Η μητέρα μ βοηθάει παρά πολύ.Ο πατέρας μ είναι αποστασιοποιημένος από τ θέμα αυτό αλλά γενικά δ έχουμε προβλήματα.
Εγώ εχω ένα χρόνο π έφυγα σε άλλη πόλη γ σπουδές κ έμενα μόνη μ.Εκεί έφαγα τεράστιο ζόρι!
Printable View
Η μητέρα μ βοηθάει παρά πολύ.Ο πατέρας μ είναι αποστασιοποιημένος από τ θέμα αυτό αλλά γενικά δ έχουμε προβλήματα.
Εγώ εχω ένα χρόνο π έφυγα σε άλλη πόλη γ σπουδές κ έμενα μόνη μ.Εκεί έφαγα τεράστιο ζόρι!
Μάλιστα. Κι εγώ έτσι είμαι. Οι περισσότεροι όμως τους αρέσει να μένουνε μόνοι τους.
καλησπέρα natasouli kai lightbluepath
ωραία κουβέντα εχεται στήσει!!
είχα γράψει ενα ώραίο κατα τη γνώμη μου μηνυμα
αλλά πάλι κάτι πάτησα στο πληκτρολόγιο (τόχω ξαναπάθει)
και τόχασα,
και έτσι τώρα δε θα πλατιάσω και θα το μαζέψω νατασούλι !!
η κατάθλιψη είναι σα τον χειμώνα στη γη ,λέω εγώ,
δεν γίνεται πάντα ανοιξη , πάντα καλοκαίρι ,πάντα φθινόπωρο,
υπάρχει και ο χειμώνας ,
αλλά όταν έρχεται για πρώτη φορά ξαφνιάζει,
δεν έχουμε προετοιμαστεί , χωρίς εφοδια και μες την παγωνιά, δύσκολα!
αλλά τα καταφέρνουμε, εγω τάχω καταφέρει νομίζω αρκετά καλά ,
τουλάχιστον τώρα δεν βγαίνω με καλοκαιρινά όταν χιονίζει .
γι αυτό κοιτα να αρχίσεις να φροντίζεις τον εαυτόσου ,
πάρε βοήθεια , είτε φαρμακευτικά να ανακουφιστείς , είτε με την ψυχοθεραπεία,
είτε από έναν <σοφό> άνθρωπο, είτε από καλούς φίλους , είτε από την φύση γύρω σου,
απο ότι σου προσφέρετε πάρε βοήθεια ,
οι περισσότεροι ανθρωποι έχουμε βιώσει τουλάχιστον ένα καταθλιπτικό επισόδιο,
μη φοβάσαι,
χειμώνας είναι θα περάσει!!
ευχομαι να περάσει όσο γίνεται πιο ανώδυνα και θα δεις θα βγεις δυνατότερη και πιο σοφότερη!!!
όνειρα γλυκά!!
Κ εμένα μ αρέσει ν μένω μόνη μ αλλά όταν περνούσα τα καταθλιπτικά επεισόδια χρειαζόμουν κάποιο δικό μ άτομο ν μιλήσω κ ν με στηρίξει, καταλαβαίνεις.
Ξωτικό αυτό π μ έγραψες είναι πολύ όμορφο κ σε ευχαριστώ πολύ!
χειμώνας είναι κ γρήγορα θ έρθει άνοιξη κ καλοκαίρι, ΕΛΠΙΖΩ!
Όνειρα γλυκά κ σε σένα!!
