Quote:
Originally posted by arsus
Αννυ μου καλησ[περα.Το διο προβλημα εχω και εγω κ παρεμφερει οπως η vasilisa kai i magenta.Αυτο το εχω εδω κ 1 χρονο κ ολα ξεκινησαν οπως τα δικα σου.Αφου εκανα ενα ραλλυ ιατρικο κατεληξα σε ψυχολογο.Τα φαρμακα μπαλωνουν δε πηρα ουτε ηρεμηστικα ουτε αντικαταθλιπτικα ουτε τιποτα(δθμυροιχ για 20 μερε ςκ τα σταματησα).Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι μια ψυχαναλυση σε καποια/οιο ψυχολογο-ψυχοθεραπευτη.Ειναι μεγαλο λουκι το γνωριζω,περασα κ απο φασεις καταθλιψης κτλ,μονιμως αδυναμος,μελαγχολικος και παντα μιλουσα σε παρελθοντικο χρονο,χωρις σχεδια χωρις μελλον και παντα με το αγχος κ φοβο(αναμονη) μη γινω ρομπα σε κοσμο και ξεφτλυιστω,ολα αυτα ξεκινησαν απο εντονο ψυχολογικο πρεσινγκ(δες παλιοτερα αρθρα μου).Θυμησου απο τοτε ξεκινησαν βαλε μια αρχη κ κανε ενα παζλ,σιγουρα θα βρεις την ακρη,αλλαξε λιγηο την καθημερινοτητα σου και βαλε τις σκεψεις σου λιγο να αλλαξουνε να ασχοληθουνε οπως ησουνα και πριν.Εμεις το δημιουργουμε αυτο το συναισθημα και εμεις μπορουμνε να το αλλαξουμε,απλως λιγο φιλοσοφησε το και αναλυσε το και θα δεις οτι ειναι για γελια.Εγω πλεον το λεω ανοιχτα το ροβλημα μου,δεν ειναι ντροπη δεν ειναια αρωστεια μπορει να το παθει ο οποιοσδηποτε,ειναι κ πολλοι που δε μιλανε κ τα κρατανε.Μαθε να αποβαλέις το αγχος τις φοβιες κ τις αρνητικεσ σκεψεις απο μεσα σου κ κρατα τις θετικες.Κανε μια αυτοεκτιμηση κ σκεψου,οτι αξιζεις σαν ανθρωπος και ολα αυτα ειναι μια ψευδαισθηση,εφαγα τρελη πρεσα περισι το φθινοπωρο δεν ειχα κανενα να μιλισω και αυτο το site το ανακαλυψα αργα.Μην απελπιζεσε και μην στεναχωριεσε ελα αντιμετωπη με αυτο κ δεσ το,δε θα σου κανει κακο,δε θα σε χτυπησει,ουτε θαπληγωθεις για παντα,ζησε την εξαρση και θα δεις τοι ειναι κατι δικο σου που το βλεπεις μονο εσυ στα ματια σου κ οχι οι αλλοι.......