Originally posted by Remedy
Quote:
Originally posted by sabb
.....ίσως - να αντιληφθείτε πως οι απόψεις μου είναι απελπιστικά ορθολογικές και δεν άγονται και φέρονται απ\' το θυμικό μου..
......Για ποιο λόγο λέτε πως στα 50 μου θα έκανα κάτι τέτοιο, αν όχι από ανάγκη ευθυκρισίας ?
ισως εχεις παρατηρησει οτι οι αναγκες μας και οι προθεσεις μας, οδηγουν συχνα σε τελειως αντιθετα αποτελεσματα....
κατα τη γνωμη μου ολο σου το προηγουμενο ποστ κατοικει στην αντιπερα οχθη της ευθυκρισιας
το θεμα ειναι οτι δεν θελω να σε πεισω γι αυτο γιατι ειχες καθε δυνατοτητα να διαμορφωσεις μια αλλη αποψη , καθως ολοι τα ιδια κειμενα εχουμε στην διαθεση μας, αλλα εσυ διαμορφωσες αυτην....
κρατα την..
αυτο που θα σε παρακαλεσω ειναι να μην χρησιμοποιεις το ονομα μου για ανακριβειες.
ποτε δεν ειπα οτι ειναι ο κρινο ο \"νεος\"
ειπα ξεκαθαρα οτι ειναι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ενα απο τα ελαχιστα διαδυκτιακα φιλαρακαια της λμπ, οποτε θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ να ειναι και ο κρινο, οπως και 3 αλλα ατομα....
θα ηθελα να αμβλυνω την πικρια σου αλλα εισαι τοσο αλλου σε σχεση μεεμνα που δεν θα προσπαθησω.
θα σου δωσω μονο μια αφορμη σκεψης
για πιοο λογο αναφερεις τις αποχωρησεις με τοσο πονο?
προσωπικα πιστευω οτι καλως εγιναν κι οτι σε καθε μια ξεχωριστη περιπτωση, το φορουμ εκανε περισσοτερο κακο παρα καλο....
αποδειξη το οτι , οσοι αισθανθηκαν οτι τελικα χρειαζεται να συμμετεχσουν,επανηρθαν, ειτε μονιμα ειτε περιστασιακα...
και να εισαι σιγουρος οτι αυτο θα κανουν και στο μελλον.
δεν εχω αλλο χρονο στην διαθεση μου για σενα σημερα, εκτος αν εχεις και κατι ενδιαφερον να πουμε
καλο βραδυ να εχεις :)
παντα φιλικα