Δε μιλάω για κακά πράγματα που είπε η ιστορία για τις γυναίκες ούτε ο Χριστός ίσα ίσα,αλλά αναφέρομαι στους ρόλλους και στο πως πρέπει να είναι οι σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων για να υπάρχουν ισορροπίες .Επίσης περιστατικά ακραία που ξέφυγαν από τους ρόλλους και φυσικά από τις ισορροπίες και έγραψαν ιστορία την οποία πρέπει να μαθαίνουμε .
Τόσες φορές εδώ μέσα που επιμένω για τους ρόλλους και για τις ισορροπίες αυτά έχω στο μυαλό μου γιατί δυστυχώς έτσι που είναι οι σχέσεις σήμερα το ποσοστό των εν δυνάμει κυρίως παθητικών και ενεργητικών εγκληματιών και κακοποιών είναι τεράστιο και γι αυτό φωνάζω και όχι γιατί έχω κάποιο πρόβλημα με τις γυναίκες . Απλά έχω παρεξηγηθεί γιατί μπαίνουν τόσο εύκολα οι ταμπέλες όπως γίνεται συνήθως σε ότι φοβόμαστε να το δούμε πιο βαθειά.
Δε μας τιμά η ιστορία τους άντρες σε σχέση με τις γυναίκες και αυτό το γνωρίζω πολύ καλά και είμαι μαζί σας αλλά γιατί δε βλέπετε λίγο και την άλλη πλευρά σε βάθος ? Αφού προσπαθούμε όλοι να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα των αντρών και πιστεύω κάτι γίνεται γιατί να μη δούμε αντικειμενικά το ζήτημα ?
Είναι τόσο εύκολο να αφορίζουμε τη βία , τα ναρκωτικά, τη τρομοκρατία και να βγάζουμε νόμους αλλά αν δε δούμε σε βάθος την ουσία θα μεγαλώνουν και θα πληθαίνουν αυτά τα φαινόμενα...
Όταν λέω ότι χαίρονται ακόμα και οι γυναίκες σε κάπιοιες ακραίες καταστάσεις εις βάρος κάποιων άλλων γυναικών δε το λέω εγώ αλλά η πράξη που δε τολμάτε να πείτε και το λένε και οι ίδιοι οι επιστήμονες και αυτό βεβαίως είναι ανησυχητικό και σαν τέτοιο το ανέφερα για να τονίσω τους \"λύκους με ένδυμα προβάτου\" που κουβαλάτε μέσα σας όπως κι εμείς το ζώο που καταδικάζω.
Μην υποτιμάτε αυτό τον παράγοντα που λέγετε παθητική εγκληματικότητα,χειραγώγη� �η και έλεγχος στα πάντα χρησιμοποιώντας θεμιτά και αθέμιτα μέσα και ευνουχισμός και υποτίμηση του άντρα...
Επίσης το νόμο της δράσης και της αντίδρασης...
Όποιος μπορεί να με καταλάβει ας με καταλάβει αλλιώς ας κάνετε αντιπαράθεση με επιχειρήματα πάνω σ αυτά που λέω.