γεια σου νατασουλι!!καταρχασ απο τισ απαντησεισ σου φαινεται οτι βιαζεσαι να γινεισ καλα τα πραγματα με τισ ψυχικεσ ασθενειεσ δυστηχωσ παιρνουν καιρο και δε λυνονται σε ενα μηνα αυτο που πρεπει να εχεισ στο νου σου ειναι να καταλαβεισ τι εχει συμβει και να θωρακισεισ τον εαυτο σου οσο το δυνατον καλυτερα να μην ξανασυμβει αυτο ειναι το χρονοβορο κομματι.τωρα υπαρχουν πραγματα που μπορεισ να κανεισ για να βελτιωσεισ την καθημερινοτητα σου και αυτα ειναι οτι ακριβωσ εκανεσ παλιοτερα πηγαινεσ για καφε,εκανεσ βολτεσ ,ποδηλατο, διαβασμα, οτιδηποτε σε ευχαριστουσε παλιοτερα αν δε μπορεισ ακομα πιεσου σε οτι μπορεισ βαζε μικρουσ στοχουσ και στο τελοσ θα δεισ την προοδο.υποψιαζομαι οτι επειδη δεν εισαι καλα και ζοριζεσαι ολο αυτο σου φερνει μια υπερενταση και αντιδρασ υπερβολικα σε καποια πραγματα στισ διαπροσοπικεσ σου σχεσεισ, την σημερον ημερα κανενασ δε θα σηκωσει χερι να σε βοηθησει γιατι ο καθενασ εχει τα προβληματα του και σκεφτεται μονο αυτα, τι θελω να σου πω οτι οι φιλοι και η σχεση μεχρι ενα σημειο θα σου προσφερουν ανακουφιση στα προβληματα σου λυση δε θα σου προσφερει κανεισ γιατι πολυ απλα δε θα κανουν τον κοπο να μπουν στην θεση σου και αν γινει αυτο η λυση που θα προκυψει θα ειναι λανθασμενη γιατι δε ξερουν ολα τα δεδομενα αυτα μονο εσυ τα ξερεισ αρα καταλαβαινεισ οτι ολο αυτο ειναι μια μαχη που πρεπει να δωσεισ μονη σου, στη μαχη αυτη οι φιλοι εχουν βοηθητικο ρολο κι οχι πρωταγωνιστικο αρα αν δε βρεισ ανταποκριση στη προσπαθεια σου να παιξουν ενεργο ρολο στον αγωνα σου μην το θεωρησεισ οτι δεν ειναι φιλοι σου γιατι προσπαθεισ να τουσ δωσεισ ενα ρολο που δεν ειναι δικοσ τουσ.
natasouli kalhspera.eipa na sou grapsw kati kai egw me thn seira mou.h mama mou eixe xronia katathlipsh varias morfhs,kai perasa olh thn fash mazi ths,prospathwntas na thn sthriksw.oi sumvoules pou mporw na sou dwsw,an mporw,einai oti prepei na sthrizeis ton eauto sou monh sou.na les ston eauto sou pws einai mia duskolh periodos pou omws tha perasei!!!!!!!!!!!na mh fovasai kai apelpizesai!!!!!exeis enan dunato summaxo sthn prospatheia sou,ton giatro sou!!!!!!!!!na skeutesai pws tha perasei kai auto kai ola tha pane kala.eipes h mama sou einai konta sou,o mpampas sou exei krathsei mia apostash apo to olo thema.den kseroune oloi pws na xeiristoune tetoies katastaseis,den kseroune ti na poun.opws den hksera kai egw!!!!plhgwnomouna pou evlepathn mama mou toso adunamh,alles fores ths milousa kai thn akouga me upomonh kai alles mesa mou krufa gemiza thumo,apelpizomouna,eklaiga,giati thn evlepa na paraiteitai,na mhn prospahei kan,enw h idia elege pws prospathei kai malista sklhra!!!!!auto pou hthela na sou pw einai pws oi anthrwpoi pou einai gurw sou kai vlepoune tis diafores sthn sumperifora sou tha antidroun,kai sunhthws antidroun me lathos tropo.auto dn shmainei pws den se agapane.na mh se epeireazei auto.!!!!!!!!!na mh niwseis monh sou.giati den eisai!!!!!!!!!!!!!!na katseis na milhseis ston eauto sou kai na peis tha to antimetwpisw!!!!!na skeutesai pws oso duskolo kai na einai esu eisai pio dunath!!!!giati eisai pio dunath!!!!!!!!!!akou tis upoloipes sumvoules.asxolhsou me kati pou sou aresei,krata ton eauto sou ksupnio,mh ton afhseis na afethei.oso kai an ekeinos thelei!!!!!!!!!!!!!mh ton afhseis!!!!!!!!!!!!!!!!!!xreiazesai opws eipes na milhseis se kapoion merikes fores.na to kaneis!!!!!!!!!!!!!!na mh kratas tipota mesa sou!!!!!!!!!!!!!!akoma kai an den exeis kapoion ekeinh thn stigmh na milhseis,mpes edw!!!!!!!an den mporeis na mpeis edw,pare ena kommati xarti kai ena stulo kai grapse tis skepseis sou,tous fovous sou,ta sunaisthhmata sou.den eisai monh sou!!!!!!na mh to ksexnas!!!!!!!!!!!
pad κ lena_linaki σας ευχαριστώ γ όσα μ είπατε!μακάρι ν μ μιλούσαν έτσι κ άτομα π υποτίθεται ότι με αγαπάνε!
