Υπάρχει όμως λες lightbluepath αιώνια δέσμευση,εφόσον η ίδια η ανθρώπινη φύση είναι εφήμερη και προσωρινή,πεπερασμένη;
Printable View
Υπάρχει όμως λες lightbluepath αιώνια δέσμευση,εφόσον η ίδια η ανθρώπινη φύση είναι εφήμερη και προσωρινή,πεπερασμένη;
Ε όσο ζει ο άνθρωπος, δεν έχει \"φτιαχτεί\" για να είναι μόνος του.
Οκ οκ έχετε δικιο!! δεν μπορω να χωνεψω οτι εχουν αλλαξει οι εποχες!! χω στον κοσμο μου!! τί να κανω?
Θεοφανια....ναι του μιλαω..στο Facebook....του εκανα παραπονα οτι δε μου αρεσε ο αποτομος τροπος που εφυγε λες και ειχαμε τσακωθει και ζητησε συγγνωμη....μου ειπε να ηρεμισω...αν ο ανθρωπος ηθελε να μην εχει παρτιδες μαζι μου..θα εξαφανιζοταν επιτοπου!
ωραια λοιπον...αφου ετσι ειναι η εποχη και τα δεδομενα εχουν αλλαξει....ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ και εγώ και ο Θεος βοηθος!
επειδη εχω καταλαβει πως αυτος θελει συνεχεια εκτος και αν βρει κατι αλλο ωστοσο...ετσι και ερθει ξανα στο μερος μου θα τον ξανασυναντησω! και δε θα ξανααναφερω στο προσκηνιο το θεμα \"γαμος\"....ενας αντρας που ξενοκοιταει τον εχει χ......ο αυτον το θεσμο.
Ενταξει το χωνεψα πια..με γουσταρει και θελει να κανει κατασταση...απο την αρχη αυτο ειχε στο μυαλο οτυ....εγω σκεφτομαι αθωα και ρομαντικα και μια ζωη προτρεχω.....μακαρι να μην ημουν ετσι...ισως αυτες οι ευκαιριες μου τυχαινουν για να αλλαξω τον τροπο που βλεπω τα πραγματα..
exm...Quote:
Originally posted by Christine
Οκ οκ έχετε δικιο!! δεν μπορω να χωνεψω οτι εχουν αλλαξει οι εποχες!! χω στον κοσμο μου!! τί να κανω?
Θεοφανια....ναι του μιλαω..στο Facebook....του εκανα παραπονα οτι δε μου αρεσε ο αποτομος τροπος που εφυγε λες και ειχαμε τσακωθει και ζητησε συγγνωμη....μου ειπε να ηρεμισω...αν ο ανθρωπος ηθελε να μην εχει παρτιδες μαζι μου..θα εξαφανιζοταν επιτοπου!
ωραια λοιπον...αφου ετσι ειναι η εποχη και τα δεδομενα εχουν αλλαξει....ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ και εγώ και ο Θεος βοηθος!
επειδη εχω καταλαβει πως αυτος θελει συνεχεια εκτος και αν βρει κατι αλλο ωστοσο...ετσι και ερθει ξανα στο μερος μου θα τον ξανασυναντησω! και δε θα ξανααναφερω στο προσκηνιο το θεμα \"γαμος\"....ενας αντρας που ξενοκοιταει τον εχει χ......ο αυτον το θεσμο.
Ενταξει το χωνεψα πια....με γουσταρει και θελει να κανει κατασταση...απο την αρχη αυτο ειχε στο μυαλο οτυ....εγω σκεφτομαι αθωα και ρομαντικα και μια ζωη προτρεχω.....μακαρι να μην ημουν ετσι...ισως αυτες οι ευκαιριες μου τυχαινουν για να αλλαξω τον τροπο που βλεπω τα πραγματα..
christine
νομιζω οτι μπερδευεσαι ολο και περισσοτερο αντι να ξεμπερδευεσαι...
πρωτα απ ολα, το να εχεις συνεχως στο μυαλο σου τον γαμο με το που γνωριζεις εναν ανθρωπο, δεν ειναι ουτε αθωο ουτε ρομαντικο οπως βαυκαλιζεσαι....
ειναι ανασφαλες και ωφελιμιστικο....για να μη πω και κουτοπονηρο...
ΟΜΩΣ
εχεις καθε δικαιωμα να το κανεις.
οπως εχει και ο αλλος το δικαιωμα να θελει να εχει εξωσυζυγικες περιπετειες χωρις να σημαινουν κατι παραπανω....
κανεις δεν σου ειπε να του κατσεις και εσπευσες με 3 μηνυματα να αλλαξεις κοσμοθεωρια...
