ζου?
Μήπως ήσουν καταπιεστική? Τον έπαιρνες συνεχεια τηλ, τον πιεζες να βγειτε, δεν τον αφηνες να αναπνεει?
Printable View
ζου?
Μήπως ήσουν καταπιεστική? Τον έπαιρνες συνεχεια τηλ, τον πιεζες να βγειτε, δεν τον αφηνες να αναπνεει?
δεν πειραζει, οι γυναικες εχουν μια περιοδο που το κλαμα τις εμπνεει και τις κανει πιο ομορφες.
Μην σε ανησυχει αυτο, μια χαρα θα εισαι.
Βρε πες μας εδω ποτε θα σκασει ο επομενος, και ασε τις κλαψες για το πρωι.
Τωρα ειναι για ρομαντζαδα.....
Ωραία. Αφού λοιπόν δεν κλαίς για κάποιον που στο είιπε φόρα παρτίδα ότι δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου αλλά κλαίς γιατί αισθάνεσαι ότι έχεις προβλήματα με το να κάνεις \"φυσιολογικές\" σχέσεις το κλάμα θα σε λυτρώσει κάπως.Quote:
Originally posted by zouzounitsaaa
.....κλαιω γιατι ειμαι 23 και μια φυσιολογικη σοβαρη σχεση δν εχω κανει
Το να φοβάσαι όμως για το αν θα ξανάρθουν τα σύνεφα δεν θα τα διώξει.
Το ξέρεις αυτό.
Τα έχεις περάσει και ξεπεράσει.
και επειδη θες να ξεχαρμανιασεις,
ακου και ενα αζμα......
http://www.youtube.com/watch?v=TYHm0jqDQBg&feature=related
θεοφανια ,οχι δεν ημουν καθολου καταπιεστικη,ισα ισα που ελεγε ποσο χαιρεται που δεν τον πρηζω στα μνματα και στα τηλεφωνα!
κρινο ευχαριστω και για το ασμα!!!
αχ καθε βραδυ αυτη η μελαγχολια....
Γιατί αν όλοι (μα όλοι) ερωτεύονταν με την πρώτη (ή την δεύτερη ή την τρίτη) προσπάθεια δεν θα ήταν κάτι το τόσο μα τόσο μα τόσο όμορφο το ότι ερωτευόμαστε. Θα ήταν στάνταρ, δεδομένο. Εέχασες την πρώτη απόπειρα, έχασες και την δεύτερη, αααααα τώρα θα ερωτευθείς.... σα συνταγή γιατρού ένα πράγμα. μπλιάααχχχχQuote:
γιατι δεν με ερωτευτηκε?ειμαι ασχημη?εχει στο μυαλο του αλλη?ποτε θα με ερωτευτει καποιος?πφφφφφφ
Ύστερα με τις αποτυχημένες προσπάθειες (γενικώς αλλά και στο συγκεκριμένο θέμα του έρωτα) γινόμαστε καλίτεροι, σοφότεροι, πιό έμπειροι
όσο για το γιατί ο συγκεκριμένος δεν ήθελε να είναι μαζί σου αν τον ρωτήσεις κάποια στιγμή με ηρεμία και διάθεση όχι να γίνετε πάλι ζευγάρι αλλά με διάθεση να μάθεις το γιατί μπορεί και να σου πεί. Αν δε σου πεί τότε έχει αυτός άλλα ζόρια με τον ευατό του και την προσωπικότητά του.
just me ευχαριστω για τα λόγια σου....ελπίζω κάποια στιγμή να βρω κάποιον που θα ερωτευτώ και θα με ερωτευτεί...
[quote]Originally posted by justme
Quote:
.....κλαιω γιατι ειμαι 23 και μια φυσιολογικη σοβαρη σχεση δν εχω κανει
Κοριτσάκι μου έχεις τα νιάτα και την ζωή μπροστά σου.Ξέρεις τι σημαίνει να είσαι 23 χρόνων;Απλά έχεις ανάγκη απο συναίσθημα όπως είναι φυσικό άλλωστε σε κάθε ηλικία.
Μην αγχώνεσαι είναι κάτι που θα έλθει αναπάντεχα.
Quote:
Originally posted by dora-agxos
23 εισαι γερασες?να ησουν 35 να τον καταλαβαινα τον προβληματισμο σου!οχι οτι 35αρες ειναι γριες,αλλα εν παση περιπτωση λες στενευουν τα περιθωρια!μια χαρα εισαι κ να χαιρεσαι κ τις λαθος επιλογες σου.:)
Μπράβο ρε συ Δώρα!!! :P
Ισως κάποια στιγμη θα πρέπει να σκεφτείς μπας και κερδίζεις κάτι απο αυτες τις ιστορίες. Γιατί απο ότι λες 1)είτε τραβάς μαγνητίζεις τους \"λαθος\" αντρες 2)είτε τους κουράζεις προσπαθόντας να κάνεις την ψυχοθεραπεία σου πανω τους με το να τους μιλας για τα όποια προβληματα. Συνέπεια ειναι ο αλλος να ξενερώνει και να συνεχίζει τον δρομο του μακρυα σου.
