.Egw omos sinexizw na psaxnomai kai na nomizw oti kati 8a pa8w.Eimai sinexeia kolimeni sto an i kardia mou xtipaei kala i an xtipise diaforetika.me pianoun kati tsimpimata kai kati san fterougismata kaiafto me trelenei akoma pio poli.kai ksana to anxos oti 8a pa8w kati kai ola kanoun kiklo kai de me afinoun na xarw opws kapote.Kanw diafora pou ksexniemai.gimnastirio,treksimo,kolimpi,vgainw,per pataw alla to kolima paramenei idika otan girizw spiti g ipno.de niw8w asfalis kai o ipnos me pernei to prwi. ti na kanw re paidia,de 8elw na mplextw me xapia kai tetia,eixa arxisei omiopa8itiki alla ti stamatisa gt imoun xalia para kalitera.peite kati k se mena...sas eyxaristw!!!
καταλαβαινεισ φανταζομαι οτι αυτο που κανεισ ειναι σαν να κοιτασ ενα ρολοι να δεισ αν περνουν τα δευτερολεπτα και αν τα μετρησε καλα το ρολοι μπορεισ να συγκεντρωθεισ και στην αναπνοη σου και να αναρωτιεσαι αν αναπνεεισ καλα και αλλα πολλα θα μπορουσα να γραψω δε σου τη λεω αλλα σκεψου το λιγο και θα καταλαβεισ τι παω να σου πωQuote:
Originally posted by Agia
kalispera paidia,me lene Agia kai eimai 25. Taleporoume teleytea me fovies,kriseis panikou kai anxos,pleon swmatopoihsh tou anxous pou fernei kapoia provlimata ta opoia me kanoun kai trexw stous giatrous.kai vevea den exw tipota mou lene. Na mi sas polilogw to kolima mou einai i kardia.nomizw oti ekei pou ka8omai 8a pa8w kardia kai me pianei fovia kai meta erxete kai mia krisi panikou kai ena pniksimo sto sto laimo kai trexw sta epigonta kai pali apo tin arxi ta idia.Piga kai ekana ooooles tis eksetaseis kai ola einai kala.Egw omos sinexizw na psaxnomai kai na nomizw oti kati 8a pa8w.Eimai sinexeia kolimeni sto an i kardia mou xtipaei kala i an xtipise diaforetika.me pianoun kati tsimpimata kai kati san fterougismata kaiafto me trelenei akoma pio poli.kai ksana to anxos oti 8a pa8w kati kai ola kanoun kiklo kai de me afinoun na xarw opws kapote.Kanw diafora pou ksexniemai.gimnastirio,treksimo,kolimpi,vgainw,per pataw alla to kolima paramenei idika otan girizw spiti g ipno.de niw8w asfalis kai o ipnos me pernei to prwi. ti na kanw re paidia,de 8elw na mplextw me xapia kai tetia,eixa arxisei omiopa8itiki alla ti stamatisa gt imoun xalia para kalitera.peite kati k se mena...sas eyxaristw!!!
αχ Αγια...ολοι εδω παθαινουμε κρισεις πανικου και ολα τα σχετικα...και εχουμε υπερβολικο αγχος και καμια φορα κακες σκεψεις κτλ..σε ολους ξεκινησε απο κατι(ακυρο καποιες φορες) που σκεφτηκαν στιγμιαια και τοθς επηρεασε πολυ ή απο κατι που τους συνεβη αναπαντεχα...εσενα λοιπον το \'\'κολλημα\'\' σου ειναι η καρδια...(αυτο το ειχε και παλιοτερα η μαμα μου και ετρεχε στους γιατρουσ..τελικα το ξεπερασε σχετικα συντομα)..το δικο μου \'\'κολλημα\'\' ειναι κατι αλλο..καποιου αλλου εδω μεσα ειναι επισης κατι διαφορετικο που εμεις ισως δεν εχουμε φανταστει καν...το θεμα ειναι οτι ολα αυτα εν τελει αποτελουν μονο εμμονες ιδεες που μας αναστατωνουν...τιποτα αλλο δεν ειναι....δεν εχεις τιποτα..εισαι μια χαρα....υγιεστατη..συνεχισε με τις δραστηριοτητες σου και θα δεις σε λιγο καιρο..οι \'\'καρδιοπαθειες\'\' θα βαρεθουν να σε απασχολουν και θα ξεχαστουν...Quote:
Originally posted by Agia
Efxaristw paidia gia tis simvoules sas,kai esena pad pou mou ti les....xaxa kai kala kaneis.AN einai ola sto mialo mas opws les tote mas xriazontai liga xastoukakia mpas kai sinel8oume.Opws ir8e...etsi 8elw kai na figei afti i emoni idea me tin kardia.De mporw na to katalavw afto,na fantasteis imoun a8litria se stivo kapote,ekana to sxolio mou na parei ti defteri 8esi,i kardia mou itan pio trelameni apo pote,kai omws den eixe mpei afti i idea ston egkefalo mou.Oso exw ektaktes sistoles oi opies me fovizoun,kai oso exw fterougismata,allo toso fovamai kai de mporw na apalagw apo afti ti fovia. Pote 8a perasoun ola? ta exw vare8ei.Ais8anomai oti 8a eimai etsi mia zwi...e oxi re gamwto de prepei na to epitrepsw afto! Mia zwi tin exoume etsi 8a tin perasoume??? oxi. Iparxoun stigmes pou ginomai 8etiki kai de me anagnwrizw...alla afti ti 8etiki pleyra tin ksexnaw otan erxete pali mia anxodis diataraxi kai ouf pali apo tin arxi!!! Elpizw ola na pane kala, kai se sas paidia! Kian sas voi8aei i sizitisi kante to,emena me voi8aei kapos!
