εγω , εσενα βλεπω να αυτοπαινευεσαι καινα ζηλευεις......τον αντρα της και την ζωη που πιστευεις οτι δεν αξιζει αλλα (κατα τη γνωμη σου) την αξιζες εσυ......Quote:
Originally posted by auroula
Γιατι εγω ειμαι καλυτερη της σε πολα και ομως δεν εχω οσα εχει αυτη.Αντρα που την αγαπαει και της συμπαραστεκετε και ομως οταν ειναι αυτος στην δουλεια κανει σαν να το σκασε απο το τρελαδικο.Οσο αφορα τα παιδια το δικο της εχει προβλημα απο οτι καταλαβα γιατι ο μικροσ μου πεζει με τον ξαδερφο του και συνεχεια λεει στον ξαδερφο μην παιζεις αυτον κλπ κλπ.ο δικος μου ειναι κοινωνικος και ευχαριστος στην παρεα.δεν βριζει πια και παιζει πολυ αρμονικα με τα αλλα παιδια.
Επισης τον δικο της παιδι εχει καπιο προβλημα και μοιαζει σαν να εχει σιδρομο νταουν και ο δικος μου ειναι ομορφος σαν αγγελος.λεω μηπως λεω ζηλευει αυτη τον γιο μου και τον διοχνει.
με εχει κανει ρακος αυτη η κατασταση.
ασε κανεναν αλλο να μιλησει για τα προτερηματα σου....και η γειτονισα μπορει να νοιωθει καλυτερη σου...και ο αντρας της.....δεν βγαζει καπου αυτη η λογικη
και μη μιλας ετσι για τα παιδακια, ειναι κριμα. κοιτα τα δικα σου προβληματα καλυτερα...