Originally posted by frei
Quote:
Originally posted by keep_walking
Quote:
Originally posted by frei
Quote:
Originally posted by keep_walking
Quote:
Λυπάμαι που το λεω, αλλα ετσι θα έπρεπε να εχω διαγράψει ολους τους ανθρώπους που με εχουν προσβάλλει στη ζωή μου!
Επιλεγουμε να διαβάζουμε ή να μην διαβάζουμε τα μηνυματα που στέλνει ενα μελος, να απαντάμε ή να αδιαφορούμε. Λυπάμαι που το λεω αλλα στις προσβολες που εκανε ο κρινο, οταν και αν εκανε, εβρισκε συνεργάτες. ΤΟυ δίναμε τροφή και απαντουσε.
Θεωρω άδικο τον αποκλεισμό του, επρεπε να γινει συσταση πρώτα, και στο κάτω κατω για αυτο υπάρχουν τα φορουμ για να πει ο καθενας την άποψη του.
Καλα δεν ξερεις οτι real life υπαρχει νομοθεσια για εξυβριση? Σαφως και το γνωριζεις ...κανεις δεν εχει το απυροβολητο να συμπεριφερεται οπως του καπνισει.
Ε τοτε ξερεις ποσες καταγγελιες θα επρεπε να εχω κάνει????? Μήπως να γίνω σαν τον Κουγια που με το που του λενε κατι κάνει μήνυση? Θα φαινόταν καλύτερα τότε? Άποψή μου είναι και ας μην αρέσει. Το έχω ξαναπεί... Γενικά στο φορουμ δεν κοιτάμε να ανταλλαξουμε απόψεις αλλά να επιβάλλουμε αποψεις, δυστυχώς. Και το κάνουμε όλοι, οχι μόνο ο Κρίνο.
Τι σχεση εχει αυτο που κανεις εσυ με αυτο που κανει ο καθενας?
Εμενα αν περπαταω στο δρομο και με βρισουν ανευ λογου και αιτιας θα υποβαλλω μηνυση.
Δεν αφηνω να μου πατησουν τα δικαιωματα και μενα απλα γιατι μπορουν.
Ο καθένας ξέρει τι τον εκφραζει καλυτερα!
Τεσπα, το σαιτ αφορά την ψυχολογία, θα ήταν άσχημο να πηγαίνεις σε ψυχολόγο και να σε πετάει ετσι έξω.
Οπως θα ήταν άσχημο, πχ ενα αυτιστικό παιδί να το πήγαιναν στο ψυχιατρείο επειδή δέρνει κτλ κτλ.
Ετσι και ο κρινο, εγω, εσυ παίρνουμε καποια βοήθεια απο το σαιτ και για αυτο το λογο επρεπε να εχει γίνει πρωτα μια συσταση.