αυτο που λεμε, ειναι οτι εσυ κι αυτος ειστε απο δυο διαφορετικους κοσμους και θελετε διαφορετικα πραγματα απο τις σχεσεις σας...
ουτε εσυ χρειαζεται να αλλαξεις, αλλα ουτε αυτος ειναι ποταπος επειδη ηθελε μονο σεξ απο σενα και οχι σχεση, και ηταν και παντρεμενος...
αυτος λοιπον, ηταν απολυτα συνεπης με αυτο που σου εδειξε.
στην επεσε, δεν ανταποκριθηκες οπως ηθελε, εφυγε τρεχοντας...
ουτε καθησε να σου αλλαξει την γνωμη, ουτε σε διεκδικησε ουτε τπτ..
το οτι σου απανταει στο φεις, δεν σημαινει οτι θελει το χερι σου....
εσυ απο την αλλη, με τις \"αθωες και ρομαντικες\" αρχες σου, τι τα θελεις τα ραντεβου με παντρεμενους???
κι αν οντως νομισες οτι ηταν μια φιλικη συναντηση,παρολο που μας ειχες ηδη πει οτι ειχες καταλαβει οτι του αρεσεις, ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ?
αφου σε απογοητευσε η κινηση του, θα επρεπε να χαιρεσαι που εφυγε το συντομοτερο και να του ριξεις και 5 φασκελα απο πισω..
εσυ αντιθετα, του ζητουσες εξηγησεις μεσω φεις, εξηγησεις που ηταν εντελως περιττες, γιατι ηταν πολυ ξεκαθαρος στις προθεσεις του, και τωρα, μετα απο 5 μηνυματα 5 αγνωστων σου, εισαι ετοιμη να συναψεις και τον αμαρτωλο δεσμο!!!!
και τι θα πει\"θ αλλαξω κι ο θεος βοηθος\"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα κλεισεις τα ματια και θα γαμηθεις για την πατριδα???????
χελοοουυυυυυυυ
συγκεντωσουυυυυυ
κατα τα αλλα, αν οντως με τις 5 αραδες που σου γραψαμε , ειδες το φως το αληθινο ενω ησουν τυφλη και κουφη, καλη καριερα ευχομαι, αλλα να σου πω...
εγω δεν ειδα προς το παρον να θελει \"μια κατασταση\" ο τυπος......ουτε ξερουμε αν ασχοληθηκε μονο μαζι σου κι οχι και μ αλλες 10....
θεωρω πολυ πιθανοτερο να ηθελε μια ξεπετα και να εξαφανιστει....αλλιως δεν θα στην επεφτε στην ψυχρα χωρις να εχετε τπτ μεταξυ σας.....αλλιως δεν θα εφευγε με το γρηγοροτερο πλοιο αλλα με το αργοτερο και δεν θα απαντουσε στο φεις,αλλα θα σε επαιρνε ο ιδιος τηλεφωνο πριν κουνηθεις, να ζητησει συγνωμη και μια δευτερη ευκαιρια στην γνωριμια σας...
Μάλιστα....το να θέλουμε τον γάμο είμαστε ανασφαλείς και κουτοπόνηροι και τι άλλο. Το ακούσαμε κι αυτό!
o γαμος λμπ,ειναι μια πιθανη καταληξη για δυο ανθρωπους που εχουν μια αρμονικη σχεση,ψυχικη και σεξουαλικη επαφη, και θελουν με αυτον τον τροπο να συνεχισουν την ζωη τους....Quote:
Originally posted by lightbluepath
Μάλιστα....το να θέλουμε τον γάμο είμαστε ανασφαλείς και κουτοπόνηροι και τι άλλο. Το ακούσαμε κι αυτό!
ΔΕΝ ειναι κατι που βλεπεις στο κουτελο ενος αγνωστου σου ανθρωπου με το καλημερα σας, ταιριαζεις-δεν ταιριαζεις, εχεις-δεν εχεις σχεση, σε θελει-δε σε θελει.
τοτε ναι, ειναι ανασφαλες και κουτοπονηρο, οταν στο προσωπο μιας νεας γνωριμιας αντι να βλεπεις εναν ανθρωπο που θες η δε θες να γνωρισεις, βλεπεις εναν πιθανο γαμπρο!
Γιατί βρε Ρέμεντυ είναι κουτοπόνηρο και ανασφαλές να θες να ζήσεις τη ζωή σου με έναν άνθρωπο για να ικανοποιήσεις την μεγαλύτερη ανάγκη σου την μοναξιά δεν το καταλαβαίνω αυτό μπορείς να μου το εξηγήσεις;
μα μολις το εξηγησα λμπ!Quote:
Γιατί βρε Ρέμεντυ είναι κουτοπόνηρο και ανασφαλές να θες να ζήσεις τη ζωή σου με έναν άνθρωπο για να ικανοποιήσεις την μεγαλύτερη ανάγκη σου την μοναξιά δεν το καταλαβαίνω αυτό μπορείς να μου το εξηγήσεις;
ειναι σεβαστη επιλογη για 2 ανθρωπους που εχουν για καιρο μια καλη ερωτικη σχεση.