Η αλήθεια είναι ότι βιάζομαι ν τ ξεπεράσω αυτό τ πρόβλημα, όπως σωστά είπε ο pad αλλά έτσι πιεζω τον εαυτό μ.Θέλει υπομονή, ν ψάξω μέσα μ κ ν στηριχτώ σε μένα.Περίμενα βοήθεια από δικούς μ ανθρώπους κ όποιος δ μ φέρθηκε με κατανόηση τον δικαζα, έκανα λάθος όμως αλλά τ κατάλαβα αργά.Είχα τόσους ανθρώπους δίπλα μ κ ένιωθα μόνη ενώ τώρα π απομονωθηκα κ είμαι πραγματικά μόνη συνειδητοποίησα τι λάθη έκανα.Ευτυχώς μπήκα εδώ τουλάχιστον κ πήρα ωραίες συμβουλές!μ έδωσαν χαρά κ γέμισα αισιοδοξία.
αφου καταλαβεσ τα λαθη σου καιροσ να ξαναχτισεισ τισ φιλιεσ σου απο την αρχη, λιγο με το φεισμπουκ ,λιγο κανενα τηλ, δε θελει πολυQuote:
Originally posted by νατασουλι
pad κ lena_linaki σας ευχαριστώ γ όσα μ είπατε!μακάρι ν μ μιλούσαν έτσι κ άτομα π υποτίθεται ότι με αγαπάνε!
Η αλήθεια είναι ότι βιάζομαι ν τ ξεπεράσω αυτό τ πρόβλημα, όπως σωστά είπε ο pad αλλά έτσι πιεζω τον εαυτό μ.Θέλει υπομονή, ν ψάξω μέσα μ κ ν στηριχτώ σε μένα.Περίμενα βοήθεια από δικούς μ ανθρώπους κ όποιος δ μ φέρθηκε με κατανόηση τον δικαζα, έκανα λάθος όμως αλλά τ κατάλαβα αργά.Είχα τόσους ανθρώπους δίπλα μ κ ένιωθα μόνη ενώ τώρα π απομονωθηκα κ είμαι πραγματικά μόνη συνειδητοποίησα τι λάθη έκανα.Ευτυχώς μπήκα εδώ τουλάχιστον κ πήρα ωραίες συμβουλές!μ έδωσαν χαρά κ γέμισα αισιοδοξία.
Θ κάνω ότι μπορώ.Ας ελπίσουμε ότι θ με καταλάβουν!Εγώ απογοητεύτηκα π δ με κατάλαβε ο άνθρωπος μ, οι άλλοι θ με καταλάβαιναν;μια αγκαλιά ήθελα κ ν μ πουν ότι πιστεύουν σε μένα, όχι ν με κατηγορήσουν ότι εγώ φταίω γι\'αυτό π έπαθα κ ν με κάνουν ν νιώσω χειρότερα.
ειναι η δευτερη φορα που αναφερεις το παραπανο οτι δεν σε καταλαβε ο ανθρωπος σου.
αφενως μεν ο ανθρωπος σου ειναι....ανθρωπος... με οτι αδυναμιες και αρνητικα συνεπαγονται σε αυτο,
αφετερου δε το γεγονος οτι δεν σε καταλαβε ισως να μην τον κανει τοσο πολυ ανθρωπο ..ΣΟΥ
Στο κατω κατω το οτι αποκαλεις καποιον ανθρωπο σου, δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι κιολας ^^
Ίσως έχεις δίκαιο.Πίστευα ότι είναι ο άνθρωπος μ αλλά στα δύσκολα δ αντέξαμε.Τι ν κάνω, θ τ ξεπεράσω κ αυτό.Πρέπει!
βασικα ξερεις τι, ισως να σε βοηθουσε καπως αμα το εβλεπες ολο αυτο σαν μια προκληση η οποια στο τελος θα σε ανταμειψει με ποντους εμπειριας και αρα θα σε κανει πιο δυνατη...!
