Printable View
Καλά το ποιός είναι ψεύτρα θα φανεί από τα λογκς με όλα αυτά που μου λεγες τόσον καιρό κυρία μου.
Καλά πας καλά; Άντε συμμαζέψου κυρία μου.
Quote:
Originally posted by janet
Quote:
Originally posted by lightbluepath
Καλά το ποιός είναι ψεύτρα θα φανεί από τα λογκς με όλα αυτά που μου λεγες τόσον καιρό κυρία μου.
αστα κυρία μου και πάψε να λές για το βιβλιο που έγραψε κάποιο μέλος από εδώ και από εκει, εσύ και η όλγα
ελεος!!!!!!!!!!!!!!!εσυ εχεις στο φεις τοσους λογαριασμους οσους και εδω και μας κανεις την χαζη τωρα?
Σιγά αυτό το κάνουνε όλοι. Κι εσύ κόντεψες να πας σε δικαστήρια που δημοσίευσες κάτι εδώ μέσα. Ρε μπορείς να μην ασχολείσαι μαζί μου; Δουλειά δεν είχε ο διάολος...Quote:
Και ποιός αποκαλύπτει φωτογραφίες και προσωπικά στοιχεία και μυστικά από εδώ και από εκεί, όπως όταν έδειξες την φωτό του Κρίνου σε όλον τον κόσμο
αρα μια χαρα να κοιμασαι ησυχη
απλα μη μου προσαπτεις κατι το οποιο εκανες μονη σου
εσυ η η σαλιν η δεσποινα η η μαγισσα
ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΛΓΑQuote:
Originally posted by lightbluepath
Σιγά αυτό το κάνουνε όλοι. Κι εσύ κόντεψες να πας σε δικαστήρια που δημοσίευσες κάτι εδώ μέσα. Ρε μπορείς να μην ασχολείσαι μαζί μου; Δουλειά δεν είχε ο διάολος...Quote:
Και ποιός αποκαλύπτει φωτογραφίες και προσωπικά στοιχεία και μυστικά από εδώ και από εκεί, όπως όταν έδειξες την φωτό του Κρίνου σε όλον τον κόσμο
πιο ονομα?ειχες και ενα νικ δεσποινα
εγω όχι δεν είχαQuote:
Originally posted by olgaki82
πιο ονομα?ειχες και ενα νικ δεσποινα
ελεος...Quote:
Και συ Όλγα που πήρες τον Κρίνο και όλο το φόρουμ στο κρεβάτι?