ειναι ομως σκετη ανασφαλεια, εναν ανθρωπο που δεν γνωριζεις καν, η που μολις γνωρισες, να τον βλεπεις σαν πιθανο γαμπρο κι οχι σαν συνανθρωπο...
ΔΕΝ ειναι δυνατον ολες μας οι ερωτικες σχεσεις να καταληξουν σε γαμο, ουτε ειναι δυνατον ολοι οι αντρες που γνωριζουμε να ταιριαζουν και να θελουν να μας παντρευτουν..
γνωριζεις εναν αντρα, χωρις πλανο να τον παντρευτεις!\\
αν στην ποριεα παει καλα η σχεση, και θελετε κι οι δυο το ιδιο, να συνεχισετε σαν παντρεμενοι, παντρεψου τον!
δεν ειναι δυνατον ομως να το εχςεις αυτο στο μυαλο σου με το καλημερα, παρα μονο γιατι φοβασαι μη μεινεις ανυπαντρη, κι οχι γιατι θελεις τον συγκεκριμενο που γνωριζεις , να ειναι μαζι σου ως τα βαθια γεραματα..
Rem δεν μου απάντησες στην ερώτηση που σου έκανα. Μίλησες πολύ γενικά και δεν με κάλυψες. Δηλαδή είναι κακό να βλέπεις ως κάποιον που θα σου καλύψει την μοναξιά τον καθένα που θα γνωρίζεις και ποιός θα το κρίνει αυτό εσύ; Και δεν είναι κακό πχ να ξεγυμνώνεις τον άλλον με τα μάτια για να τον εκμεταλλευτείς και να τον ρίξεις στο κρεββάτι;
τα μπερδεψες λμπ.Quote:
Rem δεν μου απάντησες στην ερώτηση που σου έκανα. Μίλησες πολύ γενικά και δεν με κάλυψες. Δηλαδή είναι κακό να βλέπεις ως κάποιον που θα σου καλύψει την μοναξιά τον καθένα που θα γνωρίζεις και ποιός θα το κρίνει αυτό εσύ; Και δεν είναι κακό πχ να ξεγυμνώνεις τον άλλον με τα μάτια για να τον εκμεταλλευτείς και να τον ρίξεις στο κρεββάτι;
δεν μιλαμε για βιασμους...
εκμεταλευεσαι καποιον οταν κανει κατι χωρις την θεληση του η με χρηση βιας ..
οταν δυο συναινουντες ενηλικες κανουν σεξ, κανεις δεν εκμεταλευεται κανεναν...κανουν και οι δυο αυτο που θελουν....
για την πρωτη ερωτηση σου, ναι.
προσωπικα θεωρω οχι κακο, αλλα ενδειξη μεγιστης ανασφαλειας και απελπισιας το να βλεπεις καθε ανθρωπο που συναντας σαν πιθανο γαμπρο.
υπαρχουν 763437462786248 μορφες σχεσεων με τους ανθρωπους γυρω μας. το να διαγραφεις ολες τις αλλες και να δηλωνεις οτι σε ενδιαφερει μονο αυτη που θα εχει ως καταληξη τον γαμο, για μενα ειναι ενδειξη απελπισιας...
κακο δεν ειναι..απλα ειναι κατι που δεν μου ταιριαζει εμενα..περι ορεξεως...
Οκ, αλλά μην κατηγορείς αυτούς που το κάνουν γιατί θα έχουν τους λόγους τους και τους εξήγησα. Anyway, δεν μίλησα για βιασμό, απλά άμα πχ ένας σε θέλει για το κρεββάτι ενώ εσύ είσαι πιο ρομαντικιά. Και κάνετε σχέση και αυτός θέλει το σεξ και μετά σε παρατήσει δεν είναι εκμετάλλευση αυτό; Αυτό έλεγα.
o καθενας να εχει οτι προσδοκιες θελει. δικαιωμα του.Quote:
Οκ, αλλά μην κατηγορείς αυτούς που το κάνουν γιατί θα έχουν τους λόγους τους και τους εξήγησα. Anyway, δεν μίλησα για βιασμό,
απλά άμα πχ ένας σε θέλει για το κρεββάτι ενώ εσύ είσαι πιο ρομαντικιά. Και κάνετε σχέση και αυτός θέλει το σεξ και μετά σε παρατήσει δεν είναι εκμετάλλευση αυτό; Αυτό έλεγα.
ασε ομως και τους αλλους να εχουν τις δικες τους.
