ειχες ταχυκαρδιες και υπο??? γιατι εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι οι ταχυκαρδιες μου δεν οφειλονται στον θυροειδη μιας και το συγκεκριμενο συμπτωμα υπαρχει στον υπερ και φυσικα φοβηθηκα περισσοτερο
Printable View
ειχες ταχυκαρδιες και υπο??? γιατι εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι οι ταχυκαρδιες μου δεν οφειλονται στον θυροειδη μιας και το συγκεκριμενο συμπτωμα υπαρχει στον υπερ και φυσικα φοβηθηκα περισσοτερο
Είχα πολλές ταχυκαρδίες.Επίσης κόψιμο της αναπνοής.Πεταγόμουν το βράδυ να πάρω ανάσα.Άσε φανταστική εμπειρία.Καλοκαίρι επίσης δέν άντεχα με τίποτα την ζέστη.Τώρα έχει ηρεμήσει το θέμα εδώ και χρόνια.Έχω πρόβλημα με τον θυροειδή μου απο πιτσιρίκι.Αλλά ακόμα σκέφτομαι αυτό που λεεί η μάνα μου ότι έκανε εγχείρηση και τελίωσε και απο τους πανικούς.Αλλά κάνω εξετάσεις και είναι όλα σε νορμάλ επίπεδα.
Δέν υπάρχει λόγος να φοβάσαι.Έχεις και πανικούς φαντάζομαι ε?
ασ\'τα...κατα καιρους νιωθω ετοιμοθανατη,πρωτη φορα στη ζωη μου το παθαινω αυτο.Εχω ανησυχια,αγχος και πιστευω οτι απο στιγμη σε στιγμη θα παθω κατι κακο
Σάν να είσαι στην αρχή μου φαίνεται τών πανικών.Καλό είναι να ηρεμήσεις (τι λέω τώρα ε?) και να ζήσεις την ζωή σου.Συνήθως το κακό δέν το καταλαβαίνουμε απο πρίν ξέρεις.Αν μή τι άλλο στα γηροκομεία δέν μιλάνε έτσι όπως εμείς εδώ.Εμείς πάλι παρόλο που είμαστε όλοι νέοι, όλο κάτι θα παθαίνουμε.
Πάρε και δεύτερη γνώμη για τον θυροειδή σου.Αυτό έκανα και γώ και μετά λέω τέλος αυτό το θέμα.