Quote:
Originally posted by sabb
Δεν έχω να πω κάτι επί πλέον από όσα σου είπε η Ρέιν, με κάλυψε πλήρως...
Μόνο να υπερθεματίσω, επισημαίνοντας πως δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί διόλου η διακοπή της σχέσης σου. Όταν ένα δίποδο ανθρωπάριο δεν έχει το θάρρος να διακόψει τη σχέση του κοιτάζοντας τον άλλον κατά πρόσωπο και το κάνει με sms, σκέψου από τι μαλάκα έχεις γλυτώσει. Δεν είναι όλα μαύρα στη ζωή κι αν θέλεις για τη συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει απόλυτα το ουδέν κακόν αμιγές καλού.
Την αδελφή σου δεν πρέπει να την ζηλεύεις αλλά να χαίρεσαι που έχει μια ζωή που θα μπορούσες να βάλεις σαν στόχο δικό σου. Να εύχεσαι να είναι καλά και να μην αντιμετωπίσει ούτε κατ\' ελάχιστο τα δικά σου προβλήματα, δεν μας δίνει ικανοποίηση το να \"ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα\", αλλά νάναι καλά το ζωντανό , μπας και γεννήσει και πιούμε και μεις γαλατάκι απ\' το σπόρο του.
Αν λες πως την αγαπάς την αδελφή σου, πρέπει να χαίρεσαι με την χαρά της, γιατί η λύπη της μόνο λύπη θα σου προσφέρει.
Για να μπορέσεις να βγεις από το τέλμα που βρίσκεσαι, μόνο αν αγαπήσεις τη ζωή θα σ\' αγαπήσει κι η ίδια. Όσο της γυρνάς την πλάτη , σέρνοντας τον εαυτό σου από δωμάτιο σε δωμάτιο, μην περιμένεις και πολλά πράγματα. Βγες έξω, γνώρισε κόσμο, διάβασε λογοτεχνία και ποίηση, γυμνάσου, άκου μουσική, βρες ένα χόμπι, ζωγράφισε, μάθε χειροτεχνία, ασχολήσου με οποιαδήποτε δημιουργική ενασχόληση νομίζεις πως θα σου έδινε χαρά...
Ψάξε βρες την τη χαρά μάτια μου, η ίδια είναι τυφλή για νάρθει να σε βρει μόνη της...
Μμμ,τώρα καταλαβαίνω sabb γιατί με μπέρδευαν με σένα όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ,λολ.Νομίζω πως ήταν γιατί δε μοιάζουν μόνο οι απόψεις μας αλλά και ο γραπτός μας λόγος,έχει κάποια κοινά.Χε,ακόμη και το \'μάτια μου\' χρησιμοποιούμε κι οι δύο.Και πρόσφατα νομίζω κάποιος μας\"συνέδεσε\"με αυτόν τον τρόπο,όχι όμως θετικά.Λοοολ.:D