Originally posted by katerinaki
Quote:
Originally posted by keep_walking
Και ας πουν οτι ξερεις δεν εχεις σχιζοφρενεια...αλλα καταθλιψη ή ΙΔΨ ή δεν ξερω τι ...τι αλλαγη θα επιφερει αυτο σε σενα?
Καμμια , στο ιδιο λουκι θα εισαι και δεν βλεπω πραγματικο νοημα στην ερωτηση.
Το κλαμα ειναι μια συναισθηματικη αντιδραση και ως εκ τουτου μπορεις να κλαις χωρις να εχεις σχιζοφρενεια , μπορεις να κλαις και ενω εχεις σχιζοφρενεια.
Τωρα στατιστικως με φαρμακα κλπ ενω εχεις σχιζοφρενεια αν κλαις περισσοτερο απο το μεσο πληθυσμο που δεν εχει σχιζοφρενεια ή λιγοτερο και κατα ποσο σε ποσοστιαιες μοναδες...εχμ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...
Απλως φροντισε να βγεις απο το λουκι.
Λοιπον Κηπ ,ναι, μενδιαφερει να ξερω τι εχω για πολλους λογους!
Αν εχω σχιζοφρενεια σιγουρα δεν ειναι το ιδιο με το να εχω μια διαταραχη προσωπικοτητας εστω κ σχιζοτυπη.
Δεν συμβιβαζομαι με την λογικη σου παρε τα χαπια σου κ σκασε!
Θα δεχτω την αναπηρια μου αν ειναι ψυχωση και θα συμβιβαστω με την μετριοτητα της ζωης που μου αναλογει επειδη ξερω πως η σχιζοφρενεια -βασιλισσα των ασθενειων- ειναι ανιατη- . Δεν μπορω να δεχτω την λογικη των γιατρων που δινουν αντιψυχωτικα ακομη κ για αυπνιες με την δικαιολογια να ειμαστε σιγουροι ,μη τυχον κ υπαρξει αυτοκτονια, κλπ, κλπ...
Ειμαστε στο 2010 και η βασικη θεραπεια των ψυχωσεων η των διαταραχων ειναι η φαρμακοθεραπεια οπως το 1950 ,ενω θαπρεπε να ειναι πολυ διαφορετικα ,οπως διαφορετικες θαπρεπε να ειναι κ οι αποψεις των χρηστων των φαρμακων, αυτα και αλλα πολλα ......