Quote:
Originally posted by Innak
χαχαχα!!αλλαζει ο ανθρωπος!!και το αστειο ειναι πως εξωτερικα εχω τα χαρακτηριστικα της κοπελας του φιλου σου!!οποτε ολα ταιριαζουν μεταξυ τους!!!
ποιο ειπαμε ειναι το κινητο σου?
^_^\"
Printable View
Quote:
χαχαχα!!αλλαζει ο ανθρωπος!!και το αστειο ειναι πως εξωτερικα εχω τα χαρακτηριστικα της κοπελας του φιλου σου!!οποτε ολα ταιριαζουν μεταξυ τους!!!
ποιο ειπαμε ειναι το κινητο σου?
^_^\"
Κατσε Θεοφανια να δει η Lou τι κανεις τωρα, θα σου πω εγω...
χααχχα!!!!αφου δεν απανταω σε μηνυματα!!!!τι λεω τοση ωρα???!!!δεν με προσεχεις!!!:)
Με εχει ορισει υποδιευθυντρια μεταφρασης :ΡQuote:
Originally posted by Boltseed
Κατσε Θεοφανια να δει η Lou τι κανεις τωρα, θα σου πω εγω...
Innak , αυτό που είπες για τους διδύμους ισχύει, αλλά μέχρι να βρουν ΤΗ σχέση.
αν και με αυτή τελικά δεν τα πάνε καλά, το ξαναρίχνουν στις παλιές συνήθειες.
γιατί δεν απαντάς έστω και μια φορά στα μνμ του για να μάθεις τί συνέβη τόσο καιρό και εξαφανίστηκε?
νομιζω πως υποσυνειδητα εχω παρει την αποφαση μου και επιμενω ν μην απαντησω..γτ με τοση πολιορκια,καποια στιγμη και το ισχυροτερο καστρο θα πεσει..κ τ δικο μ δεν ειναι κ απτα καλυτερα!!!νομιζω πως περισσοτερο θελω να τν ακυρωσω και να του πω οσο πιο ευγενικα γινεται ν μ αφησει ησυχη κ οτι δεν με ενδιαφερει αλλο πια!!πως γινεται αυτο???
με smsQuote:
νομιζω πως περισσοτερο θελω να τν ακυρωσω και να του πω οσο πιο ευγενικα γινεται ν μ αφησει ησυχη κ οτι δεν με ενδιαφερει αλλο πια!!πως γινεται αυτο???
στεγνα και απλα χωρις υποννοουμενα και τελιτσες --> ......
εκτος τωρα αν κατα βαθος θελεις να πεσει το καστρο σου. Σε καποιους αρεσει. its called destruκτιβο-μανια..! Παιρνεις ποπ-κορν, μια καρεκλα , γυαλια ηλιου, και απολαμβανεις την πτωση του πυργου σου..!
δεν μπορω να το κανω ετσι απλα..μου ειναι δυσκολο γιατι δεν τον μισω,εχω καποια αισθηματα γι αυτον,ειναι καλο παιδι και επισης δεν θελω να χαλασει η φιλια που εχει με την κολλητη μου εξαιτιας της δικης μου συμπεριφορας..ααα και δεν θελω το καστρο μου να πεσει απο αυτον!!
Μα δε θα πεσει απο αυτον. Απο εσενα θα πεσει. ;d
Α και δεν ειναι θεμα μισους. Αν σε ενοχλει η συμπεριφορα του πρεπει να τον σουταρεις. Αν σε κολακευει ομως πρεπει (εσυ) να αποφασισεις τι θες να γινει.
Αν συνεχισεις να του δινεις ελπιδες και υποννοουμενα οτι κατι ελαχιστο μπορει να θελεις και εσυ, απλα τον τυρανας και αλλο. Αν εχεις καποια αισθηματα για αυτον φροντισε να μην ειναι τυρανιας , εε ;D
εννουσα πως λογω της πολιορκιας του,θα πεσει..δεν με κολακευουν ουτε φτιαχνουν τον εγωισμο μου.θα προτιμουσα να τα εστελνε ολα αυτα στο σωστο timing..τωρα ειναι αργα!σε καμια περιπτωση δεν ειναι τυραννιας.νομιζα πως με το να μην απαντησω,θα \"επαιρνε το μηνυμα\"!!!αλλα αυτος επιμενει..
αν εισαι σιγουρη οτι αυτο που θελεις ειναι να απομακρυνθει ειναι πολυ ευκολο.
το δυσκολο ειναι να βρεις τι θελεις, αν δεν το ξερεις...
αν θες να απομακρυνθει
στελνεις ενα συντομο σμς που λεει \"δεν ενδιαφερομαι να συνεχισουμε. μην μου στελνεις μνμτα σε παρακαλω γιατι με ενοχλεις.\"
αν το σεβαστει εχει καλως. αν συνεχισει, μπλοκαρεις το τηλεφωνο του και τελος.
δεν μου αρεσει η απορριψη..ουτε ως αποδεκτης ουτε ως αποστολεας....:(
εννοεις δε θελεις να τον πληγωσεις?
Αυτος θελει να κανει κατι μαζι σου, ειναι προφανες πιστευω.
Αμα δε θες να τον πληγωσεις καθολου, τοτε πρεπει αναγκαστικα να τον ευχαριστησεις, δηλαδη... να κανεις αυτο το κατι μαζι του. Και αμα θελει και συνεχεια να κανει και αλλα κατι μαζι σου για καιρο, τοτε για να μην τον πληγωσεις/αποριψεις θα πρεπει να κανεις για καιρο επισης και εσυ αυτα τα κατι μαζι του κτλ κτλ
μηπως τελικα η επιλογη της αποριψης σου μοιαζει πιο ευκολη τωρα? ;)
ετσι που το θετεις,η απορριψη μοιαζει πολυ ευκολη!!γιατι ειναι σαν να συμβιβαζομαι..,πραγμα που δεν θελω.
εχω ομως μια απορια..ποτε ενας αντρας επιστρεφει σε κατι περιστασιακο απτο παρελθον??..πιστευω οταν δεν εχει κατι καλυτερο στο τωρα και θελει να βρει μια λυση που ξερει πως θα τον ικανοποιησει αμεσα και ευκολα,οπως ειχε κανει τοτε,χωρις δεσμευσεισ και τα σχετικα..γιατι αν ηταν κατι που αξιζε δεν θα το αφηνε να φυγει..εχω αδικο σε αυτα που λεω???
ρ.ς.σορρυ αν γινομαι κουραστικη..