Quote:
Originally posted by Maraki007
Γεια σας παιδια...υποφερω απο αγχος και κρισεισ πανικου εδω κ καποια χρονια....παιρνψ βεβαια ηπια αντικαταθληπτικα εδω κ χρονια (αλλωτς οταν νιωθω καλα τα κοβω και τα ξαναξεκινάω) ανέκαθεν ειχα πρόβλημα άλλωτε λιγότερο άλλωτε περισσότερο αλλα τα καταφερνα...περνοθσα δύσκολα αλλα το παλευα...τον τελευταιο μηνα με πιάνουν παλι τα πολυ έντονα ψυχοσωματικά καθημερινά...απελπίζομαι, πέφτω και ολα τα επακόλουθα...Πλεον δε τα φοβάμαι οπωσ παλιά α΄λλά φοβαμαι να βγω εξω κτλ...την άλλη βδομαδα εχώ να παω ταξιδι με αεροπλάνο και εχω να κλεισω ματι ενα μηνα...παλιοτερα κατεβηκα απτο αεροπλάνο 2 φορέσ αλλα απο τοτε άλλωτε νιοωθω οτι μπορω, άλλωτε οτι δε θα τα καταφέρω...με πιάνει τρελη κριση και αναστατώνω όλο το αεροδρομιο, δεν με καθησθχάζει τπτ...οι γιατροι μου λένε τα ίδια και τα ίδια, οτι θα περάσει, δεν πρεέπει να φοβασαι κτλ...βαρεθηκα να τα ακουω και να τα λεω...ο πατέρας μου πέρασε τα ιδια και χειρότερα και μου μιλαει καθημερινα γιαυτο...τωρα βεβαια ειναι απτουσ πιο πετυχυμένουσ στο εξωτερικο εν΄ς καποτε υπέφερε και αυτοσ πολυ...την άλλη βδομαδα πρέπει να παω να τον δω, και μονο ι ιδέα του αεροπλάνου μαζι με το πως νιώθω μεχουν εγκλοβίσει... διεσθ\'ανομαι πως τηα ειμαι και ξέρω οτι θα τρελαθω εκείνη τη μέρα...βέβαια και σπίτι τα ίδια νιώθω καθημερινά αλλά το αεροπλάνο, εδώ και 2 μήνες που το σκέφτομαι μέχει κάνει χάλια...