μα η κριση πανικου νομιζω υπερμετρο αγχος ειναι,δεν νομιζω οτι εχουν καποια διαφορα..
ενταξει τωρα δεν υποφερω αλλο απο αυτες!το ξεπερασα στο 90%..
μην με ρωτησεις γιατι πινω ομως!!
Printable View
μα η κριση πανικου νομιζω υπερμετρο αγχος ειναι,δεν νομιζω οτι εχουν καποια διαφορα..
ενταξει τωρα δεν υποφερω αλλο απο αυτες!το ξεπερασα στο 90%..
μην με ρωτησεις γιατι πινω ομως!!
αμελι σταματα να εχεις ενοχες!οκ ηπιες 2 ενταξει το εκανες τελειωσε!
εγω αν επινα μονο 2 θα ενιωθα υπερηφανη!
amelie74 , ό,τι ήπιες , ήπιες.
το θέμα είναι να τα καταφέρεις να μην ξαναπιείς.
μην πέσεις στην παγίδα : α, τώρα ήπια, άρα έσπασα αυτό που έκανα και συνεχίζω να πίνω.
( αυτό συμβουλή από την ψυχολόγο μου )
ξέρεις πόσες φορές λαχτάρησα μία μπυρίτσα!
τώρα το καλοκαίρι ένα ντάκιουρι - φράουλα...
ένα ποτήρι σαμπάνια...
ξέρω όμως πως υπάρχει περίπτωση να αρχίσω και να μην μπορώ να το ελέγξω.
είμαστε επιρρεπείς, βλέπεις.
το αλκοόλ δεν μπορεί να συμβαδίσει με τη διπολική.
δεν πρέπει να το ξεχνάμε.
σε ευχαριστω πολυ βρε αρκτουλα.
οταν ομως σε πιανει το αγχος πως ηρεμεις?
με τα φαρμακα?
εγω εχω βαρεθει να παιρνω τοσα φαρμακα....
μήπως σου δίνετε η ευκαιρία να κόψεις εντελώς το αλκοολ με αυτόν ατον τρόπο?:)Quote:
Originally posted by amelie74
πως θα την βγαλω χωρις μπιρες 5 μερες στο νησι?????
γέμισε τη μπανιέρα και μπες μέσα μέχρι να χαλαρώσεις...
λέω τώρα...
εσύ πας και στη θάλασσα, βρε.
θα φύγεις και θα πας σε νησάκι και θα σου τα πληρώνουν οι γονείς σου.
γιατί να έχεις τόσο άγχος?
είναι μία ιδέα το ποτό.
άρχισε να μαγειρεύεις.
( όχι να το τσακίζεις στο φάγωμα :D )
εγώ δεν χαλαρώνω με φάρμακα.
και αϋπνίες που έχω, πήρα ένα χάπι που αισθάνθηκα χάλια.
την άλλη μέρα αισθανόμουν λες και είχα πιει.
ήμουν κομάτια.
σερνόμουν.
κάτι θα σε ευχαριστεί , δεν μπορεί.
εγώ μέχρι να καθαρίσω το σπίτι από τις τρίχες του σκύλου μου, έρχεται η ώρα του ύπνου. :D
εργασιοθεραπεία!
παλιά που είχα επιχειρήσει να το κόψω και δεν έβγαινα από το σπίτι, ξύπναγα το πρωϊ έκανα μπάνιο, ντυνόμουν και μακιγιαριζόμουν.
βλεφαρίδα κάγκελο και να γυαλίζω τα τζάμια! :P
τα είχα δοκιμάσει όλα ( όσα είχα σκεφτεί ).
ναι αρκτουλα η αληθεια ειναι οτι οταν μακιγιαρομαι νιωθω ομορφα με τον εαυτο μου...προσωρινα εστω...να φανταστεις(μην με περασεις για ψωνιο) και μεσα στο σπιτι σχεδον ολη τη μερα ειμαι μακιγιαρισμενη.
το μπανιο(στην μπανιερα:P) δεν με βοηθαει.απλα το κανω για να ειμαι καθαρη.
αλλα ναι τα μπανακια στη θαλασσα ειναι ευεργετικοτατα!!!
τζανετ μου μακαρι να συμβει αυτο που λες.
ελπιζω οταν γυρισω απο τις διακοπες να σας εχω ευχαριστα ...να εχω περασει καλα ΧΩΡΙΣ ΜΠΙΡΕΣ!!!!
αντε να δουμε ποσο θα μαυρισω ακομη...λολ...εχω αρχισει τα μπανια απο τελη μαιου και ηδη ειμαι κατραμι:P
ελπιζω επισης να βρω κανα ιντερνετ-καφε γιατι θα μου λειψετε!!!
