Quote:
Originally posted by Lou!..
αυτο που λες οτι στο παρελθον σου δεν ησουν πολυ κοινωνικος, δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα για το παρον σου. αφου τοτε σου φτανανε οι φιλοι που ειχες, γιατι θα επρεπε τοτε να εχεις παραπανω? καλα εκανες κ ειχες οσους ειχες αναγκη τοτε. σε καθε περιοδο λειτουργουμε με τις αναγκες της εκαστοτε περιοδου, οχι με το πως ειμασταν παλια η πως θα ειμαστε στο μελλον! (δλδ εγω που ειμαι τωρα στα 30, να αγορασω απο τωρα το μπαστουνακι για τα γεραματα? η τωρα που δεν θελω να κανω παιδι, παρολα αυτα να κανω, γιατι που ξερεις, μπορει στα 48 μου να αλλαξω γνωμη κ να λεω: \"ρε δε χτυπαγα ενα παιδι στα 30, θα χα τωρα ενα 18χρονο\"! αφου στα 30 δε θελω, δεν κανω, κ στα 48 θα δω τι θα κανω αναλογα με τις ορεξεις των 48)
ακομα κ αν σε ξερουν οι πιο πολλοι στην πολη σου ως μοναχικο ανθρωπο, στο χερι σου ειναι να αλλαξεις κ να γινεις πιο κοινωνικος κ θα σε ξεμαθουν απο μoναχικο κ θα σε γνωρισουν κ ως κοινωνικο, γιατι οχι? θυμαμαι μια συμμαθητρια μου στο σχολειο, ειμασταν μαζι κ δημοτικο κ γυμνασιο/λυκειο κ παραδοσιακα την ξεραμε σαν μια πολυ κλειστη κ ησυχη κοπελιτσα κ στις τελευταιες ταξεις του λυκειου ειχε αλλαξει τελειως! ειχε γινει σουπερ κοινωνικη κ σουπερ στις γκομενοδουλειες! :) ας λεγανε οι αλλοι ο,τι θελανε, μιση ντροπη δικη της, μιση δικη τους!
Ναι αλλά ξεχνάς ότι σε μικρό μέρος είσαι αναγκασμένος να συναστρέφεσαι με τα ίδια άτομα συνεχώς από μικρή ηλικία(παλιούς συμμαθητές κλπ).Εγώ όμως με τους περισσότερους δεν χαιρετιέμαι καν ή στην καλύτερη έχω ένα απλό \'γεια\'.Πώς θα γίνει ξαφνικά να αρχίσω να κάνω παρέα μαζί τους;Απλώς δεν γίνεται.Κι εδώ που τα λέμε,δεν το πολυθέλω κιόλας,γιατί θέλω να ξεχάσω οτιδήποτε που να μου θυμίζει τη σχολική περίοδο.Νιώθω πραγματικά εγκλωβισμένος,θέλω να ξεφύγω απ\'αυτό το μέρος,και από όλους όσους μένουν εδώ.Κάθε μέρα που περνάει τη νιώθω σαν πισογύρισμα.