Το μυαλό μήπως;
Printable View
Το μυαλό μήπως;
Quote:
Originally posted by Lou!..
τζανετουλα μαζι στην κολαση μας βλεπω! τουλαχιστον θα χουμε παρεα!
εντιτ: ειχα παει εκδρομη το weekend με γκρουπ, κ μεσα στο προγραμμα περιλαμβανοταν επισκεψη σε ενα φημισμενο μοναστηρι, οποτε βρεθηκα, κ ετσι κ αλλιως μεταφυσικες ανησυχιες εχω! απλα ενταξει , αυτα που ακουσα δεν μου αρεσαν καθολου! (αν ειναι να συζητησουμε μεταφυσικαη θα ανοιξω αλλο θρεντ, εδω ειναι της κοπελας!)
Ααα εγώ θα πάω στον παράδεισο!!
μ αρεσει η σιγουρια σου! καλα εγω θα παω κολαση μαζι με το κρινακι, τη ρειν κ τον πετραν! (εχουν δηλωσει αθεοι αν δεν κανω λαθος, οποτε κ αυτο σοβαρο αμαρτημα ειναι, συμφωνα με τον παπά που συναντησα κ τα φυλλαδια που μοιρασανε στη μονη)Quote:
Originally posted by janet
Quote:
εντιτ: ειχα παει εκδρομη το weekend με γκρουπ, κ μεσα στο προγραμμα περιλαμβανοταν επισκεψη σε ενα φημισμενο μοναστηρι, οποτε βρεθηκα, κ ετσι κ αλλιως μεταφυσικες ανησυχιες εχω! απλα ενταξει , αυτα που ακουσα δεν μου αρεσαν καθολου! (αν ειναι να συζητησουμε μεταφυσικαη θα ανοιξω αλλο θρεντ, εδω ειναι της κοπελας!)
μια χαρα θα περασουμε! :D
εγώ θα πάω στον παράδεισο γιατί μετάνιωσα για τις αμαρτίες μου και όταν μετανιώνεις πας στον παράδεισοQuote:
μ αρεσει η σιγουρια σου! καλα εγω θα παω κολαση μαζι με το κρινακι, τη ρειν κ τον πετραν! (εχουν δηλωσει αθεοι αν δεν κανω λαθος, οποτε κ αυτο σοβαρο αμαρτημα ειναι, συμφωνα με τον παπα που συναντησα κ τα φυλλαδια που μοιρασανε στη μονη)Quote:
Originally posted by janet
Quote:
Quote:
αχαχαχ
στην κόλαση και μια χαρά
\" βίτσια \" που έχει ο κόσμος:D
εγω ειμαι για κολαση σουμπιτος.....
:cool:
ΥΓ....... ειμαι σιγουρος οτι θα κανουν swinging εκει, ενω στο παραδεισο θα φορανε ρασα και θα ψελνουν ολη μερα....
Quote:
Originally posted by krino
εγω ειμαι για κολαση σουμπιτος.....
:cool:
ΥΓ....... ειμαι σιγουρος οτι θα κανουν swinging εκει, ενω στο παραδεισο θα φορανε ρασα και θα ψελνουν ολη μερα....
swinging που?:D
στην κολαση βρε....
απο τι νομιζεις οτι κανει ζεστη εκει μεσα?
στον παραδεισο ουτε προγαμιαιο σεξ, ουτε αυνανισμος, ουτε δονητες κ τσοντες, ουτε παρτουζες (αν κ το swinging ακουγεται πιο trendy) ουτε ομοφιλοφυλοι φυσικα, ουτε βρωμικο σεξ ουτε τιποτα.
νομιζω τελικα οτι παραδεισος κ κολαση ειναι σχετικες εννοιες. αυτοι που θεωρουν ολα τα παραπανω μιερα, θα θεωρουν την κολαση ως το αιωνιο συμβολικο βασανιστηριο, αλλα σε οποιον αρεσουν, τοτε η κολαση ισως να ειναι το σωστο μερος? ;)
Για μένα όλα αυτά είναι μιερά, πάντως!;)Quote:
στον παραδεισο ουτε προγαμιαιο σεξ, ουτε αυνανισμος, ουτε δονητες κ τσοντες, ουτε παρτουζες (αν κ το swinging ακουγεται πιο trendy) ουτε ομοφιλοφυλοι φυσικα, ουτε βρωμικο σεξ ουτε τιποτα.
Βάζω στόχο - πετυχαίνω στόχο - χαίρομαι - δεν πετυχαίνω στόχο - εξαρτάται από τον στόχο πόσο μαύρα θα τα βάψω.
Θέλω να αδυνατίσω - αν αδυνατίσω θα χαρώ - αν δεν αδυνατίσω έχει ο θεός.
Αυτά τα περί απαρατήρητης όμως δε με άρεσαν