Originally posted by Paolo_1
Quote:
Originally posted by savant
Άλλο ένα καλοκαίρι χαμένο. Θάνατος των προσδοκιών μου, μοναξιά και συναίσθημα εγκατάλειψης, φόβος ότι έτσι είναι η ζωή μου και έτσι θα συνεχίζει να είναι. Δεν είναι τυχαίο πως όσες φορές επισκέφθηκα κάποιον ειδικό, καλοκαίρι ήταν...
Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό??
Ε έτσι είναι ρε φίλε,άμα δεν υπάρχει στην ζωή μας έρωτας και προσωπική ζωή.Όλα τα κακά από εκεί ξεκινάνε πιστεύω.Αυτή η έλλειψη δεν καλύπτεται με τίποτα άλλο.Ειδικά το καλοκαίρι που είναι και οι ορμές στο φουλ,βλέπεις και τις άλλες να τα πετάνε όλα έξω και είσαι στο see but don\'t touch.Άντρας είμαι και ξέρω την αντρική ψυχολογία.Άμα δεν πηδάς,παθαίνεις κατάθλιψη.Το λένε και έρευνες εξάλλου.Δεν μπορείς να βλέπεις τους άλλους να χαίρονται τη ζωή και τον έρωτα κι εσύ να μην έχεις κανέναν για να λάβεις ένα χάδι,μια αγκαλιά,ένα φιλί.Όταν είσαι ερωτευμένος,ούτε ψυχιάτρους θέλεις,ούτε ψυχοθεραπευτές,ούτε τίποτα.Βασικά,δεν χρειάζεσαι ούτε και φίλους.
Πάντως,αυτό σίγουρα δεν συμβαίνει μόνο σε σένα,αλλά συμβαίνει σε πολλούς χιλιάδες άνδρες ακόμα,δε βλέπεις τί μοναξιά υπάρχει πλέον;