Χαχα παιδες...τρανη αποδειξη ποσοι βλακες υπαρχουν στον κοσμο...και φυσικα ποσοι παλιανθρωποι:)
Για αυτο keep_walking...πρεπει να σωσουμε το ειδος...:)
Printable View
Χαχα παιδες...τρανη αποδειξη ποσοι βλακες υπαρχουν στον κοσμο...και φυσικα ποσοι παλιανθρωποι:)
Για αυτο keep_walking...πρεπει να σωσουμε το ειδος...:)
[quote]Originally posted by PesKatiEksypno
Hello. Θα ηθελα να ρωτησω αν επιτρεπεται (η ηθικα αν θαπρεπε) να δωσει ενας ανθρωπος (με ιστορικο ψυχικης ασθενειας) το σπερμα του σε καποια τραπεζα σπερματος. Δηλαδη αν κανει δεκα παιδια με αυτο τον τροπο στατιστικως το εν
οκ και εγω σε αγαπαω
το θεατρο του παραλογου!
θεατρο ειπα..
ακουσες το ονομα σου???
γιατι μυγιαστηκες ολγα?ειπα εγω κατι?
ολγακι εσυ εσυ εχεις την μυγα κ μυγιαζεσαι!
αναρωτιεμαι ομως γιατι ριχνεις γαλλικα σε ενα θεμα που καποιος παυει εδω να ασχολειται?
για αναζωπυρωση?
ειμαι κ ξανθια γαμωτο αστο..!
να προσεχεις τον εαυτο σου..
καληνυχτα ολγα.
kaνενας αλλος ,εκτος απο τον εαυτο σου olgaki82Quote:
Originally posted by olgaki82
kanenas allos
Προφανως καποιον του ειδους σου.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by PesKatiEksypno
Hello. Θα ηθελα να ρωτησω αν επιτρεπεται (η ηθικα αν θαπρεπε) να δωσει ενας ανθρωπος (με ιστορικο ψυχικης ασθενειας) το σπερμα του σε καποια τραπεζα σπερματος. Δηλαδη αν κανει δεκα παιδια με αυτο τον τροπο στατιστικως το ενα θα βρει με καποιο βαρυ ψυχικο προβλημα?
...και ελεγα ποιον τελειωμενο μου θυμιζει αυτο.............
Ειστε απιστευτοι. σας εκαναν μια ερωτηση και εσεις πεσατε με τα μουτρα να πειτε τις γνωστες σας εξυπναδες. ειστε αξιολυπητοι!
τελος. δεν ξαναγραφω αλλο.
ps. στο πρωτο μηνυμα εγραψα \"ειμαι ενας απο τους πολλους keepwalking\". εννοντας ενας απο τους πολλους ανθρωπους που εχουν περασει απο προβληματα σχετικης φυσης. ο νοων νοειτω. ετσι οπως φερεσθε ετσι σκεφτεσθε..
αν μπορει ο οποιοσδηποτε με (λογικα ομως) επιχειρηματα να αποδειξει πως προσεβαλα ας απαντησει. οι υπολοιπες μπουρδολογιες θα πανε στο εγκεφαλλικο μου καζανακι με μιας και ουδεποτε προκειτο να καταγραφουν στην μνημη μου. με εκτιμηση. ο σε κατ εξαιρεση με σας καλοπροαιρετος συμφορουμιτης σας.
PS2 οι γεροντοκορες ας κοιταξουν να βγαλουν τα απωθημενα τους αλλου μιας και η καθε τους συμβουλη σε καθε θεμα σεξουαλικης φυσης ειναι \"χωρισε\" \"παρατα τον\" \"μην κανεις παιδια\" \"μην κανεις σεξ\". κτλ. κτλ.
λαιτ το αρχικο του μηνυμα να εβλεπες θα καταλαβαινες..
ας αφησουν τα σαπια!
Τι έγραφε δηλαδή; :| Το σβήνω γιατί μάλλον έγραφε αυτό στον keep.
οπααα εσβησε κ η ολγα τα μηνυματακια της??τα χτεσινα?
μαλιστα....οχι τιποτε αλλο φαινομαι οτι μιλαω κ μονη μου..
α ρε θεατρα!θεατρα!
Καλά τελειωμένος για αυτό που έγραψε στον keep. Αλλά τελειωμένος για αυτή την ερώτηση δεν το καταλαβαίνω μπορεί ο άλλος να θέλει να κάνει παιδιά. Εντάξει είναι λίγο υπερβολικό αλλά δεν παύει να είναι μια επιθυμία.Quote:
λαιτ...εννοείται πως το έγραψα για τον κηπ και όχι για το αν θέλει κάποιος με ψυχικά προβλήματα να κάνει παιδί ή όχι.Quote:
Originally posted by lightbluepath
Καλά τελειωμένος για αυτό που έγραψε στον keep. Αλλά τελειωμένος για αυτή την ερώτηση δεν το καταλαβαίνω μπορεί ο άλλος να θέλει να κάνει παιδιά. Εντάξει είναι λίγο υπερβολικό αλλά δεν παύει να είναι μια επιθυμία.Quote: