-
Όχι και 120-150!4 συνεδρίες το μήνα δλδ=600 ευρώ ,όσο ο βασικός μισθός...:o
Ο ενδοκρινολόγος τι λέει?ξεκίνα από κει κι αν σου πει πως δεν είναι απ\'το θυροειδή,δες έναν ψυχολόγο(αφού δε θες χαπια),έστω και σε κέντρο ψυχικής υγιεινής που είναι σχεδόν δωρεάν.
Προφανώς πάλι θα σε περάσει αλλά για μένα μην το αφήσεις,ψάξτο πριν έρθει πάλι η επόμενη φορά που δεν σου το εύχομαι βέβαια.
-
ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΝΟΕΙΣ....
-
-
εγώ έπινα αγχωλιτικό.Δεν θα εθιστείς για λίγες μέρες.
Και δεν υπάρχει πρόβλημα με τον συνδιασμό της θυρεοορμόνης.Πίνω και εγώ.
-
Αυτό που παθαίνεις το παθαίνω όλη την ώρα και έχω φτάσει στο σημειό να πιστέυω ότι έχω σοβαρό πρόβλημα.Ανεβαίνω σκάλες τρέχοντας απλά για να δώ εάν θα μπορέσω να ανασάνω καλά και από το άγχος μάλλον δέν μπορώ και με πιάνει απίστευτο φόβος αλλά έχω διαβάσει ότι είναι ψυχολογικό και απλά έχω το νού μου στην καρδιά συνέχεια
-
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα :)
Δηλώνω και εγώ αγχώδεις με ταχυκαρδίες με το παραμικρό καθώς και δύσπνοια μαζί με έκτακτες. Ειδικά οι έκτακτες είναι ότι πιο ενοχλητικό, αυτό το αίσθημα του κόμπου στο λαιμό μαζί με την αίσθηση ότι χάνεις τον παλμό σου, είναι πραγματικά τρομαχτικό. Δεν με πιάνουν καθημερινά. Μάλιστα με έιχαν αφήσει για μερικές μέρες, αλλα σήμερα που είχα πάει για περπάτημα με ξανάπιασαν.
Τριπλεξ και καρδιογραφήματα έχω κάνει και είναι καθαρά ευτυχώς, επίσης ούτε θυροειδή έχω. Οπότε η μόνη λύση είναι μάλλον ο ψυχίατρος.
Είναι μια παρηγορία το να βλέπει κανείς ανθρώπους που συμπάσχουν, μακάρι βέβαια να μην μας ταλαιπωρούσαν ποτέ τέτοιες δυσκολίες.
Και μιας και πλησιάζει και ο χειμώνας, εύχομαι να μπορέσουμε όλοι να ξεπεράσουμε τα προβληματά μας και να αντιμετωπίσουμε την ζωή με καθαρό μυαλό. :)