Quote:
Originally posted by TheYellowLemonTree
Οπότε καλό είναι να πάψουν οι άνθρωποι να βαριούνται επιτέλους να ασχοληθούν με το ο,τιδήποτε τους αφορά και να προστρέχουν αμέσως στην ευκολία. Κι όχι τίποτα άλλο. Θεωρώ ας πούμε μεγάλη ανευθυνότητα να έχω πχ. το τάδε πρόβλημα και να μη φροντίσω να μάθω όσα το δυνατόν περισσότερα μπορώ γι\' αυτό. Μού \'χει τύχει να περάσω γιατρούς από κόσκινο όταν προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματά μου σαν αυτούσια προβλήματα, ενώ θα έπρεπε να με δουν και σε σχέση με τον καρκίνο ως προς αυτά. Δε με ενόχλησε τόσο το ότι ήταν άσχετοι, όσο το ότι δε θεώρησαν ότι έπρεπε να ψάξουν παραπάνω πράματα και να δώσουν βαρύτητα.
Οπότε... \'ευχαριστώ πολύ, γεια σας!\'... λολ!...
Νομίζω ότι πάει να γίνει παρεξήγηση στο θέμα και δε βρίσκω το λόγο. Ξεκαθαρίστηκε το πώς είναι το θέμα με τις υπερτροφές νομίζω. Να ξανατονίσω αν λέει κάτι, πως η φαρμακολογία ούτως ή άλλως στη... δύναμη της φύσης βασίστηκε εξαρχής. Μόνο που οι εναλλακτικότεροι τρόποι θέλουν ψάξιμο και όχι... βαρεμάρα, λολ, σε σχέση με τα χημικά φάρμακα. Έ ας προσέχαμε μωρέ!
:D
Και φυσικα και οι ασθενειες προερχονται απο την φυση , αλλα δεν την προγραμματισε κανεις δημιουργος να ειναι \"ευγενικη\" με εμας τους ανθρωπους και να γιατρευει τα παντα.