-
ναι εχω περιεργη αισθηση του χιουμορ
φραψε τιτλους βιβλιων
\'\'επαγγελμα κατα συρροην δολοφονος\'\'
\'\'στο μυαλο των σηριαλ κιλερς\'\'
\'\'το προφιλ του εγκληματικου νου\'\'
και αμα ψηνεσαι κ αλλο ψαξε κανα google \'\'εγκληματολογια\'\'
αλλα εκει τα βρισκουν ολοι.......ενω στα βιβλια ειναι πιο ψαγμενα. και γραμμενα απο profilers του FBI
-
α ναι θα σου συστηνα κ το \'\'τα παιδια της φωτιας\'\' η ιστορια του μενγκελε κ των διδυμων του αουσβιτς. για να δεις τι παει ακριβως να πει εγκλημα υπο επιστημη..............
-
Δωσε λινκ οτι οι κατα συροην δολοφονοι ειναι σχιζοφρενεις με iq ποσο ειπες 130?
-
ή μηπως να πω 13 το δικο σου?
-
-
δεν μαρεσει η ειρωνια οποτε δεν συνεχιζω κ συζητηση μαζι σου. δεν δουλευω με λινκ σου δωσα ολοκλιρη θεματολογια βιβλιων αλλα επειδη μ την μπαινεις θα το ψαξω ευθης αμεσως :P
-
Ασε αδικα ψαχνεις:) Εκανες λαθος και εισαι πεισματαρα λολ.
-
\'\'Όσο για τα κίνητρά τους, ο Αμερικανός πράκτορας δίνει τρία βασικά: Κυριαρχία, χειριστικότητα (δυστυχώς στη μετάφραση δε δίνεται ο αγγλικός όρος, αλλά ο Ντάγκλας το εννοεί με την ικανότητα να χειριστείς μία δύσκολη κατάσταση), έλεγχος. Όλα αυτά δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατ’ εξακολούθηση δολοφόνων έχει πολύ ανεπτυγμένο δείκτη νοημοσύνης. Ο Ντάγκλας τους θεωρεί «οργανωμένους» δράστες: όσο προχωρούν στα εγκλήματά τους εξελίσσονται και βελτιώνονται λιγοστεύοντας τα λάθη και τις απροσεξίες τους, αλλά ταυτόχρονα εξελίσσονται και οι φαντασιώσεις τους. Αντίθετα «αποδιοργανωμένοι» είναι οι δράστες που ξεκινώντας με σκοπό να ληστέψουν ή να βιάσουν μία γυναίκα καταλήγουν να την σκοτώσουν.
\'\'
http://mamaloukas.blogspot.com/2006/09/blog-post_12.html
παρε κ το λινκ
αμα θες εχω κ αρθρα που εχω μαζεψει με πολυ ψαξιμο στν υπολογιστη.στα στελνω
-
και ναι ειμαι πεισματαρα............
διαβασε τα βιβλια θα σαρεσουνε!!!!!!;)
-
Ρε η σχιζοφρενεια που ειναι?
-
πολλοι σχιζοφρενεις, ειναι πανεξυπνοι.. ασχετο???
-
Οι σχιζοφρενεις εχουν τοσα προβληματα να αντιμετωπισουν που ...δεν νομιζω να ασχολουνται με το να γινουν κατα...συροην δολοφονοι λολ....δεν αποκλειω βεβαια να υπαρχει και καποιος.
-
Εχμ και πολλοι σχιζοφρενεις οχι τοσο εξυπνοι...δεν εχει σχεση μια ασθενεια ειναι...(πες ναι οτι ειμαστε ολοι εξυπνοι λολ...ευλογα γενια.......μπα οχι δεν ισχυει αυτο...ασε που δεν ειμαι και σοβαρη περιπτωση για να με κατατασσω μαλλον εκει)
-
ουφφφφφφφ θεσ κ την λεξη σχιζοφρενεια εσυ μεσα
οι κατ εξακολουθηση δολοφονοι κατα πλειοψηφια πασχουν απο σχιζοφρενεια. ξεχωριζουν απο την αναγκη τους να σκοτωσουν χωρις λογο κ αιτια.απλα απο αναγκη, κατ αναγκασμο. κ εγω εχς σχιζοφρενικομορφη δν εχω σκοτωσει δν λεει κτ αυτο.
λοιπον, απο τα παραπανω αμα διαβασεις κ το αρθρο κ αλλα πραγματα (επειδη απο 1 πραγμα που σ στειλα δν θα κτλβεις το συνολο) θα δεις οτι οι περισσοτεροι δολοφονοι πασχουν απο σχιζοφρενεια κ εχουν τα συμπτωματα απο μικρα.βασανισμος ζωων νυχτερινη ενουρηση σε μεγαλη ηλικια κλπ κλπ.......σχιζοφρενεια υπο αναπτυξη΄. που μη διαθετωντας το μορφωτικο η το οικονομικο επιπεδο να ανταπεξελθουν κ να το προλαβουν οδηγουνται αυτοματα σε αυτο που ξερουμε ως σηριαλ κιλλερ.
δν εχουν παντα ολοι ομως.αλλα εσυ κολισες στην λεξη σχιζοφρενεια. εγω ειπα πως¨: ολοι οι κατα συρροην δολοφονοι εχουν υψηλο δεικτη νοημοσυνης κ κολισα κ το σχιζοφρενεις κ διπλα την φατσουλα \'\'καλαμπουρι\'\', αλλα εν παση περιπτωση.
eglima.wordpress.gr
ΘΑ χαζευεις ολη μερα!!!!!ειναι τρομερο
-
Μα δεν ειναι λινκ που ειναι το λιννννννννννννννννννννννν νννννννννννννκ...να δω και ποιος τα λεει....εγω...γιατι τωρα ακομα και εσυ εισαι στο google:)