ΔΟΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΟΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΑΘΕΙΑ??
Printable View
Εμένα ήταν απο το άγχος, υπήρχαν μέρες που είχα απλά αστάθεια και μέρες που με το ζόρι σηκωνόμουν απο το κρεβάτι, αλλού πάταγα και αλλού βρισκόμουν.
Τζον ειναι μια απαντηση που ψαχνεις και πηγες σε γιατρους σωστα?
Οι γιατροι δεν σου εδωσαν καμμια απαντηση?
Τι παραπανω μπορουμε να προσφερουμε εμεις?
SpiralStaircase ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ?
Τζον πες τι σου απαντησαν οι γιατροι...
Ναι δεν σταμάταγαν καθόλου
KEEP WALKING ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΟΘ ΕΦΥΓΑΝ.ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΚΑΝΑ.
Φοβασαι να πας σε γιατρους αλλα εισαι ετοιμος να δεχτεις οτι μπαρουφα μπορουμε να πουμε εμεις...που ακομα και γιατροι να ειμασταν δεν μπορουμε να σε εξετασουμε μεσω νετ?
Απο μας εχεις υποστηριξη μακαρι να σου πανε ολα καλα ...αλλα πρεπει να πας σε γιατρους.
τοοοσο εντονες που δεν ειχα αφησει γιατρο!Quote:
Originally posted by john_john_
προσπαθησε μια μερα να μην σκεφτεις αρνητικα..ναμην σκεφτεις ωχ παλι θα ζαλιστω!ωχ κατι εχω!
ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΓΧΩΔΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΜΟΘ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΧΑΠΙΑ ΚΛΑΣΙΚΑ!ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ 1,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΔΟΡΑ...
Εντωμεταξυ μπορεις να κανεις αναζητηση στο google με τις λεξεις κλειδια ζαλαδα ασταθεια , φανταζομαι το εχεις κανει. Αυτη την φορα θα πας σε γιατρο ή γιατρους και θα πεις το και το , οχι παω να κανω εξεταση αιματος , παω να κανω μαγνητικη κλπ. αλλα περιγραφη και θα μαζεψεις γνωμες επαγγελματικες.
Συγγνωμη τζων με το τσιγγελι που λεει ο λογος θα στα βγαζουμε...πες πηγα σε ειδικους και ειπαν αγχωδη διαταραχη...τεσπα παλι σε γιατρο πρεπει να πας...Quote:
ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΓΧΩΔΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΜΟΘ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΧΑΠΙΑ ΚΛΑΣΙΚΑ
Σε οφθαλμίατρο έχεις πάει?
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ KEEP WALKING ΑΛΛΑ....ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