Δεν ειχα παει στον ουρολογο στο Ικα μια φορα, γιατι ειχα ουρολοιμωξη, και με περιελαβαν οι παππουδες???? χαχαχαχα τι μου θυμισες τωρα κι εσυ!!!!
Printable View
Δεν ειχα παει στον ουρολογο στο Ικα μια φορα, γιατι ειχα ουρολοιμωξη, και με περιελαβαν οι παππουδες???? χαχαχαχα τι μου θυμισες τωρα κι εσυ!!!!
η σε γειροκομειο.. αυτο δεν το ειχα σκευτει οταν πηγα να γινω νοσηλευτρια..χεχεχε..Quote:
Originally posted by frei
που να δουλευες σε καφενείο δηλαδη!!! Και ευχαριστώ να λες!!!! χαχαχαχα
γιατι δεν εχετε παρατηρησει οτι οι παππουδες σου την πεφτουν στην ψυχρα, σου κανουν καμακι στο δρομο κ χωνονται οπου βρουν;
πφφφ κ αυτο το σκορδο για πρωινο..
ελα τωρα ενταξει, γινεσαι υπερβολική!!!!! φυσικές μυρωδιές!!!! σκόρδο, κρεμμύδι είναι αφροδισιακά!!! αμάν πια!
τι αφροδισιακο βρε Frei... φερτε μια μασκα οξυγονου γιατι δεν αντεχω.. θα σκασω σαν τις κατσαριδες. η μικρη τερεζα, πατησε το τεζα κ τεζααα, παει ο παππους της, ο πιο μεγαλος ******* κ τεζααα, ηρθαν οι δικοί της, να παρουν το κορμί της κ τεεεζα...
δεν μου έχει τύχει, και δεν πιστέυω ότι όλοι οι άντρες 60+++ την πέφτουν σε μικρές. αυτοί που ήταν από νέοι κάπως ζωηροί, μάλλον δεν μπορούν να κοψουν την συνήθεια! :P
νομιζς δεν επρεπε να διαβασω αυτο το ποστ....
πορνογεροι ειναι ο ορος...σιγουρα ομως..
δεν πανε να πετθανουν ολοι?
[quote]Originally posted by mstrouf
θα θελα να μοιραστω τον πονο μου κοριτσια.. αντε κ αγορια, για να καταλαβω τι κακο εχω κανει..
ανεκαθεν μου την επεφταν παπουδες.. εε ενταξει χαριτολογωντας κ πολλες φορες με την πιεση να χτυπαει κοκκινο απ τα νευρα προσπερναγα.
ειναι μπλιαχ, αηδιαστικο αυτο που συμβαινει..
πως ενας παππους 60 φευγα την πεφτει σε μια πιτσιρικα κ με τι προοπτικες?
κ τ αγορακια στην ηλικια μας, γιατι δεν ξερουν πως να την πεσουν σε μια γυναίκα ή γιατι τελικα δεν τολμουν να κανουν κατι τετοιο?
ερχεται ενας παπουλης στη δουλεια μου, γεννημενος το \'42, πολυ συμπαθητικος, πριν μου εκδηλωσει τον ερωτα του κ μπει στο black list.
θελει να μυρισει τα ροδα μου λεει.. να με φιλησει..
του αρεσουν τα πουκαμισακια μου κ θελει να τα σκισει.. ααα μου γραφει κ ποιηματα, μισο να παραθεσω ενα
Ευτυχώς εμένα αυτό δεν μου συνέβη ποτέ και ευχάριστω τω Θεώ γιατί έχω μεγάλη απέχθεια για τόσο μεγαλύτερους άνδρες!
δεν εχω παρατηρησει οι παπουδες να την πεφτουν περισσοτερο απο τους νεους.Quote:
Originally posted by mstrouf
θα θελα να μοιραστω τον πονο μου κοριτσια.. αντε κ αγορια, για να καταλαβω τι κακο εχω κανει..
ανεκαθεν μου την επεφταν παπουδες.. εε ενταξει χαριτολογωντας κ πολλες φορες με την πιεση να χτυπαει κοκκινο απ τα νευρα προσπερναγα.
ειναι μπλιαχ, αηδιαστικο αυτο που συμβαινει..
πως ενας παππους 60 φευγα την πεφτει σε μια πιτσιρικα κ με τι προοπτικες?
......
προσωπικα παπουδες δεν μου την επεφταν ποτε. μεγαλυτεροι ναι, οχι παπουδες ομως.
αντιθετα εχει καμια10ρια χρονια που μου την πεφτει μια συγκεκριμενη ηλικια:26-35, χωρις να εχω κανενα κολλημα εγω μαζι της...
νομιζω οτι οι αντρες ολων των ηλικιων \"την πεφτουν\".δεν συμφωνησα ποτε με τα αρθρα που κυκλοφορουν τυπου\"μα που πηγαν ολοι οι αντρες\" κλπ....
βεβαια, την πεφτουν σε γυναικες που τους αρεσουν, οχι αδιακριτως, ο, τι κατσει..
οσο για τις προοπτικες, δεν το συζητω καν...καμιας ηλικας αντρας δεν την πεφτει βασει \"προοπτικων\"...ολοι για να γαμησουν την πεφτουν...
χα χα χαQuote:
Originally posted by Remedy
..ολοι για να γαμησουν την πεφτουν...
επ σεμνάαααααααα
eppp κι εμεισ θα γερασουμε μην το ξεχνασ..Quote:
Originally posted by Sepia
δεν πανε να πετθανουν ολοι?
Quote:
ολοι για να γαμησουν την πεφτουν...
ειναι και αυτο μια προοπτικη....
;)
σωστο ειναι μια προοπτικηQuote:
Originally posted by krino
Quote:
ολοι για να γαμησουν την πεφτουν...
ειναι και αυτο μια προοπτικη....
;)
ολα ειναι μεσα στο κοινωνικο παιχνιδι!ολα!
εδω και οι οι οικοι ανοχης δεν ειναι μονο για το συγκεκριμενο σκοπο
ξεφυλλιζα ενα βιβλιο μιας γαλλιδας που ειχε ασχοληθει με γυναικες που δουλευαν σε οικο ανοχης
και πολλες της εκμυστηρευτηκαν πως υπηρχαν αντρες που πληρωναν απλα για μια αγκαλια! ηθελαν μια αγκαλια!
οποτε τι να λεμε!