Quote:
Originally posted by Jesus
Δε θέλω τώρα, να την μειώσω και να πω ότι είναι ανώριμη κλπ.
Αυτό που προσπαθώ εδώ και 2 μέρες είναι να βάλω αυτή την ιστορία μια για πάντα στο παρελθόν. Να μην αλλοιώσω τίποτα απολύτως, ώστε κάποια στιγμή στο μέλλον να βγάλω τα συμπεράσματα μου.
Ανακοίνωσα σε όσους γνώριζαν κάτι, πως οι κουβέντες γι αυτήν κόβονται μαχαίρι. Οπότε σε λίγο καιρό, ο περίγυρος μου θα το έχει ξεχάσει όλο αυτό. Το θέμα είναι να το πάρω κι εγώ απόφαση όμως. Όταν με είχε πιάσει το εγωϊστικό μου, νόμιζα πως δεν θα την ξανάφερνα ποτέ στο μυαλό μου και πως όλο αυτό πέρασε.
Αλλά τώρα είμαι πάλι στην ίδια κατάσταση, για αυτό γράφω εδώ.
Είναι και η περίοδος περίεργη, με τις εξετάσεις κλπ, δεν είναι κατάλληλη για απογοητεύσεις :P
Αλλά δε σου έρχονται κατα παραγγελία αυτά.
Σαν χαρακτήρας, είμαι αδύναμος. Ευαίσθητος, ευάλωτος. Δένομαι πανεύκολα με πρόσωπα και καταστάσεις. Και ειδικά το φτύσιμο, νομίζω μπορεί να με εξοντώσει. Και το κάνουν όοοοολες αυτό, είναι γνωστή τακτική δυστυχώς. :(
Και έχω φτάσει στο σημείο, να μετανιώνω που της άνοιξα την καρδιά μου, αυτό ήταν το αποτέλεσμα...
Φιλε μου μην γυριζεις παλι στην αρχη κ μην αναρωτιεσαι αν εκανες καλα που της ανοιξες την καρδια σου κλπ.Ολοι οι φιλοι του φορουμ, σου ειπαν οτι εκανες καλα κ το εννοουν πιστευω.Δηλαδη τι θα ειχες καταφερει αν δε της ειχες μιλησει?Αυτες οι καταστασεις πρεπει να ξεκαθαριζουν.Επιμενω σε οσα σου εγραα στο προηγουμενο ποστ μου.Μολις τελειωσεις τις εξετασεις βαλε πλωρη για αλλου.Ολο το καλοκαιρι δε θα τη βλεπεις κ αυτο θα σε βοηθησει πολυ.Το Σεπτεμβρη που θα την ξαναδεις μπορει να εισαι ηδη ερωτευμενος με καποια αλλη κ πλεον θα κοιταζεις την κοπελα που σε πληγωσε αφυψηλου κ απαξιωτικα.Θετικη σκεψη κ ψηλα το κεφαλι παντα!