Ηδη εχεις μαθει πολλα πραγματα που ενδεχομενως να μην γνωριζες μεσα απο ολο αυτο που ζεις τωρα , οποτε σιγουρα χαμενη δεν λεγεσαι απο αυτη την υποθεση.! Ειναι μια καλη αρχη και αυτο εστω , ετσι δεν ειναι? ;D
νατασουλι,
εχεις ακουσει την λαικη φραση \"καθε εμποδιο και καλο\" ?
Θα μπορουσε να ειναι απλα \"ακομα μια\" απο τις χιλιαδες παρομοιες φρασεις και παροιμιες που συχνα τις ακουμε , χαμογελαμε λιγο, σκεφτομαστε \"ναι..οντως..\" και μετα τις ξεχναμε,
αλλα ισως να μην ισχυει το ιδιο και για την συγκεκριμενη..!
Εκει που εσυ βλεπεις προβλημα, ενας αλλος βλεπει μια πολυ καλη ευκαιρεια, κατι που υποδηλωνει οτι παντα υπηρχε η ευκαιρεια εκει αλλα δεν την εβλεπες. Μην ξεχνας οτι οι πιο επιτυχημενοι ανθρωποι στον πλανητη,τα μεγαλα ονοματα, αν διαβασεις συνηθως τις βιογραφιες τους θα δεις οτι αρκετοι εφτασαν εκει που ειναι με πολλα προβληματα στην ζωη τους, μεχρις ωτου να ανακαλυψουν το μυστικο του να μετατρεπουν τα προβληματα σαν ευκαιρειες..!
Αρκετοι απο τους σημερινους/παλιοτερους μεγιστανες της μουσικης/κινηματογραφικης/λογοτεχνικης/πολιτικης σκηνης θα δεις μεσα απο τις βιογραφιες τους οτι ειτε προερχονταν απο πολυ φτωχικα λαικα στρωματα (προβλημα) , ειτε οτι δεν μπορουσαν να τελειωσουν το σχολειο για 1002 λογους (προβλημα) , ειτε οτι σε καθε δουλεια που πηγαιναν τους απελυαν (προβλημα) , ειτε... ειτε... ειτε...
Καποιος που του τυχαινουν πολλα προβληματα στην ζωη του , μπορει παντα να λυγισει, να πεσει κατω και να μην εχει κουραγιο να ξανασηκωθει απο τα πολλα χτυπηματα.
Καποιος αλλος ομως που του τυχαινουν πολλα προβληματα , μπορει να το δει σαν προκληση πως να τα ξεπερασει, πως να προφυλαχτει απο αυτα στο μελλον, πως να γινει πολυ πιο δυνατος με αυτον τον τροπο απο τους γυρω του.
η βασικη διαφορα του πρωτου με τον δευτερο ειναι οτι ο πρωτος θα χρησιμοποιησει σαν \"ασπιδα\" το παρελθον του με φρασεις στυλ \"ξερεις τι εχω περασει ΕΓΩ???\", \"ολη μου η ζωη προβληματα ηταν και θα ειναι!!\" , \"δεν εχουν ολοι τις ιδιες αντοχες.!\" κτλ κτλ ωστε να τεμπελιασει και να μεινει εκει ξαπλωμενος απο χτυπηματα. κουρασμενος ναι, ξαπλωμενος ομως :)
Εσυ που θα ηθελες να ανηκεις?
Εσυ επιλεγεις νατασουλι,
ΕΣΥ!!!
Εγώ όλο αυτό πλέον τ βλέπω σαν πρόκληση κ είμαι σίγουρη ότι θ βγω πιο δυνατή από την ιστορία αυτή.Είμαι αισιόδοξη απλώς δ βλέπω ν καλυτερεύουν τα πράγματα κ απογοητεύομαι.Βιάζομαι ν ξεπεράσω την κατάθλιψη, ξεχνάω ότι θέλει χρόνο.
Κατά τύχη βρήκα χθες αυτή τη σελίδα στο ίντερνετ κ δ περίμενα άγνωστοι άνθρωποι ν μ δώσουν τόσο ωραίες συμβουλές.Χίλια ευχαριστώ ρ παιδιά!!
χαχα μπολτακι, αυτο μου θυμησε μια ρηση του τσωρτσιλ!
η διαφορα του πεσιμιστη απο τον οπτιμιστη ειναι ο εξης:
ο πεσιμιστης βλεπει ενα εμποδιο σε καθε ευκαιρια, ενω ο οπτιμιστης βλεπει μια ευκαιρια σε καθε εμποδιο!