Quote:
Originally posted by Soul_Rebel
Έγραψες παραπάνω πως είχε κατάθλιψη και άρχισε και το ποτό, μου δίνει την εικόνα πως έχει πραγματικά αποδιοργανωθεί και σε αυτήν την στιγμή της ζωής του χρειάζεται στήριξη. Κατανοώ πως και συ μπορεί να μην έχεις πλέον υπομονή ή όρεξη να τον «νταντεύεις» ή να του τονώνεις την χαμένη αυτοπεποίθηση του, αλλά αν τον αφήσεις και συ στην μοίρα του, δεν θα έχει κανέναν. Συζήτησε μαζί του, χωρίς να τον κατηγορείς «δεν δουλεύεις, τα βγάζω όλα βόλτα μόνη μου, ψάξε μια δουλεία επιτέλους» και τέτοια. Δεν λέω πως του τα λες αυτά, απλά προσπάθησε να μην ειπωθούν.
Ρώτα τον πως αισθάνεται, τι θέλει να κάνει, τι σχέδια έχει, προσπάθησε να κατανοήσεις σε τι κατάσταση βρίσκεται και τι θέλει από την ζωή του, ώστε να ξέρεις ακριβώς με ποιον τρόπο θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις.
εχεις δικιο σε αυτα που λες και αυτος ειναι ο λογος που αισθανομαι τυψεις οπως ειπα και στην αρχη. δεν μπορω να τον παρατησω στην μοιρα του και φυσικα δεν θα το εκανα αυτο ποτε σε κανεναν, αλλα αισθάνομαι πως χρειαζομαι και εγω στηριξη πλεον. δεν εχω την ιδια αντοχη που ειχα τοσο καιρο. αισθανομαι πως καπου στην πορεια με περιμενει νευρικη κριση