οπως εσυ εχεις καθε δικαιωμα να θες απο καθε αντρα που γνωριζεις, τον γαμο, και ο αλλος εχει καθε δικαιωμα να θελει απο τις γυναικες που γνωριζει, μονο σεξ και τιποτε αλλο. γιατι να θελει να σε παντρευτει?υποχρεωτικο ειναι?
γιατι? το σεξ δεν ειναι ρομαντικο?
και τι θα πει να σε ριξει στο κρεβατι? ο κιγκ-κογκ ειναι? μαζι θα πεσετε στο κρεβατι και μονο αν το θελετε και οι δυο. κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σε ριξει στο κρεβατι χωρις να θελεις.
στην περιπτωη που το θελετε κι οι δυο και βεβαια δεν ειναι εκμεταλευση!!! εσυ γιατι πας μαζι του στο κρεβατι? οσο σε εκμεταλευεται αυτος, τοσο τον εκμεταλευεσαι κιε συ.
μονο σε μια περιπτωση ειναι εκμεταλευση και κοροιδια.
αν , αφου του εξηγησεις τι θες απο την ζωη σου και τους αντρες και οτι απο αυτον θες μονο γαμο η μια μονιμη σχεση και τπτ αλλο, σε παραμυθιασει οτι συμφωνει, και μετα το σεξ σε παρατησει.
τοτε ναι, ειναι κοροιδια.
μονο αν σου εχει πει ψεματα ομως, σε καμια αλλη περιπτωση.
Anyway, δεν θα κολλήσουμε σε λεπτομέρειες τώρα, ίσως αυτό να είναι εκμετάλλευση να σου λέει ψέμματα πάντως το να θες γάμο δεν είναι κακό.
Απλα ξαναδιαβασε αυτα που εγραψες, γιατι αυτο το ηθικο που θες να παρουσιασεις δεν ειναι κ πολυ ευδιακριτο στα παραπανω.Quote:
Originally posted by Christine
εχθές ένας άνθρωπος που εκτιμούσα με απογοητευσε! μου την έπεσε! παντρεμενος με δυο παιδια.....ήξερα οτι του άρεσα...αλλα δεν περιμενα οτι θα έφτανε σε αυτο το σημειο...δεν του έδωσα τετοιο θαρρος!
δεν τον φλερταρα..πως το πηρε αλλιως δεν καταλαβαινω..
Πώς να πιστεψω οτι πραγματικα θελει να χωρισει??εεεεε??? μου αρεσει σαν αντρας...δεν κοβω και φλεβα..αλλα θελω να ξεκαθαρισει την κατασταση!
Δε λεω οτι φταις εσυ, καθενας κανει τις επιλογες του, οπως κ αυτος που σου την επεσε, αλλα κ εσυ που θελεις να κανεις κατι μαζι του. Το θεμα ειναι οτι θες να τον παρουσιασεις σαν τον ανηθικο της υποθεσης που σου εκανε προτασεις ενω ειναι παντρεμενος κτλ κτλ κτλ ενω κ οι δυο εχετε ο καθενας το δικο του μεριδιο ευθυνης για οσα λετε η κανετε.
Δε θα πουμε τα σωστα κ τα λαθος γιατι μαλλον αλλη ειναι η ουσια. Αυτος σου την επεσε, αν δεν ησουν εσυ θα ηταν καποια αλλη κτλ οποτε δεν εισαι εσυ που προδιδεις τη γυναικα του κ τα παιδια του αλλα αυτος.
Εσυ αναρωτιεσαι αν θα χωρισει , ενω τον κατηγορεις για ανηθικο κτλ κ περιμενεις πραγματα απο αυτον που πιθανοτατα δε θα σου δωσει , αφου δεν εχει δειξει κατι παραπανω.
Απλα σκεψου αν μηπως οσο αυτος προδιδει τη γυναικα του εσυ προδιδεις τον εαυτο σου
βρε κοριτσακι..εχεις εναν ηθικοτατο τιτλο δεν παω με παντρεμενους,ενω απο τα γραφομενα σου πηγαινεις κ παραπηγαινεις..ολο το ποστ σου πραγματικα το βρηκα αστειο..ειδικα εκει που λες πως ξερω εγω οτι θα την χωρισει εεεε???
αυτο ηταν πολυ ηθικο!!!
κ επανερχεσαι σημερα να μας πεις τι??οοοο ειμαι πολυ ρομαντικη κ θα παψω να ειμαι γαμωτο!!θα του κατσω!ετσι προσταζουν οι εποχες!!τερμα ο ρομαντισμος!!
κανεις κρα κοριτσακι!
ηθικοτατη κοπελα μου καλο βολι..αλλα μεχρι εκει ομως!κ το ξερεις..