Η απάντηση σου σε αυτό που σου είπε μου φαίνεται εξαιρετική. Αν και θα μπορουσες να τον ρωτήσεις μπας και θελει να σου πει κατι με άλλα λόγια. Αν κάτι τον ξενερωνει. Εμεις οι... ψυχοβγάλτες κανουμε, ξερεις περίεργους συνειρμούς. Δεν ειναι πια ερωτευμένος. Αρα ετυμολογικά απογοητεύτηκε (από)γοητευμένος. Ενω είχε αρχικα γοητευτεί απο σενα. Αν ειναι απο δικο του κόλλημα στο καλο να παει κι αερα στα πανια του. Ήταν σφοδρα επιθετικό αυτό που σου είπε. Δεν γνωρίζω στοιχεία και δεν μπορώ να κρίνω πιο περα. Αν δηλαδή αυτό ήταν αντίδραση σε κατι που είχε εισπραξει απο σενα ή απλα δικια του λοξα (πχ φοβος δεσμευσης).
Ρε παιδιά ο έρωτας είναι ένα τσαφ σου τύχει δεν σου τύχει, μπορεί να είναι και ο πιο ψυχοβγάλτης άνθρωπος στον κόσμο, μπορεί να είναι και ο πιο απλός! Δρν παίζει ρόλο!
Θα διαφωνήσω. Αν είσαι ερωτευμένος με τον πιο ψυχοβγάλτη άνθρωπο στον κόσμο το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι αυτό κάτι σημαίνει. Κι επειδή δεν υπάρχει άνθρωπος με την άπειρη χωρητικότητα και χωρίς κακο τέλος καλό είναι να προσέχουμε. Ο έρωτας στην αρχή μπορεί να μην βλέπει που ρίχνει τα βέλη του αλλά στην συνέχεια...Quote:
Originally posted by lightbluepath
Ρε παιδιά ο έρωτας είναι ένα τσαφ σου τύχει δεν σου τύχει, μπορεί να είναι και ο πιο ψυχοβγάλτης άνθρωπος στον κόσμο, μπορεί να είναι και ο πιο απλός! Δρν παίζει ρόλο!
δεν παιζει ρολο πώς ειναι ο ανθρωπος που ερωτευομαστε?Quote:
Originally posted by lightbluepath
απο τη μια, εφοσον ειναι μια μοναχικη διαδρομη ο ερωτας ( που μπορει να ειναι) μπορει να μην εχει. ή μπορει να μην εχει, αν ειμαστε τοσο απορροφημενοι με τον εαυτο μας κ το τί εμεις θελουμε να βγαλουμε στο αντικειμενο του ποθου μας, ως απωθημενο ή οποια αλλη αναγκη μας.
απο την αλλη ομως, εφοσον ερωτευομαστε κ ειμαστε σε μια πιο πραγματικη επαφη με τον αγαπημενο μας, εχει σημασια ο χαρακτηρας του, συνθετος ή απλος κ τί μας προκαλει σε αυτον.
μερικες σκεψεις...
δεν ξέρω τι να σας πω...
ξέρω πως αυτός δεν με ερωτεύτηκε καθόλου(μπορεί και να μη πρόλαβε στους 2,μιση μήνες)
πως δεν ήμουν καθόλου καταπιεστική στη σχέση.ούτε πρηξίματα στα τηλ ουτε τπτ
απλά λόγω του οτι δεν έλεγε ούτε ένα γλυκό λογο εμένα με τσάντιζε αυτό.
δεν ανοιγόταν με τπτ.δεν έλεγε τι αισθάνεται.το μόνο που ήξερε να λέει είναι εγώ στα δείχνω με πράξεις.
κ έτσι εγώ που ανοίγομαι του έλεγα πως τον θέλω και τον ρωτούσα(οχι συνέχεια) αν αισθάνεται κ αυτός κάτι για μένα.
πλέον πιστεύει πως είναι καλύτερα που χωρίσαμε αφου δεν αισθάνεται κάτι...
αφου δεν αισθάνόταν κάτι,γιατί ζήλευε?γιατί ρωτούσε συνέχεια που θα πάω?γιατί ενώ του το επαιζα χαλαρή πως δεν είναι κ ο αντρας τησ ζωής μου τσαντιζόταν???
τι έχει πια μες στο μυαλό του?
αυριο θα συναντηθούμε να μου δώσει κάποια πραγματά μου.
πως πρέπει να συμπεριφερθώ?
χαλαρή?και οτι σιγά δεν εγινε και τπτ τρομερό?
γιατί τις πρώτες μ
γιατί τις πρώτες μέρες ήμουν η κλαψιάρα γκόμενα που τον ήθελε τρελά!