συν του οτι εχω καπνισει \"τα κερατα μου\" στην κυριολεξια αυτες τις μερες.
θελεις να μου πεις. με χαρα να ακουσω την αποψη σου. τι φταιει πανω μου;
Printable View
αν σου πω δεν θα το δεχτειςQuote:
Originally posted by insect
πες μου για να διαπιστωσεις με βεβαιοτητα αν θα το δεχτω η οχι
ανοητο τεχνασμα αυτο. βαλε το χερι σου μεσα στην τρυπα να διαπιστωσεις αν εχει φιδι η οχιQuote:
προβλημα συμπεριφορας, προφανως λογω στερησης σεξ..
δεν καταλαβαινω τι εννοεις. δεν ειμαι τοσο εξυπνος οσο εσυ (honestly και ουτε με ενδιαφερει να ειμαι πιο εξυπνος). α κατι μου περναει απο το μυαλο αλλα ζηταω επαληθευση.Quote:
Originally posted by selas-selas
ανοητο τεχνασμα αυτο. βαλε το χερι σου μεσα στην τρυπα να διαπιστωσεις αν εχει φιδι η οχιQuote:
δεν φταιω εγω σε αυτο. λολQuote:
προβλημα συμπεριφορας, προφανως λογω στερησης σεξ..
αφου δεν σε ενδιαφερει honestly εισαι οψινουςQuote:
δεν καταλαβαινω τι εννοεις. δεν ειμαι τοσο εξυπνος οσο εσυ (honestly και ουτε με ενδιαφερει να ειμαι πιο εξυπνος). α κατι μου περναει απο το μυαλο αλλα ζηταω επαληθευση.Quote:
και βεβαια υπαρχουν χειροτεροι loosers απο εμενα (εγω ειμαι καπου στη μεση για να ειμαι ακριβοδικαιος). μην ανυσηχεις γελωντας πανε ολοι στον πατο και ουτε που το καταλαβαινουν στην συνεχεια το ποσο πιο εξυπνοι ειναι.
αν δεν μπορεις να γελασεις με τα χαλια σου γελα με αλλους που εχουν φαει μεγαλυτερη ******. αλλα θελει αρχιδια για να γελας με τα χαλια τα δικα σου. γκε γκε.
αγαπητε, αυτοι που εχουν ανοιχτα μονο τα ματια της ψυχης, θα πανε τελυταιοι στο πατο, γελωντας (για καποιο λογο βεβαια) ;)Quote:
και βεβαια υπαρχουν χειροτεροι loosers απο εμενα (εγω ειμαι καπου στη μεση για να ειμαι ακριβοδικαιος). μην ανυσηχεις γελωντας πανε ολοι στον πατο και ουτε που το καταλαβαινουν στην συνεχεια το ποσο πιο εξυπνοι ειναι.
τωρα ειδες γιατι εισαι μονος? σε καταφερα και προδωθηκες μονος. τωρα μονος εδωσες την απαντηση σου, στο παραπανω ερωτημα σου. γκε γκεQuote:
αν δεν μπορεις να γελασεις με τα χαλια σου γελα με αλλους που εχουν φαει μεγαλυτερη ******. αλλα θελει αρχιδια για να γελας με τα χαλια τα δικα σου. γκε γκε.
εδωσες την απαντηση σου στο τι φταιει πανω σου. αν και στο ειπα ποιο πριν, φταιει η συμπεριφορα σου
εσενα πως σου φαινεται η συμπεριφορα μου; ασε τους αλλους για λιγο. τωρα μιλαμε τα δυο μας.Quote:
εδωσες την απαντηση σου στο τι φταιει πανω σου. αν και στο ειπα ποιο πριν, φταιει η συμπεριφορα σου
ακους και lady gaga?Quote:
γκα γκα γκου :p
ωστε εισαι αγορακι selas-selas.
lady gaga δεν ακουω.