γιατι δεν πινεισ μπακλερ ειναι μπυρα χωρισ αλκοολ κι η γευση ειναι ιδια πραγματικα και στο σουπερμαρκετ εχει και στα μαγαζια
To ζήτημα με τον αυστηρό έλεγχο από τους γονείς σου είναι πως δε λέει μία στο να αλλάξεις εσύ το γιατί βλέπεις ως λύση το αλκοόλ και γιατί νιώθεις να σε ανακουφίζει.Δηλαδή δεν είναι η αυστηρότητα των άλλων που θα σε κρατήσει σε όρια,είναι η δική σου πρωτοβουλία για οριοθέτηση και κράτημα κάποιων σταθερών που θα σε οδηγήσει εκεί.Και η αλλαγή στην οπτική των τρόπων απαλλαγής από το άγχος.Να βρεις δηλαδή μόνη σου διάφορες εναλλακτικές,όχι να σου επιβάλλουν οι άλλοι κανόνες.
Γιατί όσο και αν μας το λένε οι άλλοι,οι άλλοι είναι οι άλλοι,δε μπορούν και να μπουν μέσα στο κεφάλι μας ν\'αλλάξουμε μυαλά.Εξαρτάται από τον καθένα μας,καταλαβαίνεις.
Άσε που αυτό το συνεχές ελεγκτιλίκι σε κάνει να οπισθοδρομείς μάλλον ψυχολογικά σε ηλικίες μικρότερες από αυτή που βρίσκεσαι,ενδέχεται δηλαδή να αισθάνεσαι πάλι το παιδάκι που ο μπαμπάς και η μαμά του \"απαγορεύουν\"πράγματα για να το προστατέψουν.Ε,σαν έφηβη κι εσύ κάνεις την επανάστασή σου μετά,μπορεί να πάει κι έτσι.
Πάντως δεν έχει νόημα να έχεις ενοχές,εκτός αν αυτές τις χρησιμοποιήσεις σωστά για να κινητοποιηθείς σε δράση,όχι πλά για αυτομαστίγωμα.Ό,τι σου έγραψε κι η άρκτος δηλαδή.Ξέχνα το κι άρχισε ξανά.Πέφτουμε,ξανασηκωνόμα στε,δεν πέφτουμε και μένουμε πεσμένοι γιατί πέσαμε.
Είναι μία παγίδα αυτή που στήνεις στον εαυτό σου με την απογοήτευση,μπορεί να λες\"ε,αφού έπεσα τώρα,ας το χαρώ λιγάκι και το αφήνω γι αργότερα το κόψιμο\".Υπάρχουν τέτοιες σκέψεις;
να μια καλη ιδεα amelie.δοκιμασε την μπακλερ.την παιρνω κι εγω καμια φορα.θα γευεσαι μπυριτσα που τοσο σου αρεσει και no problem,αφου ειναι χωρις αλκοολ.Quote:
Originally posted by pad
γιατι δεν πινεισ μπακλερ ειναι μπυρα χωρισ αλκοολ κι η γευση ειναι ιδια πραγματικα και στο σουπερμαρκετ εχει και στα μαγαζια
παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
το θεμα ειναι οτι η bakler εχει την γευση της μπιρας αλλα αφου δεν περιεχει αλκοολ δεν εχει χαλαρωτικη ιδιοτητα.
παντως θα την δοκιμασω:)
ουφ ετοιμασα την βαλιτσα και αφησα κατι ψιλα για αυριο το πρωι.
φφφφ
δεν εχω και την καλυτερη διαθεση
το μονο που με ανεβαζει καπως ειναι τα μπανακια και η ηλιοθεραπεια που θα κανω.
α και το φαγητο;)
ααχ σας ευχαριστω που με στηριζετε και με βοηθατε.
αντε και οταν θα μαι στο νησι θα πιω και μια bakler στην υγεια σας:D
να ειστε ολοι καλα!!!
καλα να περασεις:)
σε ευχαριστω πολυ Σοφια μου :)
παντως δεν το βρισκετε αδικο που ο γιατρος μου με ενοχοποιει που πινω 2 μπιρες μονο αντι να μου πει μπραβο που το ελεγχω?
γενικα εχω μαζεψει και αλλα παραπονα για εκεινον.
οπως οτι τελευταια δεν ειναι συνεπης στο ωραριο και το οτι εχουμε φτασει σε ενα σημειο που λεμε τα ιδια και τα ιδια...
σκεφτομαι να αλλαξω αλλα απο την αλλη σκεφτομαι τα θετικα του...
αμελι,
η γνωμη η δικη μου ειναι να του πεις οτι παραπονο εχεις.
αυτο ομως που θα θελα να σε ρωτησω ειναι αν εσυ δινεις μπραβο στον εαυτο σου...