Απλά δεν την παλευω τελικά!
Επανέρχομαι μετά από 1,5 μήνα περίπου γιατί όπως είπα και πρίν, απλά δεν την παλέυω.
Για κάμποσο καιρό είχαν μειωθεί τα συμπτώματα αλλά εδώ και κανα 2 εβδομάδες έχουν προστεθεί και άλλα.
Έχω μια μόνιμη ζάλη, μια θολούρα στο αριστερό μάτι και κάποιες στιγμές νιώθω καψίματα σε διάφορα σημεία του σώματος.
Δυστηχώς έχω αρχίσει να φοβάμαι και πάλι ότι είναι κάτι σοβαρό που απλά δεν το είδε ο νευρολόγος στην μανγητική. Τι στο καλό να κάνω? Όσο έχω συμπτώματα το σκέφτομαι και όσο το σκέφτομαι γίνονται χειρότερα τα συμπτώματα.
Τα μουδιάσματα μου έχουν φύγει αλλά τα καψίματα συνεχίζονται και μάλιστα πολύ πιο έντονα.
Τα νιώθω σε διάφορα σημεία του σώματος (κεφάλι,χέρια, κοιλιά,πλάτη κλπ).
έχω αρχίσει να φοβάμαι περισσότερο. Αφήστε που ψάχνοντας στο νετ όταν βάζω καψίματα μόνο ΣΚΠ βγάζει.
Μην τα ψάχνεις καθόλου αυτά στο ιντερνετ. Μόνο χειρότερα θα σε κάνει να νιώσεις, το ιντερνετ, πάντα σου λέει για την χειρότερη περίπτωση.
Εδώ δεν κάνουμε διαγνώσεις αλλά εφόσον πήγες σε όλους τους γιατρούς και δεν σου βρήκαν κάτι οργανικό ίσως δεν θα έπρεπε να ανησυχείς τόσο ότι έχεις κάτι παθολογικό δηλαδή.
Y.Γ. αυχενικό σε τόσο μικρή ηλικία?
[edit] Αν είναι όμως κρίση πανικού το θέμα είναι σοβαρό και συνήθως η οικογένεια δεν μπορεί να βοηθήσει σε τέτοιου είδους καταστάσεις θα χρειαστεί να απευθυνθείς σε έναν ψυχοθεραπευτή και με την ανάλογη φαρμακοθεραπεία μπορεί να βρεθεί λύση στο προβλημά σου.
βρε τι φοβάσαι;; αφού έκανες μαγνητική, αν ειχε και την παραμικρη υποψια ο νευρολογος δεν θα σου ελεγε να το ψαξεις παραπανω;; τον πήρες τηλεφωνο να του πεις τι νιώθεις; ασε γιατι και εγω με την σκπ ειχα παθει τρελλη πλακα απο το πουθενα μεσω ιντερνετ, περιπου 3 μέρες είχα \"βελονιασματα\" σε όλο μου το σωμα, μετά μουδιασματα σχεδον σε όλα μου τα ακρα και στο πρόσωπο και παρα πολλα άλλα...τι να σου πω αν σε καθησυχάζει κανε και πουθενα αλλου καμμια ερωτηση αλλα για αλλη μαγνητική δεν νομιζω να πρεπει να κανεις..
Τελικά voman τι έγινε με τα καψίματα?????γιατί κ γω δν την παλεύω!!!!!